• viktualia

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  ... startat en tråd på samma tema!

  Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

  Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

  Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

 • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
 • MuffinsTönt

  Vickan
  Tänkte rätt men skrev fel!
  Nu har jag gjort det, rignt till upplysningen. Dem hänvisade mig till rådgivning gyn. Där tyckte dem det lät konstigt. För det stod inget alls om de symptom som jag har. Det är stickningar osv i BENEN för att det ska va risk för blodpropp. Hon tyckte jag ska ringa tillbaka till min barnmorska o höra. Annars får jag gå till medicin akuten/Axess.

  Är det redan dags? 126 sidor är inte mycket att skryta om tjejer...

 • viktualia
  MuffinsTönt skrev 2008-03-11 12:22:31 följande:
  Är det redan dags? 126 sidor är inte mycket att skryta om tjejer...
  det är väl därför jag är sjuk idag så att jag kan skriva en massa tjafs och driva upp antalet sidor lite.. ha ha ha ha

  Muffins - det är nog bra att ta tag i det där böket ordentligt, så ring runt och joxa tills du fått svar!!!
 • MuffinsTönt

  Haha, fattas bara övriga av gänget så kommer vi nog ikapp granntråden.

  Jag kollar runt och så nu på nätet. Blev lite sur när hon "ifrågasatte" mina symptomer. Ska leta fram den där .. va sjutton det nu kallas... broshyren jag fick med. Där står ju allt!

 • viktualia

  Muffins - hoppas att du hittar nån förklaring

  Sjuklingen rymde ut genom dörren - suktade efter div saker plus att jag ville kolla HUR sjuk jag är... Svaret efter sväng till ICA är - inte så farligt.. har laddat upp med frukt och andra nyttigheter... ska försöka sova en stund nu och hoppas på SNABB kurering!!!

  fnissar lite åt mina päron som skickade inbjudan till deras gemensamma 60 årskalas - världen har skådat snyggare layout än den lappen... tänk bara på hur folk här på BT nojjar om sina inbjudningskort... ha ha ha... på ma och pas inbjudan fanns det en bild på dem som jag tagit - VÄLDIGT bra bild om jag får säga det själv *skrattar* )

  annars - för att anknyta till BT - är maken och jag bjudna på bröllop i juni! tjohoooooo! ska bli lattjo, måste bara få rumpan ur att osa också!

 • MuffinsTönt

  Du måste osa, helst evigheter innan, annars blir bruden SUR. Det har jag lärt mig på BT.

  Nu har jag hittat det:
  NuvaRing och tromboser (blodproppar):
  Ta ut NuvaRing och kontakta omedelbart din läkare/barnmorska om du får tecken på blodpropp såsom:

  svaghet, konstig känsla eller domningar i någon del av kroppen.

  Det var 9 andra symtomer men denna är vad jag har. HA! Där fick dem, sk rådgivare.

  www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp&DocTypeID=7&UserTypeID=2#caution

 • viktualia

  Fniss fniss... bruden i det här fallet är rätt cool... och hon vet i princip redan att vi kommer... he he he... hon hänger här på BT dessutom så kanske hon läser detta *fnittrar*

 • viktualia

  förresten - måste fortsätta min eviga utläggning om mina KLÄDER.....

  ...alltså...jag har verkligen blivit LITEN i jämförelse med tidigare, flera gamla favoriter är på tok för stora och jag måste få säga att jag deppar över detta. Bland annat min supersnygga klänning med ballongkjol - helt orimligt att ha på sig... hm... undrar just om jag ska skänka bort den till secondhand eller om jag kan komma på nån som kan få den... hm...

 • MuffinsTönt

  Hej Hej!
  Jaha, så har man knallat till akuten, suttit där o blivit 200kr fattigare. Dem sa iaf det var inget allvarligt o det går över av sig själv. Inget "vi" kan göra ngt åt. Jaha, det var det jag misstänkte. Men nu är Muffinsgrabben lugn iaf. Han var lite orolig när han såg mig så.

  Nu är det bara hålla ut. Nu har jag hormonfobi för all framtid. Typ! *rotar fram strumporna*

  I em ska jag simma liite och sen hoppa in i bastun. Lääänge!

 • viktualia

  pip!

  nu mår jag ännu ruttare.... bläääää men men... så går det när man går till jobbet fast man inte borde.... var tvungen att ge upp efter lunch och dra hem. Sov några timmar och sen var maken och jag på banken och pratade bankbyte och lån.

  Nu har jag sjukskrivit mig och tänker inte närma mig jobbet förrän på måndag. Få se hur mycket jag orkar hänga här imorgon.....

  HATA förkylningsfeber!

 • MuffinsTönt

  Sympati Vickan! Jag har inte lyckats bli helt frisk ännu. Fastän det har nästan gått 1 vecka.Muffinsgrabben har varit så söööt. Han köpte tom Ben&Jerry glass till mig. Eftersom han vet att jag alltid vill ha glass o ´det märket är ju LYXIGTgott. Senare ska vi på afterwork också. Funderar på att gå dit. Snacka lite o äta lite. Behöverd ju inte dricka mig redlös.

 • viktualia

  pip!

  först - kan hälsa från Sis - hon har det bra men hinner inte in på BT så ofta.

  Själv - mår jag inte mycket bättre... urkans!!! om jag ändå kunde sova så här mitt på dagen en sväng.. hm... kanske läge att göra ett nytt försök.....

  Skoj med aw... men HUUUUU vad avlägset det kändes i min värld.... hm... själv ska jag försöka samla kraft och åka med till köksbutiken och beställa nytt kök till huset....

 • MuffinsTönt

  Åhh! Jag mååste bara berätta!! Vi ska åka på skidresa vecka 14. Vi ska bo i en liten stuga i Åre från tors till sön. Va mysigt att laga mat o duscha o sen ta en bastu efter en dag i backen. Jag ska få privatlektioner. Har ju aldrig haft tillfälle o åka skidor.

  Får se om jag blir frälst!!

  Nu lääääängtar jag till april.

 • viktualia

  pling och plong!

  måndag med arbete som vanligt. eller... det var rätt mycket som var ovanligt på jobbet idag... jobbet har en egen kör som jag var med och sjöng i - skoj skoj!

 • viktualia

  förresten!

  måste bara säga att jag är så GLAD över att mina älskade killkompisar E&E finns!!! åååå dessa charmtroll som sedan många år lyser upp min tillvaro! (fick just mail från en av dem)

 • Zozo

  Halloj! är tillbaka fran Bordeaux nu.. Salig röra pa kontoret att reda ut innan torsdag kväll.. Hjälp! Vad tar det AT folk!

 • nennesjuttioåtta

  hej galningar, är det dags för ny tråd?!?!
  Vi verkar ha legat av oss lite *skäms över att inte ha bidragit med särskilt många inlägg*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7