• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Alvaereva: Du får gärna vara nyfiken, gör ingenting! Planerna är väl att starta lagom till bröllopet, någon månad innan kanske... Vi har längtat efter en liten länge nu, men bestämde oss tillslut för att det fick bli bröllop först. Annars känns det som att det hamnar så långt fram i tiden.

  • Englali

    Hedebris: Ok, då vet jag.
    Fin mage du har! När är det dags? (kanske du redan har skrivit, men jag kommer inte ihåg...)

  • Englali

    Yes yes yes!!! Klarade dagens alla moment med bravur tydligen... så underbart! Nu är det sängen som gäller. Ska upp 03.30, för att fixa i ordning modeller till en ny provdag i morgon. Några timmars sömn måste jag försöka få.

    Men sååå underbart att vara klar med etapp ett. Jag tjöt som en idiot när examinatorn sa att jag klarat mig. Mamma som var med mig tjöt minst lika mkt

    Annim: Bra idé, men tyävrr så går det inte. Har ju redan köpt min klännig... OCH då var tjejen jag vill ha som tärna med mig. Tänkt då tanken men jag kom liksom aldrig för mig. Det blev så mkt folk där i butiken plötsligt och då kände jag mig lite obekväm. Åhh... jag dör så jäkla töntig jag är egentligen...

    Klarar jag provdel 2 i morgon kommer hon med sambo och dricker lite skumpa hemma hos oss i morgon kväll och då kanske jag kan passa på!

  • Englali

    Pärlplattan: Tack, tack!
    Vad är det som är fel? Du skrev att allt är j-ligt kass...!?! Låter inte något vidare...

    Nu ska jag och sussa!

    Natti natti. Tänk på mig om ni skulle råka vakna till sådär 03.30... då ska jag gå upp... *ledsen*
    Så kan ni tänka på mig fram till lunch också, då är gesällprovet del. 2

    God natt!!!

  • Englali

    Hello girls!

    Japp, nu är man helt klar då med gesällbrev och allt! Det är sååå underbart skönt. Tack alla för era lyckönskningar och allt.
    Betygen vet jag inte exat ännu, det de kunde avslöja var att mer än hälften var MVG och jag var en av de bästa dem haft och bedömt på länge!
    Ok, lite skryt då men det är jag då f-n värd idag haha!!

    Nu har jag precis fårgat min tilltänkta tärna. Hon kom förbi här o gratulerade med blommor och allt o då bara kändes det så rätt. Hon storgrät, hon blev så rörd och sa att hon var så otroligt tacksam. Snacka om att det kändes ännu mera rätt då!

  • Englali

    Snitte: Japp, en hel del blir det extra varje månad och det känns inte fel. Fram till bröllopet kommer nog det mesta extra sättas på bröllopskontot. Vi har ju klarat oss så bra utan hittils, så varför inte ett litet tag till!?!

    Japp hon sa ja! Hon var mest orolig över att hon inte visste vad hon skulle göra och vad som förväntas av henne men jag sa att det löser vi... jag har inte heller riktigt koll på det. Jag sa att det viktigaste är att du är med mig hela den dagen som stöd och hjälp, det är det jag vill mest.

  • Englali

    Snitte: Ja, det känns rätt. Är så glad att jag äntligen har frågat henne. Kändes som det var dags med tanke på att man måste börja kika på klänning och allt till henne

  • Englali

    Pumpkin: Tack tack, jo det känns underbart! Två års väntan och vånda är äntligen över!
    Din helg låter mindre lyckad, åh... jobbigt när svärföräldrarna inte förstår någonting och bara känner sig överkörd.
    Tycker ändå du ska gå till jobbet i morgon med huvudet högt, MKT högt och visa dem vad f-n de går miste om. Snälla försök se det som så... det är deras förlust, inte din!
    Håller alla tummar för att du ska hitta ett nytt jobb snart!

  • Englali

    Pumpkin: Tycker jag du gör rätt i!
    Själv ska ja gå och lägga mig nu, gick ju upp 03.20 idag, så med all rätt att man känner sig lite trött nu va? Men såå skönt jag ska sova... så avslappnat!

    Natti natti!

  • Englali

    Hej alla!
    Tack snälla för alla grattis! Dagen på jobbet har varit lysande. Fått blommor från flera håll och några av mina goaste kunder har kommit in med presenter och blommor. Så himla gulliga! Väl hemma står en helt underbar blomma från mamma o pappa med ett gulligt kort, måste bara få skriva: "Grattis våran prinsessa! Till kronan på verket! Stort lycka till i ditt framtida yrke. Många kramar från mamma o pappa" (blomman föreställde en prinsesskrona... typ, lite svår att förklara!)
    Nog om mig!

    Pumkin: Jag hade varit tokarg på min sambo om han inte berättat hur länge de skulle stanna. Förstår om helvetet brakar löst i morgon, men försök o ta det lugnt och sanstat. *kramar om*

    Anja: Ja det med lönen är ju lite komplicerat. Vi går efter avtal så där har alla samma gundlön, sen kan man styra en bit själv och det är den provisionsbaserade (försäljning och arbete). Men grundlönen går upp till dryga 18000 tror jag och sedan några tusen till i provision. Det är ju olika från månad till månad. Som dec är mkt bättre än jan givetvis.
    Men lönen allt som allt per månad, efter skatt (det jag får rent ut) blir väl någonstans mellan 14500 - 17000... så mkt kan det variera.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.