Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Anne
    Självklart ska det pompomas. Länge sen det var ngt PomPom. *sätter moblen på alarm*

  • MuffinsTönt

    Ojojoj! Har jag missat allt nu? Jäklar va bråttom det e nu. PomPOMMPOM *heja heja heja hej*

    Telis
    Jackan är jättesnygg!

  • MuffinsTönt

    Hehe, gnager du fortf på bordsben Zozo? Trodde det e slut nu när zozo junior får bestämma. Eller är det bordsben av bästa kvalité som gäller?

    Själv är det kakao av bästa kvalité som gäller när jag "tvångsskriver". Jäklar va dyrt det e nu med lite choklad! Tur att Grabben har råd med varor i lyxförpackning.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Va bra, grattis!!

    Zozo
    Skojig "system" dem har! Ska fråga om det när jag ska på min jobbintervju.

  • MuffinsTönt

    Hej Hej! Hoppar in mitt i diskussionen.

    Anne
    Du har så rätt!Inte många plagg med "bra" fickor. Dvs djupa o stora så man får plats med nycklar,mobil OCH penar. Jag hittade en jättesnygg "gå ut-jacka". Men den hade två fickor som var små o opraktiska. och INGEN inneficka dessutom. Var ska man ha sina kort o så? :o Nää, ingen bra jacka det!

    Varje vinter/höst säsong e en riktig plåg för mig. Hittar ju inget som passar min *ähum* längd. Allt är ju halv meter längre än där mina fötter tar slut. Och man kan ju inte gå till barnavd heller. Där är man ju för rund!

    Nää... jag säger detsamma! Tack o lov för klänningar o kjolar. Men korta då. Riktig långa klänningar/kjolar e också en pina för mig! *suuck*

  • MuffinsTönt

    Tjena!!
    HEEEJ Pela!!! Guud va skoj att dig här.

    Hahaha! Va kul att momor kom med in i bilden. Jag har inget minne av vad din mormor hade för yrke men är kanske ngt du vill va "Sis-hemlig" om.

    Asså, NÄR är såna frågor relevanta? Bra att veta för mig som ska ut i arbetslivet snart!?!? Och hur sjutton ska man svara på det?!?!

    Jag såg ett jobb som är inte omöjlig för mig med "fel inriktning". Men det är utanför Gbg, nånstans mellan Götet och Sthlm. Men bättre än inget o sen e dt sommarvik. Nu ska det skiva personlig brev o CV o sk*t. *spyyyr*

  • MuffinsTönt

    Zozo
    Jippie!! Kanske våren som piggar upp. *hoppas hoppas*

    Varning för tråkpladder....!
    Idag har jag lämnat in första utkast på rapporten. Det är inte komplett o behöver ha fler delar men sköönt att visa att jag har gjort (!) ngt. *duktig* Imorrn är det LÖRDAG!!!!

  • MuffinsTönt

    Hej! Anne, va avundsjuk jag är på dig!?! Jag vill också känna suget efter ett träningspass. Nu tränar jag en gång i veckan. Kvart över 11 på lördagar. Kan säga att jag får ångest varje gång o vill helst springa därifrån. Övriga dagar hinner jag inte till em pass o senare på kvällen orkar jag inte. Simma... varför inte?

    Telis
    :o Va e Sturebadet för ställe eg? Låter inte som "vanlig" ställe. Kanske mer spa/massage ställe. Som Hagabadet i Götet.

  • MuffinsTönt

    Samma här Zozo, plötsligt låter Sats inte alls så dyrt. 500kr/mån.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7