• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    God morgon... eh middag kanske!?!
    Blev sååå sent i natt/morse.

    Bellanote: Men fy så trist han är! Jag hade tagit tag i honom o pratat med honom. Säg som det är att han får dig att må skit när han beter sig som han gör. Att det inte är roligt när han är sådan och vad det än är som bekymrar honom/gör honom på det humöret så får han ta itu med det... och att fu gärna hjälper honom.
    Så går det inte att ha det. Visst är man inte på topp jämt, men man kan inte låta den andra i förhållandet få lida för det.

  • Englali

    Hedebris: Hm... 55 kr är inte mkt för det är lååångt kvar till lönen. Förstår mkt väl om du blir förbannad o tycker det finns viktigare saker att lägga dem på.
    En liten fråga (för en som kan slösa lite väl mkt ibland) hur klarar ni er på 55 kr fram till löning!?!

  • Englali

    Hedebris: Ok, då är jag med. Förstår att ni behöver köpa en del babygrejer nu. När är det dags? (förlåt mig, virrig o glöms )
    Men tråkigt ändå att ni behöver ta från bröllopspengarna.

    Ang. det där med att bli fru och allt. Jag har inte funderat så mkt på det faktiskt. Jag tror nog inte det kommer bli sååå stor skillnad. Många av Andreas och mina nära är ju faktiskt gifta och redan fruar/män så det blir inte så nytt liksom.
    Största konstiga känslan kommer nog att bli mitt nya efternamn. (jag kommer ta hans) Det kommer kännas lite ovant. Det blir hans namn tillslut. Jag hade velat ta ett gammalt släktnamn, eller ta ett helt nytt, men nej... där är han ta mej tusan stenhård! Det går INTE att rubba honom i de åsikterna så tja... jag gav upp. (tog de inte så hårt, inte en spec. stor uppoffring för mig haha!!)

  • Englali

    Ang. bebisar... min A är så grymt sugen nu och jag med. Har vi ju iofs varit sedan vi träffades ungefär. Vi började nog prata barn redan efter en eller två månader tror jag
    Vår tanke är nog att börja verkstaden lite innan bröllopet tror jag, får helt enkelt stå ut med ev. illamående.
    Jag vill också ha en vårbebis... eller egentligen så spelar de väl absolut ingen roll så länge det är ett friskt barn, men om man fick önska så... maj kanske!?!

    Det där med att hyra bil/häst o vagn osv. har vi knappt diskuterat. Känns inte som att det är vår grej riktigt det där, jag vet inte med för mig så känns det lite ehm... förlegat!? Missförstå mig rätt nu snälla, det är nog helt enkelt inte min o Andreas stil.
    Vi vacklar ju dock lite ang. lokalen och blir det ett av ställena kommer vi att komma till festen i båt tror jag, man tar sig dit snabbast o mysigast via havet, så why not!? Min tärna kläckte idén. Vi åker ju den sträckan med båt fram o tillbaka vareviga sommar så det vore inte så dumt... DET vore vi, att komma i båt.

  • Englali

    Pumpkin: Precis... jag tycker det är onödiga pengar. Så antingen blir det båt, eller så blir det en av pappas bästa vänners nya läckra Porsche, den skulle jag lätt kunna tänka mig

    Anja: Klart ni ska åka "raggarbil", Daniel hade väl ett "förflutet" där? Då tycker jag absolut ni ska det!

    Hem på natten tar vi nog taxi, om inte någon av våra gäster skulle få för sig att inte dricka något. (skulle vara någon av de 3 ammande spädbarnsmammorna som kommer vara där då... haha) Nej seriöst, det blir säkerligen taxi.

    Bebisverkstaden drar nog igång innan bröllopet iaf, oavsett vad alla säger om illamånende osv. Kroppen kan ju som sagt bestämma sig för att vänta och då känner vi att det är tusan lika bra att köra på. Alkoholen på själva dagen kan jag också LÄTT klara mig utan... (har nämligen fått kommentarer om att de aldrig skulle vilja vara gravida på sin bröllopsdag och behöva avstå från alkohol.)

  • Englali

    Hallå brudar!

    Såg ni diskuterat det där med underhållning. Min kära blivande man har lovat att ta tag i det där, men frågan är hur det går... hm... Är såå kluven vem vi ska ha där. Och för att inte tala om att A är kluven, spec. som han är in the buisness och vet lite vad alla går för. Jobbigt...

