Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Anne
    Det enda pass som vi lyckats släpa oss till är krafttag/bodypump. Förut gick vi på spinning, men då fick spinningångest. Hallå! Cykla ar*let av mig på en cykel som står still?!? Nää va! Jag var ju såå omotiverad. Annars e jag mkt på aerobics o dans o styrke/konditionspass. Fysiken har ju aerobics o dans MEN det är sååå DÅLIG musik. *suuuck*

    ångest!! *släpar mig till kylen o tar fram depp-glassen*

  • MuffinsTönt

    Hej allihopaa! Verkar som mina inlägg postas aldrig.

    Hoppas det e bra med er trots förklyning. Själv har jag en förkylning som ligger o pyser. Jobbigt att ha rinnande näsa på kvällen o snurr i huvet på morron. Men inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma.

    Zozo
    Vet inte om det kom fram i tråden. Tar det en gång till för säkerhetensskull. GRATTIS!

  • MuffinsTönt

    Vad kul med intervju Telis! bli ompysslad e inte alls fel heller. Här blåser det som sjutton. Det är faktiskt 17m/s! Jag bor ganska nära havet så det e väl full fart här. Förhoppningsvis e det bättre i stan, om jag nu orkar palla mig dit så att säga. MEN det ska jag ju! Filmfestivalen börjar ikväll. Kul!!! Nu ska jag va effektiv här så jag kan njuta av filmen med lite snuva o huvuvdvärk.

    Guuud, va jag saknar BT asså!

  • MuffinsTönt

    Telis
    Bra fråga, jag hade en jättebra schema över vilka filmer o när vi ska se dem. MEN den är borta nu! Så jag har ingen aning vad dem heter. Dem flesta är icke-amerikanska filmer med konstiga titlar. Det flesta av dem filmer jag vill se är redan slutsålda. Kvar finns Gs valda filmer. Säger liite grann om vem som har bra smak.

  • MuffinsTönt

    Tjena! Idag har jag varit duktig, ätit jättego sallad OCH tränat. *klappar mig själv på huvet*
    Har även varit på filmfestivalen. Ingen vidare film denna gången heller. *suuck* Me nså är det när man kolla på okända utlänska filmer. Men på tors ska jag kolla på "Leo" av Josef Fares. Gillar hans tidigare filmer.

  • MuffinsTönt

    Va sjutton! Jag skrev superlång inlägg och så försvann det. Grrr...

    Jo... Jag klagade över min feghet. jag ska som sagt byta anti-barnmedel. Innan jul pratade jag med barnmorska o vi bestämde för p-ring. Eftersom jag är en sån som är kritisk till allt om jag inte kan se, känna o smaka. Hur sjutton ska jag kunna lita på att denna makapär ska funka? En kondom ser man ju om den funkar eller ej.

    Det är säkert en massa skit som spökar nu. Men hur ska jag bli kvitt dem?!?!

  • MuffinsTönt

    Åh, ni pratar om mat o så kommer jag o pratar om... *Duuuh* *slår mig för pannan!*

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-01-28 19:39:32 följande:


    det gör väl inget muffin, när höll vi nånsin en röd tråd härinne?
    Det är sant! Vi snurrar om allt o inte SAMTIDIGT! Känns verkligen bra att ha er när man behöver ventilera.
  • MuffinsTönt
    viktualia skrev 2008-01-28 20:03:19 följande:
    Muffins - som sagt, det är bara att babbla på... på egen risk *fniss*Jag vet inte ett jota om p-ring så jag säger pass på den frågan.
    Jo, men du använder (fortfarande?) p-piller. Dem två bygger väl på samma sak. Hormoner som kroppen tar upp. Hur vet du att det funkar? Har du tvivlat över dess funktion? Jag vet inte hur jag ska förklara. Jag tror inte det hjälper om jag byter till piller eller spiral. Problemet kvarstår. Jag kan inte se o därmed vara säker på att det funkar. Enda lösningen e ju att forsätta använda p-strumpa.

    Mr G sa att han kan ha strumpan på samtidigt som jag har ringen. Vad säger man... Safety first!
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7