• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Jag är INTE bekymrad över mig vikt, absolut inte. Jag vet att det inte är spec mkt, men jag äter vad jag vill när jag vill och går inte upp ett gram.
    Har faktiskt fått vara hos våran företagsläkare pga. detta, att mitt BMI var för lågt o så, men vad göra när vågen står stilla!?!

  • Englali

    Här hemma äger vi ingen våg. Enda gången jag väger mig är om jag kommer på det hemma hos mina föräldrar, sker kanske max 3-4ggr per år. Jag gör som du Snitte... tittar på hur kroppen ser ut. Det är faktiskt det som är det viktiga, och framförallt - hur man känner sig!

  • Englali

    Bellanote: Självklart ska du inte det innan om du hittat din drömklänning. Är den inhandlad och klar redan kanske!?!

    Pumpkin: Ja iofs, men jag vet inte om jag litar på en sådan. Jag är nog för skeptiskt till det... haha! Jag vill inte gå ner i vikt men jag vill omforma kroppen lite. Jag var så otroligt vältränad förut men sedan jag började jobba där jag är nu så går det bara utför. Jag hinner inte. Från det är jag var riktigt liten och började med fotbollen har jag alltid tränat. De senaste 10 åren iaf 4-6 ggr per vecka så det här suger verkligen att ha slutat helt! Men tiden finns bara inte och jag får snart panik!

    Steffis: Tror inte du kommer göra det. Ingen kommer tänka så iaf, det lovar jag. Inte sjutton sitter man på ett bröllop o tänker "Hm... bruden ser allt lite större ut än tärnan där till vänster..." No way, det enda de kommar tänka är att du är fantastiskt vacker tror jag!!

  • Englali

    Snitte: Ja jag saknar fotbollen så asmkt tyvärr. Förut körde jag fotbollen, men när jag fick sluta med den så började jag med 4 spinningpass i veckan, 2 pass karate/boxning och så löptränade jag på mornarna, varvat med promenader. Då hade jag mur mkt ork som helst till annat, det är ju det jag saknar. Att man är så pigg för övrigt när man är riktigt vältränad. *suckar*

    Anne: Ja hockeyn är depp.

    Nu är min A på bröllop o spelar. Hoppas han kan snappa upp ett gäng bra tips från festen, det är den jag är mest orolig för. Precis som Anja skrev, att folk ska gå hem tidigt, att ingen dansar o att ingen verkar ha roligt. Stor ångest där!!!

  • Englali

    Steffis o Pumpkin: Haha, mina små 70B kupor kan inte väga många hekto var Haha!!!

  • Englali

    Pumpkin: Låter fint. Men ojojoj... att fixa svartvita kort på alla era gäster. Det låter som ett jätteprojekt bara det!?! Hur lyckas du med det?? *tips tack*

  • Englali

    Bellanote: Självklart, ridning ger ju grym träning!

    Jag är uppvuxen i världens idrottsfamilj så det bara blev så.

    Snitte: Du bor i Karlstad va? (om ja inte e heeelt fel ute nu) Jag har faktiskt bott i Säffle.

  • Englali

    Pumpkin: Ok, då är det ju inga problem. Så himla kul och personligt. Vet inte hur vi ska göra med den biten ännu.

    Shit alltså, 65 G. Finns det sådana BHar? Antar du får kanske leta i spec. butiker o så?

  • Englali

    Bodde där i 2 år efter studenten, men längtan hem och till havet blev på tok för stor. Kände lite som jag bodde i Norge ungefär... haha, vet de låter lite knas men så var det. Har man alltid bott vid havet så blir den en enorm skillnad att flytta in så i landet.

    Var i Karlstad ska ni ha festen o så? *nyfiken*

  • Englali

    Anja... det borde jag ju räknat ut. Undrade just vart du tagit vägen Själv har jag inte fått mig något på hm... vad blir det nu, inte sen i onsdags faktiskt

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.