    Det där med vellum, känner jag är lite lost där. Hur har ni tänkt använda det, Pumpkin tex!?! Du skriver ju mkt om vellum, förklara för en oförstående Englali tack

  • Englali

    Pumpkin: Ok... tror jag förstår. Fick ett sådant inbjudningskort en gång tror jag, men då var inte inbjudan tryckt på vellumet utan vellumet var helt blankt och så skymtade man inbjudan igenom, är du med!?!

  • Englali

    Annat att få panik över... kläder till de blivande männen, är ni klara med allt sådant eller hur gör ni där!?!
    Köper man väst o plastrong/kravatt och sådant eller hur!?! Hjälp mig nu brudar, nu e jag förvirrad. Vaknade i natt o låg o funderade på detta Detta världsproblem!! Haha!

  • Englali

    Ok, då är vi kanske inte så sent ute här då.

    Hur ska ni andra gör med bestman och så? Vad ska han ha på sig?

    Min tärna ska ju ha en limefärgad klännig, som matchar alla blommor och trycksaker osv. Färgerna för bröllopet är creme, lime och lite silver(grått). Andreas kommer ha mörkgrått med väst i lite silver/grått och plastrong i liknanade (eller kravatt eller vad det nu heter ) Frågan är nu vem ska vi matcha bestman med? Ska han se lika dan ut som Andreas eller ska han bara ha slips eller ngt i samma färger? För en limegrön slips för att matcha tärnan (som för övrigt är hans sambo) noo way!! Det vägrar JAG iaf, tycker det ser så fånigt ut... haha! Förlåt alla som ska ha det, men det är verkligen inte vår smak och definitivt inte vår kär bestmans heller...

    Nåja, hoppas ni förstod allt det röriga... hur skulle ni gjort!?!

  • Englali

    Hej tejer!

    Tack för alla tips ang. männens klädsel till bröllopet.
    Jag vill ju iofs inte att bestman och Andreas ska se fööör lika ut, men tyvärr så kommer det nog att bli så I och med att Andreas är så pass kort, kommer han ju att ha en snyggare kostym (allt annat ser fantastiskt löjligt ut på honom ) så blir det ju som herr bestman också har (kostym) Jaja.. kanske kan få några bra tips från dem i bröllopsbutiken hur man kan skilja dem åt på ett snyggt sätt.

    Anja: Nej, tyvärr så är det inget sådant band på klännigen. Men iofs, vad är det som säger att det inte går att fixa dit ett!?! Där gav du mig en idé, tack tack!
    Hur gick det med lillkillen när ni var på Vårdcentralen då?

    Hedebris: Ok, fast jag kan inte riktigt köpa att du inte bryr dig. För min del så vill jag ju att vi alla fyra ska passa ihop och matcha. Men men... vi är alla olika och tycker och tänker väldigt olika. (och tur är väl det... )
    Min sambo var faktiskt med och valde ut min klänning, vi har båda haft möjlighet att tycka till om varandras klädslar inför bröllopet, det är ju ändå VÅR dag liksom.


    Hedebris skrev 2008-01-09 11:48:30 följande:
    min pojkvän och hans marchalker ska ha smoking. pojkvännen ska ha vit gördel och marshalkerna ska antingen ha i färtemat (guld eller rött) eller samma som pojkvännen. det beror på vad de vill. jag bryr mig intedet känns som jag inte har med brudgummens och marshalkernas klädslar lika lite som de får bestämma över min brudklänning och tärnornas klänningar.
    Pumpkin: Japp, jag ska försöka att se det. Om min man kan slita sig från grammisgalan.... *suck*
  • Englali

    Då är jag med. Nej men seriöst så, allt det där är lite av ett bekymmer faktiskt.

    Var blir bröllopsnatten då!?! Vad har ni hittat för bra?

  • Englali

    Jag har TV+ o ska försöka stjäla tvn från min darling nu... han sitter som klistard vi grammisgalan... *suck*
    Han får offra sig lite nu, det programmet borde ligga i hans intresse också tycker jag allt

  • Englali

    Jag gillade inte heller bröllopsprogrammet sådär... var litet hattigt. Kändes som det handlade om allt och inget typ..!?!
    Jag hade velat se mer konkreta grejer liksom... Såg ni att det var bilder från BT på datorn som en av tjejerna satt vid...

    Jag vet inte riktigt ännu vad min ring kommer att kosta. Har inte helt bestämt mig vilken jag ska ha. Priset är inte den stora frågan utan det får vi ta lite vartefter jag hittar för ring... självklart får det inte dra iväg hur mkt som helst heller.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.