Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Hej! Här var det tomt?!?
    Jag fick tillbaka utkastet. *hmm* va ska man säga... Behöver lära mig bättre formuleringar. Och läsa igenom det jag har skrivit. Jag hade visst nämt samma sak i tre olika avsnitt.

    Sist men inte minst... KORRLÄSA!!!! Running Away In Circles

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer! Igår var vi (jag och grabben) på middag hos mig. Träffade mina släktingar som kommit på besök. Han satt med en av dem o pratade. Plötsligt kom "frågan".

    - Vad har du för planer inför framtiden? Ska har ni tänkt gifta er?

    - Jag vet inte!

    Asså, Jag vet inte hur man ska svara en sån fråga på ett "smart" sätt. Men "jag vet inte" är inte så smart fick jag höra. Den släktingen tyckte han gav ett oseriös "attityd" (kom inte på ett bättre ord) när han svarade så. Fastän jag vet att det viktigaste är vad JAG tycker, så blir jag så himla ledsen när h*n fått en sån bild av honom.

  • MuffinsTönt

    Hej Anne!
    Visst är det så, att ingen har med det att göra. Men jag är från en annan kultur a la "mitt stora feta grekiska bröllop".

    Jaja, finns viktigare saker att tänka på nu.

  • MuffinsTönt

    Hej Nenne!!! Hello 3

    Anne
    Det bästa är ju att inte ta åt sig sånt. Lättare sagt ön gjort!

    Zozo
    Hur tog chefen det?

  • MuffinsTönt

    Hehe, kul Anne!

    Själv har vi inte gjort det på ett tag! Alla e ju så upptagna. Är man ledig som vill man ju umgås med sin partner. Hoppas nån har en fest så man kan umgås då.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer!!!
    Vi har också börjat intressera oss på inredning. Köpte en bok om badrum och en om inredning för små utrymmen. Den senare passar bra när vi ska flytta ihop. Den första är mest för att jag ska ha ngt att drömma om.

    Jag har fått ett nytt dilemma. Jag misstänker att jag är såndär hypokondriker. Nu tänker jag ta Gardasil, vaccin mot livmoderhalscancer. Jag kan det fortfarande, frågan är om det är "nödvändigt" och om jag får ihop pengarna. Kostar totalt 4500kr för 3 sprutor.

    Och sen har jag ÄNTLIGEN fått sova i min egen säng igen. SÅ härligt! Har ju haft gäster i två veckor. Jag fick ge min säng till dem o själv klättra upp i en ¨mindre skön våningsäng. Det gick la bra!

  • MuffinsTönt

    Zozo
    Jag ligger på "gränsen". Jag kan fortfarande ta det om jag vill. Det handlar om hur många partner man har haft o om man hade p-strumpa.

    Snö?!? *ryyser* Tack o lov är det vår nu. Däremot blåser det som sjutton.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer!
    Jag har börjat med p-ring denna månad. Har haft den i totalt 4 dar. Jag säger redan nu... BLÄÄÄÄÄÄ!!! VIlka humörsvängningar o jäkla pö om pö blödningar. Hoppas verkligen det går över med mens. Just nu känns det som att det ska vara i tretusenåttanio dagar.

    Var inne i granntråden...

    Zozo
    Hoppas det inte är ngt farligt.

    Vickan
    Jobbigt!

    Telis
    Krya på dig-kram

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer
    Först lite gnälll ...
    Förra veckan var en heeeeemsk vecka! Första gången med min p-ring. Första biverkningen: Mensvärk X 10. Jag har haft mer ont dem senaste månaderna men detta var

    Nr 2: Det slutade aldrig att blöda. Själva mängden blod var mkt mindre än normalt däremot kom det 2 pölar stor som en 5-krona VARJE DAG. Fick ha trosskydd hela tiden. Samtidigt var det andra "normala" biverkningar så som huvudvärk, yrsel o HUMÖRSVÄNGNINGAR!!!! Har aldrig känt mig så deppig.

    Allt detta hände mån till fre. Under helgen slutade humöret att pendla, all värk var mer kontrollbart.

    Då dök det upp en annan symtom!!!

    Stickningar och lite bedövningskänsla lite här o där i kroppen. Jag var inte säker på om det är placebo effekt eller om jag verkligen kände det. Men det resulterade i att jag var suuupertrött i lördags. Mr G undrade varför jag ville sova hela tiden. Senare mot eftermiddan kunde jag ta mig ut ur huset o blev lite piggare. Vi gick till Café Soup ´n´Bagel. Mysigt ställe me go´ soppa! Sen såg vi på 3:10 to Yuma med popcorn o läsk.

    På söndagen blev symtomerna värre. Det kändes som jag hade gått till tandläkaren o fått bedövningspruta i armarna istället för käken. Ungefär så kändes det! Jag kunde inte göra ngt vettigt alls. Det var jätteläskigt! Jag läste i broshyren att man får vara observant o känna efter symptomer för blodpropp. Det som kändes i helgen stämde ganska bra in på beskrivningen. Jag tog ut ringen igår o nu börjar det kännas som "bedövningen" börjar släppa. Hoppas allt blir bra igen.

    jag som trodde att det skulle bli bättre/enklare med p-ring o slippa p-strumpa. Nu får jag testa en annan variant. P-piller o hormonspiral går fett bort. Då e det bara mini-piller, kopparspiral o p-dator.

    Känns lite udda att jag snackar om skydd o så när ni nästan har kastat sånt o lever farligt.

  • MuffinsTönt

    Lite roligare nyheter också!!!

    1) Jag ska vara Chalmers-värdinna i årets Naturvetenskapsfestival. Det börjar nästa månad, 14 -27.

    En liten fundering... Det står 100kr/h arvode. Är det samma som lön? Nu lär jag få reda på det så småningom men kan inte låta bli o undra.

    2) I helgen har jag o Mr G diskuterat hur vi ska möblera om hans lägenhet så den ska bli mer "muffins-aktig".
    Vi har en massa ideer på saker som vi ska ändra, köpa till o mm. Det var så kul och så mysigt! Nu ska jag iofs inte flytta in förrän jag är klar med skolan o fått jobb. Måste inte vara inom kemi men ngt som jag kan betala min del av utgiften och som jag kan leva på.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7