• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hej hej!

    Jag är vaken... känns som jag varit det hela natten.
    Är hemma från jobbet faktiskt. Min chef tyckte inte jag skulle komma idag utan vara hemma med familjen. Tacksam att han visar sådan förståelse.

    Så Pumpkin, har Lasse kommit hem nu!?!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Haft en rätt bra dag hittils tycker jag. Varit o shoppat med min kärlek. Blev en ny klänning till nyår och lite andra kläder till både mig och A.

    Sedan var vi förbi mina föräldrar en stund. Åker förbi dem varje dag nu, vill träffa mamma.
    Andreas är helt underbar i allt det här, vilket stöd och vilken tröst. Mmm... i like him, alot!!!

    Ikväll blir det middag här. Ett par kompisar från Malmö som är hemma (är härifrån egentligen). Superlätta o goa att umgås med så jag ser riktigt fram emot att få lägga mina tankar någon anna stans ett par timmar.

    Känner mig så kluven. Sen vi fick beskedet är det som jag inte törs unna mig att vara glad eller ha roligt åt andra saker. Jag får som dåligt samvete, som att jag borde tänka på mamma o sjukdomen hela tiden... Som idag har jag haft värsta ångesten för att vi ska ha gäster och ha roligt, när min mamma är sjuk!! Varför blir man sådan??

  • Englali

    Vad snälla ni är, tack för alla styrkekramar och omtanke.
    Idag känns allt skit dock.

    Bröllopsplaneringen kommer nog att hamna på is så länge. Vi hade planerat att skicka ut inbjudningarna i februari, men nu kommer det nog inte att bli så.
    Hade ett långt samtal igår, jag och A och kom fram till att vi väntar med allt. Tills vi vet, vad som kommer hända och så.

    Själva grejen med bröllopet är för oss också att få dela den dagen med alla våra nära och kära. Är det så att mamma inte kommer vara pigg och gå på behandlingar och så, så skjuter vi på bröllopet. Antingen får det bli ett vinterbröllop eller så får det helt enkelt bli sommaren 2009. Det viktigaste är att hon blir frisk och kan vara med. Det är det enda som betyder något just nu!

  • Englali

    Annim: Tråkigt att det blev så över julen, hoppas du känner dig bättre nu. Nyårsmiddagen lät mums!!

    Pumpkin: Jag kommer nog hänga kvar här... har ju så svårt att slita mig. Skönt o få skriva av sig lite ibland också!

    Nu ska jag o hjärtat käka en sen frukost!

    Kram o hej!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Nytt år och nya tag... får väl se då om det blir något bröllop för oss nu 2008 eller hur det blir

    Nyårsafton var vi hemma 00.35 för att vara exakt. Då hade jag fått nog... så underbart det var att få komma hem så tidigt o bara vara.

    Var o fingrade lite på min klänning i helgen... åh, den är bara sååå vacker. Jag vill ha den på min NU!! Om jag inte får använding för den nu i år... kan jag då ha den till kanske nästa sommar!?! (-09) Det borde väl gå.

    Åh, jag är SÅ otroligt kluven. Ena sidan av mig vill bara fly allt och planera bröllopet i min egna lilla fantasivärld men så fort jag slutar med det å går från datorn så knackar verkligheten på och påminner om allt det hemska. *snyft*

  • Englali

    Haha figuren är det nog inga större problem. Jag går ju inte upp ett gram i vikt, vad jag än äter. Plus att klänningen är i strlk 36 och behöver sys in, så jag har lite att ge på

    Hon säger inte så mkt, mest ledsen chockad och orolig. Som övriga familjen. Vi vet ju inte något ännu. Så det är lite tungt... eller inte så lite faktiskt.

    Hade ni en bra "jul"/nårsafton då? Fick du något fint av Lasse!?!

  • Englali

    Ja, jag tror nog inte det ska bli några problem vad det gäller passformen på den.
    Vi har börjat prata lite smått om att ett vinterbröllop kanske inte är helt tokigt det heller. Då behöver vi ju inte skjuta upp det så länge, om vi nu behöver skjuta upp det alls. Det vet vi ju ingenting om just nu...

    Sådana julklappar är alltid välkommna. Jag har haft en sådan där elektrisk värmedyna, men den gick sönder för ett tag sedan så jag känner att jag måste införskaffa mig en ny sådan. Det är toppen när magen gör ont!

    Nehe, om jag o kärleken skulle kika på en film eller något, så jag kan drömma mig bort lite...

  • Englali

    Hej tjejer!

    Hej Anja får jag väl skriva... verkar bara vara du och jag här. Jag kan vara här en liten stund o hålla dig sällskap

    Hur går det med ditt klänningsletande... börjat ännu?

  • Englali

    Haha... har hon köpt DIN klänning!?! Jag skulle aldrig vågat Det minsta hon kan göra nu är ju som sagt låta dig klämma o fingra lite på hennes nya fina... haha!!

    Jag har inhandlat min. En Lilly också, finns bild i mitt galleri. Men den ska sys om, fast det ska göras 2 veckor innan bröllopet ungefär. Om jag nu skulle ändra mig kroppsligt, vilket jag innerligt INTE hoppas!
    3004 har jag oxå bara sett på bild men den ser himla fin ut. Ren, snygg o enkel med känns ändå som det där lilla extra. (vilka försäljningasrgument jag kör med här *s*)

    Du kämpar på med vikten ännu... hur går det då? Läste något här för någon dag sen om chokladkartong osv..
    Men 10 kilo skrev du... det klarar du tills det är dags. Hur står det till med målmedvetenheten? (bah... finns det något som verkligen stavas så, annars uppfann jag ett nytt litet ord)

  • Englali

    Då skålar jag med min coca cola med er då... min drog här i livet. Men dock det enda söta jag "äter" (dricker då) i princip så det tycker jag att jag var väl värd.

    Anja: Ang. klänning och korsett. Jag satsade på klänningen först och sedan får jag leta upp det jag ska ha under, så det passar till klänningen. Men jag är å andra sidan rätt så liten så jag ska ha en "vanlig" lite exklusivare bh under har jag tänkt. Drar ju inte mer än 70B i strlk och 32-26 och xs-s i kläder så jag har inte direkt en byst som behöver hållas på plats. Sedan är det skenor i min klänning så en korsett o allt det andra vad de nu heter med skenor o sådant hade blivit dubbelt liksom och hon i butiken rekomenderade inte det, blir mkt obekvämt sa hon.

    Jaha, i morgon ska min blivande spela på ett bröllop igen, jag har sagt att han ska suga åt sig sååå mkt det bara går. Han kan gärna få smygfota lite med telefonen också så kanske, kanske det fastnar några bra tips... haha!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.