• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • anne på grönkulla

    Jaha, så har jag vart o tränat - känner mig lite duktig. O snart ska jag vara ledig! Från mitten av nästa vecka o sen drygt 2 veckor!!! Panik, snart ska jag packa o planera - vad har ni för väder i Sverige? Använde rni vitnerkläde ro skor fortfarande, eller?

  • Zozo

    *appladerar Anne och fortsätter äta glass*

    Ingen aaaning! I Luxemburg är det varvinter kan man väl säga.

  • viktualia

    tjoho!!!

    jag är så PINSAMT bakis att jag bara skäms... shit alltså.... igår åkte jag hem till en kompis som bor i SoFo, vi åt middag, drack en massa vin och gick till Skatteskrapans skybar och tog en drink. Sen tvärdäckade jag och mådde URKANS imorse.... såååå illa... *skäms*

    Jaja.. träffade en annan kompis för lunch och lyckades faktiskt få i mig mat då, som stannade i magen.... Nu är jag hemma i Ua och strosar runt i päronens hus helt själv (de är bortresta).

    Anne - det är knasigt väder... man behöver inte den tjockaste vinterjackan, men det funkar inte med nån riktigt tunn heller. På fötterna har jag vinterkängor, men lågskor funkar om man vill. Det är ju inte nån snö eller så.

  • anne på grönkulla

    Haha *lätt på lyran själv* men sist jag var så pinsamt bakis så var det nog inte jag utan vinet som var knas - 2 stadiga grabbar o jag blev jättebakis på att dela på en flaska - det är INTE riktigt normalt...

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer
    Först lite gnälll ...
    Förra veckan var en heeeeemsk vecka! Första gången med min p-ring. Första biverkningen: Mensvärk X 10. Jag har haft mer ont dem senaste månaderna men detta var

    Nr 2: Det slutade aldrig att blöda. Själva mängden blod var mkt mindre än normalt däremot kom det 2 pölar stor som en 5-krona VARJE DAG. Fick ha trosskydd hela tiden. Samtidigt var det andra "normala" biverkningar så som huvudvärk, yrsel o HUMÖRSVÄNGNINGAR!!!! Har aldrig känt mig så deppig.

    Allt detta hände mån till fre. Under helgen slutade humöret att pendla, all värk var mer kontrollbart.

    Då dök det upp en annan symtom!!!

    Stickningar och lite bedövningskänsla lite här o där i kroppen. Jag var inte säker på om det är placebo effekt eller om jag verkligen kände det. Men det resulterade i att jag var suuupertrött i lördags. Mr G undrade varför jag ville sova hela tiden. Senare mot eftermiddan kunde jag ta mig ut ur huset o blev lite piggare. Vi gick till Café Soup ´n´Bagel. Mysigt ställe me go´ soppa! Sen såg vi på 3:10 to Yuma med popcorn o läsk.

    På söndagen blev symtomerna värre. Det kändes som jag hade gått till tandläkaren o fått bedövningspruta i armarna istället för käken. Ungefär så kändes det! Jag kunde inte göra ngt vettigt alls. Det var jätteläskigt! Jag läste i broshyren att man får vara observant o känna efter symptomer för blodpropp. Det som kändes i helgen stämde ganska bra in på beskrivningen. Jag tog ut ringen igår o nu börjar det kännas som "bedövningen" börjar släppa. Hoppas allt blir bra igen.

    jag som trodde att det skulle bli bättre/enklare med p-ring o slippa p-strumpa. Nu får jag testa en annan variant. P-piller o hormonspiral går fett bort. Då e det bara mini-piller, kopparspiral o p-dator.

    Känns lite udda att jag snackar om skydd o så när ni nästan har kastat sånt o lever farligt.

  • Zozo

    Minipiller vill jag INTE rekommendera. Det var just de som ställde till det ordentligt för mig. Hur funkar en p-ring, Var sitter den?

  • MuffinsTönt

    Lite roligare nyheter också!!!

    1) Jag ska vara Chalmers-värdinna i årets Naturvetenskapsfestival. Det börjar nästa månad, 14 -27.

    En liten fundering... Det står 100kr/h arvode. Är det samma som lön? Nu lär jag få reda på det så småningom men kan inte låta bli o undra.

    2) I helgen har jag o Mr G diskuterat hur vi ska möblera om hans lägenhet så den ska bli mer "muffins-aktig".
    Vi har en massa ideer på saker som vi ska ändra, köpa till o mm. Det var så kul och så mysigt! Nu ska jag iofs inte flytta in förrän jag är klar med skolan o fått jobb. Måste inte vara inom kemi men ngt som jag kan betala min del av utgiften och som jag kan leva på.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7