• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Ja, vi får se vad det blir och OM det blir något. Man vet aldrig vad som händer när det gäller oss
    Du får sova så gott och hoppas huvudvärken går om under natten! Natti natti!

    Pumpkin: Ja, jag hade nog tänkt mig samma sak ihvudet som Anja, lite Dolly Parton, men nej så fel vi hade! Du är toppenfin, som Anja så korrekt beskrev dig: väl proportionerad

  • Englali

    Sitter o surfar på resesidor. Är ju tusen ställen jag skulle kunna tänka mig som bröllopsresa.

    Sambon vill ju Thailand, o iofs, som den Thailandfantast jag är så har han snart övertalat mig. Landet är ju faktiskt ljuvligt!! Annars är vi sugna på Bali, Mexico lr kanske Kap verde öarna... åh vad det är svårt.

  • Englali

    Jo jag känner väl också så och jag har ju faktiskt varit där o sett en hel del av det redan.

    Men Andreas har inte varit där och är sugen. Vi får se, är rätt ok priser det också. Ni skulle till Usa va? Vart där?

  • Englali

    Åh så häftigt det låter! Här är det dock sol, bad, mys, lugn o ro och avkoppling som gäller på våran resa.

    Så trött jag blev nu! Får nog krypa ner i sängen med en film eller något. Han kommer ju inte än på 3 timmar... =-(
    Har bara sovit 4,5 timma i natt o så fullt ös hela dagen. Shoppning av bröllopsklänningen, klippningar, fixat mamma tills ikväll, hjälpte mamma med snittar o drinktilltugg, kollat på hus, städat, lagat middag till mig o sambon, varit på fest... Jösses vilken dag, inte undra på jag är trött, med tanke på så lite sömn jag fått i natt!

    Nehe, gondatt tjejer! Kram kram!

  • Englali

    Pumpik: Hallå där, det lät intressant... vad har ni kikat på för några??

  • Englali

    Pumpkin: Visst, jag är ju helinne på allt med hus nu. Hua, att man ger sig på att dra runt två såna projekt på en gång... hus o bröllop. Fina hus, jag gillar borohus skarpt, mer min stil!
    Vill ha enkelt, sparsmakat och rättså strikt.
    Vi bor ju i nyfunkis nu, byggt våren i år. Så man får ju vissa krav... hm... på gott o ont!!

    Har haft en liten juvel här hela eftermiddagen, Felix 10 månader som precis lärt sig gå. Var så varm o trött ett tag, vilket pass, men när han somnade i famnen med huvudet tryckt in mot min hals... då smälter man. Längtan efter egna småttingar blir ju inte mindre...

  • Englali

    Pumpkin: Ja St Anna husen är det väl vi tittat på mest isf. De är fina och verkar vara privsvärda.

    Tycker det är så svårt att få fram riktigta priser på vad det verkligen kostar att bygga ett hus, allt som allt liksom. Från börjarn till slut... rubbet!! Finns det info om sådant på Hus expo?

    Ja är ju då för funkis, enkelt. Inte snickarglädje, detaljer och "lull-lull" o sånt, haha!! Smaken är olika, tur är det!
    Ska försöka få in lite bilder någon gång hur vi bor, många kommer nog tycka det känns kalt och väldigt ljust, men we like it!! (tur han o jag är överrens där iaf)

    Är Lasse o du vänner nu då??

  • Englali

    Pumpkin: Förstår vad du menar, endel funkishus ser faktiskt ut som trista betongklumpar alá industirområde typ... mindre uppmuntrande att komma hem till.

    Jag hänger med, inte alltid helt enkelt att göra sig förstådd. Här är det också lite trassel. Vi kör ju öppna kort här, så på "sexfronten" är dt här. Har kommit till en punkt nu där båda typ vägrar göra något utan väntar på att den andra ska göra något åt saken (tror jag iaf, jag är där. Tänker INTE ge mig, vill han får han då f-n visa det) Just nu är det katstrof (enligt mig) längsta vi hållt oss ifrån det någonsin =-(

  • Englali

    Haha, nja... det behövs inte, inte i vanliga fall.
    Normalt så är det 2-3ggr i veckan (antar jag hamnar inom kaningränsen nu med ) men nu är det 3 veckor sen, idag haha!! Jag dör, han är helskum och allmänt off... *ledsen*

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.