• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Men inte F-N kan ska du plåga dig igenom hela bröllopet? Jag provade ju lite olika klänningar den dagen jag köpte min, och jag provade en som höll in ordentligt, jag trodde jag dog. Fick inte luft, ingenting... ta av mig den var de enda jag vrålade i affären (den vägde 9 kilo så det krävdes att den satt åt ordentligt). Frågade expediten om det verkligen var meningen att man skulle kvävas till döds på sin egen bröllopsdag... hon bara skrattade lite smått irriterar och sa att "Den sitter precis så som den ska på dig, helt perfekt" Pah... aldrig att jag hde vandrat runt i den där en hel dag. Så Anja tänk dig för. Det kommer bli en låååång dag.

    Så ljuvligt det är med helg... *mmm* Har inte så mkt planerat heller, desto bättre

    Får lite ångest när ni skriver så om era inbjudningskort. Vi hade ju tänkt fixa våra nu och skicka ut dem i slutet på jan/feb där. Men nu när vi inte vet något med mamma så blev jag så himla kluven, så vi bestämde att vänta med precis allt om bröllopet tills vi får besked.

    Vet ni vad min kärlek säger när vi bestämmer detta. Jag säger, vi kanske ska ta bröllopet till sommaren 2009 då eller ett vinterbröllop. Han svarar " Då skaffar vi en liten istället. Kan vi inte gifta oss vill jag ha barn".
    Haha, "här var det snabba vändningar" skämtade jag... Och han helt seriöst "Men ja Johanna, antingen det ena eller andra. Jag vill verkligen ta oss frammåt nu"
    Sååå tjejer, ja kanske inte kommer i min klännig till sommaren av HELT andra skäl...

  • Englali

    Anja: HAHAH!!! *asg* Dina sexuella utläggningar och diskussioner är fantastiskt roliga. Du borde ha dig en alldeles egen snuskspalt någon stans

    Pumpkin: Nej, jag borde väl kanske inte ha det då. Och iofs, de som vi vet ofta reser eller bor utomlands vissa delar av året har vi redan sagt till att de ska boka in det datumet. Så på så sätt har vi ju ordnat den biten.

  • Englali

    Hello girls!

    Jag är med ikväll... garanterat!
    Kommer ändå sitta hemma i min ensamhet, Andreas ska vara DJ på ett bröllop så jag har inte en aning om när han kommer hem.

    Vi får allt se till att dricka lite vin också, det var ju huvudingrediensen i nattens "chat" Hahaha!

    Nu ska jag iaf iväg en sväng. Till mamma o pappa. Pappa var långhårig o behövde klippas... *suck* Aldrig ledig

  • Englali

    Hello ladies!

    Kikar in här en kortis innan det är dags för färlängningen i hockeyn... hur f-n kan ni missa det!?!

    Såg ni diskuterade tärnor. Slängde in en bild i mitt galleri på min tärna nu. Det är hon i svart, med långt ljust hår o diadem. Också en MKT söt tjej, hm... blir nog svårt att överglänsa.
    Eller vad säger ni!?!

  • Englali

    Nej det är inte jag... om det var mig du menade Snitte!?!

    Har en massa nya bilder i kameran som jag ska försöka få upp någon dag. Så ni får se hur jag faktiskt ser ut. På pres. bilden så ser man ju inte sååå himla bra.

  • Englali

    Hockey är något av världens bästa underhållning. Det och fotboll, friidrott, skidor... etc. etc. Ja, som ni förstår är idrottsintresset enormt!!

  • Englali

    Pumpkin: Ahh... självklart. MEN, datorn är typ så långt från tvn det går att komma, tyvärr. Jag springer emellan, men när det blev så attans spännande i 3e fick hockeyn mitt största intresse.

    Snitte: Haha, tja... fast lite går ju att se på de två bilderna i galleriet. Jag ser helt vanlig o tråkig ut kan jag lova.

    Får väl skriva en liten personlig pres. om mig själv.
    Johanna, 24.. 25 år gammal i år. Blont ganska långt tjockt hår. 173 cm lång (lååånga ben här), 54 kg tung/lätt (välj själva ) med blå/bruna/gröna ögon (några små stänk av varje) skostorlek 36-37. That´s me... haha! Nu har ni säääkert en mkt klarare bild av mig

  • Englali

    Anja: Nehe det är inte jag. Det är en annan tjejkompis. Jisses... så ung ser jag nog inte ut. Jag är ju iaf 5 år äldre än de tjejerna på bilden. (även om många tar mig för betydligt yngre än vad jag är. Hade en kund på salongen för ett tag sedan som undrade om så små flickor som jag fick jobba så mkt. Hon trodde inte att 16-åringar fick vara ute i arbestlivet på det sättet. Tror ni jag började asgarva eller??? Eh... fick jag förklara lite fint att jag är 9 år äldre än så haha!!)

  • Englali

    Snitte: Vikten pendlar här med. Idag vägde jag 54 hos mamma och dem o ibland kan de vara 56 kg, det pendlar där emellan. Som mest var jag uppe på 57,5 kg ngn gång tror jag.

    Byxor är ett stort problem. Jag har nästan bara jeans eller ja, jag har bara jeans. Då kan jag lättast få det att passa. Har en suverän kille som alltid hjälper mig med jeans, (Vad skulle jag göra utan dig Erik!?!) Har ju 34 i benlängden men sedan är det inte alltid 34 längden i ben görs i så liten midja som jag behöver. Det är surt det där! Tur jag har min jeansgud! Haha!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.