• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • anne på grönkulla

    p-strumpa!

    jag vill minnas att jag oxå tyckte det var lite läskigt i början när jag åt piller, det kändes så naket liksom. Men tillit är nåt man måste bestämma sig för

  • Zozo

    Pffft, jag tycker nog inte att "strumporna" är sa säkra de heller även om man visst kan se dem. Jag har haft bade strumpor som det gatt hal pa och dem som försvunnit upp i systemet... Lagom kul att hämta...
    P-piller är väl bra om det fungerar.. p-stavar, ringar etc äe samma sak. Spiral är toppen och fungerar för mig - jag "ser" den bara när jag gar till gyn, men man känner ju tradarna sa att man vet att den är där. Jag hade p-piller i början och da funkade det finemangs. Sedan hade jag megaproblem när jag bytte sort. Senast var det kopparspiral - och det har funkat utmärkt i tio ar.

  • Zozo

    Tack för alla mattipsen ! Morrätter i köttfärssasen och spenatsoppa hade jag glömt alldeles! Vad är kalrabi för grönsak?
    Lax blev jag vâldigt sugen pa plötsligt. Hur slänger man ihop en broccoli/purjosoppa? Jag brukar göra purjo/potatis men broccoli har jag aldrig testat..

  • MuffinsTönt

    Zozo
    Hihi, hur sjutton lyckas strumpan komma så långt upp? Det där med hål o annat missöde med strumpor. Därför vågar jag inte pilla något när den är på. Nojig,jag? Nä!

    Anne, det kanske stämmer. Man får ta o lita på den helt enkelt.

    På tal om grönsaker o så. Bönor är väl också bra o gott i olika rätter. Nu har jag inte fölt eran matdiskussion men vi säger att jag sa något mycket smart!

  • Zozo

    Muffins.. för att inte bli saaa privata sa lat oss bara sâga som sa att jag vill inte behöva tänka pa att strumpa ska sitta pa plats och att inte fa pilla at ena eller andra hallet.. Det passar helt enkelt inte oss och stryper all lust. (Och saaa langt akte den vâl inte men tillrâckligt för att det skulle kännas kymigt)

  • MuffinsTönt

    Zozo
    Ok, jag hade inte nån tanke på att du skulle svara på frågan. Lite för privat.

    Nu "hänger" jag inte lika ofta i granntråden så jag har ingen aning. Hur e dt med dig o Zozo junior? När ska du på undersökning? -Ultraljud?

    Min kompis e i vecka 10 tror jag. Och man ser redan att det e något där. Hon tror det är tvillingar.

  • Zozo

    Vecka 7 nat. jag ska pa första träffen med gyn pa torsdag.. sa far vi se vad hon säger

  • anne på grönkulla

    zozo, såg ditt svar i den andra tråden - stämmer det att t ex barnomsorg i frankrike betalas med avdrag på sambeskattade makar? *har hört det nån gång men är osäker*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7