Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Zozo
    Hihi, hur sjutton lyckas strumpan komma så långt upp? Det där med hål o annat missöde med strumpor. Därför vågar jag inte pilla något när den är på. Nojig,jag? Nä!

    Anne, det kanske stämmer. Man får ta o lita på den helt enkelt.

    På tal om grönsaker o så. Bönor är väl också bra o gott i olika rätter. Nu har jag inte fölt eran matdiskussion men vi säger att jag sa något mycket smart!

  • MuffinsTönt

    Zozo
    Ok, jag hade inte nån tanke på att du skulle svara på frågan. Lite för privat.

    Nu "hänger" jag inte lika ofta i granntråden så jag har ingen aning. Hur e dt med dig o Zozo junior? När ska du på undersökning? -Ultraljud?

    Min kompis e i vecka 10 tror jag. Och man ser redan att det e något där. Hon tror det är tvillingar.

  • MuffinsTönt

    Tänk va fiffig jag kan va ibland?!?

    Msk
    Förresten, jag måste ha missat nåt. Va gör du nu? Räcker med om du forsätter med det du gjorde innan, typ innan du försvann. eller du har börjat på något helt nytt. Räcker så, behöver inte gå in på detaljer.

    Ang kopparspiral - vi har pratat om den o hormonspiralen också. men eftersom ajg är mindre än alla andra kan det vara lite bökigt. Finns en risk så jag ville inte chansa.
  • MuffinsTönt

    Haha!Jag tycker också p-strumpa låter betydligt bättre än regnställ. Sötare på nåt konstig sätt.

    Köttbullemacka, hm... har lite svårt för det faktiskt. Har inget emot det men är mer van vid andra pålägg plus att köttbullar ska ätas med potatis o brunsås UTAN lingonsylt.

    Kan även avslöjas att jag nyss lärt mig uppskatta Kalles. Läs: sen jag träffade Mr G.

  • MuffinsTönt
    Zozo skrev 2008-01-30 09:33:11 följande:
    Muffins: att man är mindre än alla andra utanpa säger ingenting om hur man ser ut inuti.
    Hmm... nu vet jag inte exakt vad jag skrev men du har nog ett poäng där.

    Ägg och kaviar kan äta men inte ägg och rom. Kaviar o rom är ju egentligen samma sak. Eller? Brukar inte äta det så mycket så jag inte "forskat" på det. Nån som vet?
  • MuffinsTönt

    Tycker löjrom eller all slags rom smakar konstig. Lite för mycket fisk. *öööhh*

  • MuffinsTönt

    Hej!

    Va kul att du trivs o e nöjd med första uppgiften. GO GIRL!!

    Själv har jag fått den årliga "allt-är-skit" perioden plus ångest med Å. Varför ska det vara så svårt att skriva ner det man tänker på ett förståelig sätt.

    Nää... dagens : *tradada* Läste att ett par ska spendera sin smekmånad på DISNEYLAND!
    Jag erkänner att jag diggar Musse Pigg men jag skulle ändå inte ta en sväng dit under min smekmånad. Speciellt när jag inte ens ska gifta mig.

  • MuffinsTönt

    På tal om träning... vi har lyckats träna någorlunda bra förra veckan. lör-ons-sön och nu imorrn. Jag tycker att kroppen mår bättre (inte så lätt trött o slö) och att jag kan gå i trappor utan att flåsa. Hoppas det håller i sig nu med träningen. Vi kunde inte byta träningslokal mitt under bindningstiden. Så vi får stå ut med Fysiken genom att prova ALLLA pass som finns. Även dem som vi är lite osäkra på, typ pilates eller yoga. *snark* Det är säkert jättekul men jag behöver hopp o skutt o kul musik. Inte långsamma röelser med djupaandetag till långsamma låtar. *gäääsp*

    Nån som har erfarenhet av pilates/yoga?

  • MuffinsTönt

    Hehe! Ska du åka få en "stämpelkort"?!? *moahaha* Nää, det enda fördel med akademivärlden e att man har frihet under hrm... ansvar? *usch* Jag suger verkligen när det kommer till ordspråk.

    Msk
    WOW! Jag är riktig impad, snacka om disciplin. Shit, tänk om jag skulle ha ett sådant disciplin. Då skulle jag ha klarat i lagom takt fast med toppbetyg OCH hinna fika en massa. NÖÖJD!! Nää, skoja bara. grattis! Ibland är vissa saker värd extra slit. ill ordspråk o sånt! För det är väl på företag det e nu?

  • MuffinsTönt

    Ok, va knasigt det blev! Men såhär ska det va iaf...

    Hehe! Ska du åka få en "stämpelkort"?!? *moahaha* Nää, det enda fördel med akademivärlden e att man har frihet under hrm... ansvar? *usch* Jag suger verkligen när det kommer till ordspråk o sånt! För det är väl på företag det e nu?
    ordspråk.

    Msk
    WOW! Jag är riktig impad, snacka om disciplin. Shit, tänk om jag skulle ha ett sådant disciplin. Då skulle jag ha klarat i lagom takt fast med toppbetyg OCH hinna fika en massa. NÖÖJD!! Nää, skoja bara. grattis! Ibland är vissa saker värd extra slit.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7