• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hon skrev: "Åh.. din tråkmåns. Varför är inte du här? Sista kvällen jag jobbar ju o så spelar inte du Du som är bäst! //Malin baren på Ernesto"

    Lite flörtigt eller bara jag som inbillar mig?
    Då skrev han tillbaka "VArt har du fått mitt nummer"
    Hon: "HAha, de du "
    Han skriver: "Skicka inte fler medd. Låt mig bara va!"
    Hon: "Nej ok... inget sådant. Vet nu att du är upptagen men du är så himla bra ju. Fick ditt nummer av "XXXXX" var det fel eller!?!"

    Han svarade inte mer och hon hörde inte av sig mer heller. Allvarligt, visst skickar man inte så till en kille vid halv elva en lördagskväll bara för o va trevlig? Visst f-n är man ute efter mer?
    Killen som gett numret ringde idag o frågade min sambo lite försikgtitg "Fick du ett helvete hemma igår eller? Jag sa till henne att det inte är lönt, att hon inte har en chans för att du har Johanna och det är så stabilt. Men hon tjatade så!!"

    Andreas blev lite arg en stund på honom och han bad så hemskt mkt om ursäkt o lovade att det inte skulle upprepas.
    Är jag dum som nu litar på min sambo att det är precis såhär det gått till?? Fan nu mal tankarna i mig ifall det är så att han o denna tjejen faktiskt har en liten flört på jobbet? Jag känner mig så jäkla dum o villrådig. När hon skickade så fanns ju inte numret i hans telefonbok o det är ju ett stort plus.
    Jag ha litat blint på honom när han är ute på nattklubbarna varje helg. Frågan är nu... ska jag gör det i fortsättningen också!?!

  • Englali

    Jag har ju pratat med honom, men den där obehagskänslan lär nog finnas ett tag framöver när han är borta på spelningar.

    Haha, som i en liten ask! Jodu, det tog en BRA stund innan han skrev något sådant... han ville ju inte vara för otrevlig som han uttryckte det, då blev ja ännu mer förbannad.
    Brukar inte vara svartsjuk... men det här, det bet. Kanske beror på att vi haft det lite knackigt ett par veckor också. Det har varit upp o ner i en månad och att det kom just nu hjälpte ju inte till.

    Nej, jag får nog helt enkelt försöka lita på att det han säger är sant. Jag har ju inte så mkt annat val.

  • Englali

    Pumpkin: Nej, jag tror inte det. Men inan vi träffades så var han absolut ingen ängel, alltid otrogen osv... så man lbir ju lite sådär. Han kallades "player" av de flesta och så, men va tusan. Alla har väl rätt till en andra chans. Jag var väl inte "guds bästa barn" jag heller hehe...

  • Englali

    Tack alla, jag känner mig egentligen skitfånig också, men man kan inte alltid rå för hur man reagerar.

    Idag har varit en underbar dag faktiskt. Han har verkligen visat vad jag betyder och vi har haft det så mysigt tillsammans. Varit extra gullig, kramig o go idag. Istället för o va sur på mig när jag totalflippade!
    Jag tycker såå mkt om honom

    Har varit o shoppat lite idag. Ny säng, så det blir premiärsov i natt, härligt!

    Nu ska jag gå o lägga mig i den nya sängen, på hjärtats arm och se en film *mysigt*
    Natti natti på er tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Vad ni ni skriver, som alltid.Här har jag inte varit på en vecka nu, har inte orkat eller heaft lust.
    En av de "svartaste" men mest positiva veckor på länge, länge... någonsin (oj vad dramatiska vi är här )

    Efter förra helgens incident har det varit upp och ner. Jag har varit ledsen, trött och allmänt frånvarande.
    Andreas däremot har varit underbarare än någonsin. Han gör allt för att jag ska känna mig speceill, utvald och som det viktigaste för honom. Han lyckas! Vad härligt det är. Vi har pratat, o pratat o pratat.
    Han har tagit tag i saker och bröllopet framförallt. I tisdags hade han tagit kontakt med en fotograf, kollat bilder, priser och faktiskt bokat honon (vågat va... utan att konsultera mig!?!) men jag litar på honom. Han har engagerat sig i inbjudningarna, börjat jobba på layouten till dem och påpekar ofta hur MKT han längtat till den 2 augusti nästa år.

