• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Äntligen helg! Känns så skönt. Fast den är ju fullbokad såklart!
    Ikväll blir det bara lugnt hemma med sambon. mysigt. Var länge sedan vi bara va hemma ihop.
    Imorgon blir det julshopping i Kalmar tillsammans med Malin (min tärna). Var tänkt att jag o Andreas skulle göra det, men nej. Han får sticka till Jönköping på någon stor invigning som tillhör hans nya distrikt, så så gick det med det.

    Förhoppningsvis ska jag försöka hälsa på mamma också. Antingen i morgon eller på söndag, vi vet ju inte ännu när hon får komma hem...

    Såg ni skriver mkt om inbjudningskort. Vi ska också försöka oss på att tillverka själva och blir det inte för mkt dagisstuk på dem så kör vi på det!

    Nehe, lite film o mys i soffan är vad som står på tur härnäst.
    Kram på er!

  • Englali

    Så var lördagen förbi... har varit o julklappshoppat hela dagen. Malin o jag har haft en riktig mysdag!

    Börjar bli lite halvfärdig med inköpen iaf. Äntligen hittat lite till Andreas. Och till pappa, pappor är alltid svårt.

    Sååå underbart med lördag. Jag ska bara mysa ikväll, ta de lugnt o ha det skönt. Tyvärr i min ensamhet eftersom min kärlek ska spela. Men men så är det, får ju tänka att det går till bröllopet!

  • Englali

    Haha, nej inte så kanske. Fast det kändes så då jag skrev det inlägget, helt slut! Så jag kunde lika gärna ha somnat för kvällen liksom

    Haha Pumpkin, idag har jag shoppat lite härliga Peak kläder till min blivande *asg*

  • Englali

    Pumpkin: BRA!! Haha, tänkte det är väl bäst att jag informerar dig iaf

    Bellanote: Åh nej är lilla valpen inte pigg. Vad är det för ras? Jag blir ju helt tokig om mina älskade små missar inte är som de brukar.
    Haltar hon fortfarande?

    Snitte: Härligt o kolla på ringen va? Vill gärna se någon bild på den. Själv är jag 100% bestämd på hur min ska se ut (tror jag iaf ) Jar har en bild i huvudet... haha!

    En liten fråga... ni som ska ha rosa stenar i ringen, ni är inte rädda att man tröttnar på det i längden!?! (inte meningen o trampa någon på tårna utan bara funderingar från min sida här) Jag tänker ju lite så till kläder och så... så att det matchar till allt annat man bär.

  • Englali

    Pumpkin: Precis! Du förstår hur jag menar. Jag har iofs aldrig varit inne på någon rosa sten, absolut inte min grej!! Men man funderar ju en hel del kring det där med ringen. Jag ska nog bara ha en enda sten, fast lite större. DET är jag, stilrent, tidlöst och snyggt!!

    Jag är så trött ikväll. Funderar på att krypa ner i sängen och kolla på Shrek 2, såg att den gick på tv... *fniss*

  • Englali

    Snitte: Haha, ja du får väl helt enkelt göra det, i värsta fall liksom.

    Pumpkin: Ja det är ju också ett problem. Jag valde att inte ha några stenar alls i min förlovningsring, ville bara ha den slät enkel. En tydlig skillnad mellan vigselring och förlovningsring.
    Den ringen jag har kikat på är liksom "kapad" där stenen är, så den hänger lite fritt nersänkt emellan, förstår du eller är jag alltför luddig? Stenen är alltså inte nersäkt i själva guldet utan sitter fast mitt emmellan där den är kapad. Har en bild som liknar den lite i mitt galleri. Själva principen hur den är uppbyggd iaf.

  • Englali

    Jag ville ju också först ha en sådan sten, men med tanke på mitt yrke så gick det bort rättså direkt tyvärr! Jag kommer trassla in mig i allt hår hela tiden. Plus att jag tror att det är lättare att picka en sådan sten med färgblandingar med... och det vill man ju INTE!! Och hellre ha en ring med "sänkt" sten än att ha en med en "utåtstående" (jag kallar dem så ) som ligger hemma hela dagarna för jag inte kan ha den när jag jobbar.
    Det är ju där jag är för det mesta och då vill jag såklart kunna använda den!

    Nu ska ja kika vidare på Shrek. Kikar in här i pauserna

  • Englali

    Bellnote: Stackars liten! Har hon slagit sig, fastnat i något eller vad har hänt? Avakta till måndag, annars får du ringa. Om hon inte blir akut dålig såklart.

    Snitte: Nee... det är inte mysigt att sova utan sina godingar. Jag är utan min darling till omkring fyra halv fem tiden inatt. Beror lite på hur lång tid det tar o köra hem.
    Som tur är, är jag supertrött ikväll och det underlättar alltid lite när jag ska försöka sova.

  • Englali

    Vad gör man åt... GRANNAR!?! Jag är så trött o vill sova och de som bor ovanför oss verkar ha gäster och värsta allsången med gitarr och piano där uppe? Är jag en gnällkärring eller borde de inte kunna visa lite mer hänsyn???

  • Englali

    Alltså området är precis nytt. Vi flyttade in nu i juli, då stod alla 20 "lägenheterna" klara. Nej, vi har inte fått något sådant.

    Grejen är den att han som bor över oss känner vi lite vagt sådär, han är nämligen en kollega till min mamma. En ensamstående man i 50+ åldern. Har alltid varit ensam, aldrig behövt ta hänsyn till någon annan än sig själv. Tydligen är han lika dan på jobbet. Han är dock väldigt snäll men fruktansvärt ego, så det känns lite dumt att klaga också, men va f-n man måste ju få sova. I veckorna kan han dra igång diskmaskinen och värsta kyrkomusikskivorna vid typp 23-24-tiden. Nu orkar jag inte mer!
    Kan man inte klaga fast be att det ska vara anomymt liksom... jag vill inte stöta mig med någon här så. Vi är ju trots allt bara 4 stycken i våran ingång.

    Nehe, natti natti!
    Nu ska jag iaf försöka sova... vi får väl se hur det går *morr*

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.