• Englal­i
    Äldre 11 Oct 22:05
    282207 visningar
    5228 svar
    5228
    282207

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Härligt med en ny tråd... och jag hittade hit

    Stjärngudinnan: Tack tack, ska bli underbart att få ha honom hemma lite mer iaf. Och ett BÄTTRE jobb framförallt!

    Nehe brudar, blir bara en snabbsväng här inne ikväll. Kom precis hem från jobbet (attans så snygg jag blev ) och nu är det marsch i säng som gäller, helt färdig! Natti natti på er!

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 19:02

    Hej tjejer! Vad ni skriver... här gäller det att läsa ikapp!

    Anja: Grattis till lägenhetsförsäljningen, härligt o få loss lite pengar till bröllopet!!

    Själv sitter jag och är lite orolig. De som ska ha hand om maten skulle mailat mig menyförslag för typ 2 veckor sedan o än har jag inte hört ett ljud!! Måste nog ringa och bekräfta bokningen känns det som... nu blir jag nervös!

    Vi har bestämt oss för kyrka, det blir som jag vill

    Lokalen känns det som att vi också borde bekräfta en gång till, är faktiskt ett par tre månader sedan den bokades. O det ordnade mina föräldrar, så jag o Andreas har inte pratat med med dem personligen.

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 20:35

    fdLadye: Det blir Ålems kyrka som ligger i... Ålem Hade bokat en annan kyrka först, men jag var aldrig riktigt 100% nöjd med den, Ålems är sååå mkt vackrare. En liten bit att åka, men det får det vara värt!!

    Pumpkin: Haha nej du är inte ensam. Jag kommer nog hänga här till och från hela kvällen/natten. Kära sambon åkte för en kvart sen, nu är det dags för jobb, så han kikar inte in här hemma igen förräns 3 halv 4 i natt skulle jag tippa på... :-/

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 20:56

    Jo det är väl lite trist... men, alla de jobbpengarna från DJ-jobben går oavkortat till bröllopet har han bestämt, så det är ju bra. Jag försöker se det så när han är borta, att det är för vår skull han gör det.
    O jag har börjat bli lite nojjig för bröllopsekonomin så det är nog bra... haha, jag blir typ ALLTID lite orolig vad det gäller pengar även om jag egentligen inte behöver.

    Det börjar en rätt rolig film på 4an nu vid 21.00 tror jag.

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 21:12

    Pumpkin: Va, är han så bråkig med dig!! Ni har inte två tv då?... Så du kan ta den ena.

    Jo ekonomin ja, o så har jag mannen som hela tiden säger "Det löööööser sig"... pha!! Det hjälper inte mina känsliga nerver kan jag tala om. Vad gör han den dagen vi står där o det inte löser sig? Jag vill ha backupp för allt, allt, allt!!! "Vi har ett controllfreak i tråden"...

    Har helgraderat mig med pappa.. "OM det krisar... då hjälper du mig va"... känns knäppt, men jag VILL ha den garantin i ryggen. Med andra ord är pappa o mamma vår backup haha!

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 21:26

    Håller med dig, det känns för osäkert, på tok för osäkert!

    Jag hamnade oxå på soffan igår o det är betydligt bättre i sängen. Jag blir en sån jäkla suris när jag vaknar i soffan, haha!

    Sov så gott då!
    Kram!

  • Englal­i
    Äldre 13 Oct 22:47

    Min skulle iofs aldrig köpa något utan att ha pengar, där är han väldigt principfast... men han lever lite på att det är sååå långt fram i tiden så det är lugnt. Jag stimmar o stirrar!

    Tycker det är svårt att få ett grepp om en rimlig budget också. Vi har i ärlghetens namn inte räknat igenom allt och gjort en budget för vad allt får kosta. Bara lite löst sådär... och sen har vi valt vad vi vill ha typ... hm...

  • Englal­i
    Äldre 14 Oct 01:08

    Jag röstar helt klart för den silvriga eller ingen alls ev... smaksak! Godnatt alla blivande brudar!

  • Englal­i
    Äldre 15 Oct 19:33

    Jag är DEFINITUVT Bt beroende, kom hem från jobbet för 20 minuter sen o borde egentligen laga mat... men, skulle bara kolla liiiite snabbt här, inte sitta alls länge lovade jag mig själv. Mmm... säkert!!

    Är väl det som kallas beroende va, när man ljuger för sig själv!?!

  • Englal­i
    Äldre 15 Oct 19:34

    definitivt ska det stå...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.