    Hur ledsen o arg jag än blev förra helgen så har det trots allt för något gott med sig. Vi är som nykära och visar verkligen varandra det. Jag trivs!
    (fast inte just ikväll... han är och spelar, på DET stället där HON jobba. Men det är väl bara att slappna av och ha tillit.)

    Anja: Läste vad du skrev om förra helgen. Haha, jodå jag har nog kanske lite skinn på näsan. Vass kan jag vara och mkt bestämd.
    Det är som endel vänner/jobb har sagt: "Att man blir lätt lurad av det där väna, söta dockansiktet och långa ljusa håret... men... skenet kan bedra!" Haha! Är nog lite så det är

  • Englali

    Annim: Japp det känns skönt. Även om det aldrig varit tal om inställt bröllop osv.

    Jag vet inte, men jag känner mig lite "off" i allt bröllopstänkande. Har bestämt mig för att ta det lite lugnt och inte stirra. So what om det blir fel färg på servetterna? (haha, vi ska ju ändå ha vita) Eller om tårtan inte ser exakt ut så som vi hade tänkt oss?
    Jag ska fokusera på oss, på han och mig. Han blir ju faktiskt MIN på riktigt den dagen och jag blir äntligen hans

    Komer nog inte hänga riktigt lika mkt på BT, ska umgås med honom istället. Kvällarna är ju det enda vi har ihop så vad sjutton ska jag då göra här??
    Fast... ikväll så är han mr.Dj igen så då kan jag ju passa på. Men annars... tiden är till för han och mig

  • Englali

    Nu har jag petat in en bild i galleriet. Den absolut endsa som finns på mig och Andreas på datorn. Haha, snygg! NOT, på en kräftskiva förra sommaren. Men men, håll till godo. La upp den för själv tycker jag det är roligare att ha "ett ansikte" att relatera till!

    Nehe, nu ska vi på födeldsedagsmiddag hos mina föräldrar. Min mamma o bror fyller år!
    Hej svejs!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Sitter o väntar på att åka till tandläkaren om en kvart. Det suger verkligen!!! (inga snukstankar nu om du läser detta Anja ) Sak rotfylla en tand så jag ser hur mina 3500:- flyger iväg lite lätt. Åhh vilka tråkiga pengar och varför skulle min förbannade tand spricka!?!

    Snitte: Mörkhårig!? Jag!?! Haha, jag är nog så blond som man bara kan bli. Dock endast på utsidan tål att påpekas

    Pumpkin: Tråkigt att din intervju blev uppskjuten. Var var det du skulle idag annars då?

    Nehe nu ska jag bege mig. Usch, jag ryser på tanken. Har försökt förtränga att jag ska dit. Jag tjuter ju som en tok o vägrar öppna munnen typ, som värsta 5-åringen. Andreas erbjöd sig att ta ledigt från jobbet och följa med mig, men jag avböjde. Något måste jag väl förtusan klara av själv!?!

    Hör av mig när jag vaknat till liv igen

  • Englali

    Im back!!

    Uscha, tror aldrig jag haft sån kramp i käken som jag har ikväll. Fick gapa konstant i en timma och 10 minuter, det ni!! Ska dit två ggr till (nästa gång 21 januari). Tandläkaren är verkligen inte min grej

    Pärlplattan: Jag har spräckt den tanden. Den har spruckit hela kronan och så vidare upp i roten och nerverna där. En sådan MÅSTE man rotfylla eller dra ut så man får en glugg, det sistnämnda vilket jag total vägrar.
    Jag hade ont i den och det isade och ilade i den. Var där för 2 månader sedan första gången och borrade bort hela tanden nästan och fick en "tills-vidare-fyllning" innan rotfyllningen. Idag har jag rensat, nästa gång ska det rensas och fyllas och tredje gången ska jag ju få en ny riktig yta på den.
    Känner du som du gör skulle jag gå och kolla den, de sa till mig att ju längre man väntar att gå om man har ont, desto dyrare brukar det bli. Tyvärr!

    Hedebris: Taskigt med magsjuka igen! Du hade väl det nyss!?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.