• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin: Ok, då är jag med. Men förstår, man vill ju liksom överraska lite med frågan. Tjejen jag kommer fråga har jag känt i 3 - 3,5 år ungefär men det klickade sååå direkt och hon är den jag umgås med mest, hon vet mest om mig. Så hon känns rätt! Flera av mina andra "närmaste" väntar smått så de kommer ha spädbarn på den stora dagen och då kanske de kan bli lite jobbigt och vara tärna samtidigt som ammande mamma.

    Min hoppade också ett par dagar nu (8 närmare bestämt), men det är nervositeten. Har iofs inte alls regelbunden, den gör helt och hållet som den själv vill! Nu har den åtminstone bestämt sig för att komma en gång i månaden istället för varannan (lite OT då kanske, men well well...)

    Har kläckt på jobbet nu att jag ska gifta mig, de flesta förväntar sig att bli bjudna och det är lite jobbigt...

  • Englali

    Pumpkin: Det är säkert inte så. Alla förhållanden har ju up´s and down´s så att säga, så även vänskapsrelationer. Så har jag och den här tjejen det också, vissa perioder är det super mkt och ibland kan det dröja ett tag innan vi hörs av. Huvudsaken är att man alltid vet att man har varandra där iaf, även om man inte ringer eller messar varje dag.

    Jo jag vet, jag är så attans kluven vad det gäller jobbet. Det blir helt enkelt för dyrt, plus att då får vi inte plats i lokalen. (blir 16 stycken extra med dem) Vi ska ju inte dra ner på släkt och vänner för dem jag inte umgås med? Dilemmat är dock att vi umgås mkt med två av tejerna och deras sambos privat, så dem vill vi bjuda. De andra träffar jag aldrig privat och deras män/sambos har jag bara träffat enstaka gång.

    Kan man göra så, bara bjuda två??? Ser ju dem mer som mina vänner än kollegor.

  • Englali

    Bellanote: Jo jag vet, HUR får man liksom ur sig det. Jobbigt!

    Anja: Ja vi är också ett toppengäng men jag väljer ju hellre mina närmaste vänner framför dem och alla får inte plats, så är det bara. Mitt jobb är ett sånt där jobbigt jobb som måste göra allt tillsammans. Allas barn leker med de andras barn osv. osv. Men jag och de två tjejerna jag umgås med har inte barn så ja... det blir liksom inte samma sak. Vi tre är jämngamla (21 23 24 (jag 24) medans de andra är lite äldre ja, man är ju på olika nivåer då.

    Min chef säger idag "Åhh så roligt med bröllop, det viktiagste är ju att släkten och chefen är bjuden" Visst det är skämtsamt sagt men jag vet att han innerst inne menar vad han säger.

    Så... kan jag bara bjuda de två jag umgås med utan att det blir helt snett??

  • Englali

    Anja: Du ska nog inte ta i och göra den allt för liten, den ska ju ändå vara bekväm att använda. Min är lite, lite förstor inte så den åker av men glappar lite. Dock bara för att jag ska kunna ha den i jobbet.

    Hedebris: Välokmmen till en kanontråd! Här sparas det också, för fullt! Några bra spartips kanske? Går allt bra med planeringen?

    Pumpkin: Ja det får nog bli så. Orkar inte ta tag i det bara, så jobbigt för jag vet alla pikar jag kommer få. Iofs rätt ironiska och hjärtliga kanske, men jag blir ändå så le när allt ska kommenteras jämt, jämt!

    Jag kan inte bestämma vigselring, har blivit helsnurrig! (inte första gången jag skriver här att jag inte kan bestämma mig, vänj er bruadar ) Jag som alltid är så karaktärsfast, målmedveten och beslutsam, men i och med bröllopet har en ny sida visat sig, jag har blivit lite velig... ajaj...

  • Englali

    Pumpkin: Trist med jobbet, men som alla andra skrivit... något bättre väntar, se det så!

    Anja: Dig förstår jag precis, det känna nästan som att man hamnar lite i skymundan *ego jag* Haha, nej men du förstår vad jag menar va? Känns lite B när man själv ska skicka ut sina kort i samma veva, förstår dig verkligen!!

    Själv så är det kirs!! Ångesten inför helgen är just nu fruktansvärd och tårarna är inte långt borta ska jag tala om. Känner mig som världens mest dprimerade, utsatta och ensamma människa. Klarar jag mig till söndag middag utan nervsammanbrott... ja, då ni!!!

  • Englali

    Alvaereva: Jag har mina gesällprover i helgen, slutproven som frisör. Två helvetiska dagar som jag har haft ångest för, övat till, planerat till i två år. Lördag o söndag nu ska jag göra det två dagar i Växjö och jag vill verkligen inte.

    Är så förberedd man kan vara, allt är lugnt så, men jag har ingen bra känsla inför det. Det är inget kul, för det är verkligen sån press!!

    Fy vad jag gnäller, förlåt... men ibland måste man få göra det också.
    Hur mår du nu då? Och lilltjejan?

  • Englali

    Alvaereva: Jo, jag hoppas att det kommer gå bra! Så sjukt icke sugen på att göra detta! Haha vilken mening!

    Skönt att du mår bra, så bra det går då! Lasagne låter gott, själv är jag inte ett dugg sugen på mat... magen vägrar. Nerverna vägrar! Får väl försöka pilla i mig något innan jag går och lägger mig iaf.

  • Englali

    Vad lugnt det är här inne ikväll. Var är alla?? Själv tittar jag på hockey, försöker skingra tankarna lite med det.

  • Englali

    Alvaereva: Haha, ehm... jo, det börjar nog allt o synas att du har en liten där inne Jättefin bild! Tycker bebismagar är så vackert. Längtar själv tills jag har en!

  • Englali

    Hedebris: Ringen i ditt galleri, vilken är det? Jag är sugen på något liknanade tror jag, eller den jag har överst i mitt galleri.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.