• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin: Lider med dig... vad är det som får dig att må så då?
    Själv är humöret kasst idag. Har nyss tjutit för typ tredje gången idag Jag mår inge bra idag, fan... (förlåt) det här är så INTE jag att må såhär. Jag är ju den där spralliga, glada toktjejen

  • Englali

    Pumpkin: Nej... inte så. Jag vet inte, jag bara känner mig ledsen, tom och ensam. Som om luften gick ur mig efter förra helgen. Hackar på Andreas för allt, fast det är precis sån jag inte vill vara. Stör mig på allt och alla och tja... allmänt sne. Känner mig oälskad... vet, så jäkla töntig är jag. Men man måste väl få vara sådan ibland också

    Snitte: Ja, det är skittråkigt. Jag vill också att det vänder, det här är så olikt mig. Men, det har hänt sååå mkt i höst, dock mkt positiva saker, men sen är nu liksom allt över... allt vi (jag och Andreas) kämpat för och laddat till. Det känns konstigt tomt på något sätt. Trodde jag skulle bli världens lyckligaste när jag klarade proven förra helgen, men på måndagen kände jag "Jaha... vaddå liksom, vad ska jag hitta på härnäst?" Skitskumt och jag blir så besviken på mig själv att jag inte kan glädjas åt det så som jag trodde jag skulle.

    Ojoj så rörigt jag skriver... hoppas ni förstår något. Ikväll hag jag iaf varit hos mamma o pappa, passade på att krama min bröllopsklänning lite, då blev jag glad en stund iaf

  • Englali

    Snitte: Jo det är säkert så, men sen är jag så fånig. Har plötsligt blivit så osäker på honom... om han verkligen vill vara med mig, räcker jag till, är jag verkligen allt han vill ha.!?! Massa sådant, verför så osäker plötsligt? Tror det har att göra med att han varit så "off" nu i ett par veckor.
    Vet att han jobbar som en idot just nu och så har han varit sjuk till och från... så egentligen har jag förklaringen framför mig, men oroar mig iaf... Varför är jag så tramsig och patetisk!?!

    Förlåt att jag gnäller...
    Hehe, smart med blomman, hoppas den klarar sig!

  • Englali

    Alvaereva: Haha precis sådan är jag med. Kan hänga upp mig på småsaker som egentligen inte betyder ett dugg men jag liksom bara måste får gnälla lite om det iaf... Vi har det nog fööör bra kanske!?!

    Snitte: Det är knäckande. Det är första gången sedan relationen blev stadig som jag tvivlar. Vi har pratat om det, senast idag o igår och han säger också att han inte tycker att det är som det brukar vara mellan oss. Han sa även att vi måste göra något åt det och ta tag i det så vi hittar tillbaka på rätt väg igen... och så håller han om mig o pussar mig precis så som man vill just då. Han är underbart förstående min Andreas.

    Vi jobbar för mkt både han och jag och då blir det ju relationen som tar stryk till sist. Men vi har alltid sett det så att det verkligen är ÄKTA kvalitetstid när vi verkligen ses... än att bara slentrianmässigt gå hemma tillsammans jämt. Som idag, en hel ledig dag tillsammans utan någonting. Låg i sängen i hop tills 11.30 idag... haha har vi inte gjort sedan i somras men dömysigt!
    Nu är dock tyvärr på jobb... =-( Kommer hem 04.00 ca i natt.

  • Englali

    Alvaereva: Julklappar är jobbigt. Jag gillar inte det! Plus att jag fyller år på torsdag, min mamma 3 dec, min bror 4 dec och pappa 13 jan, du kan ju gissa hur roligt min familj tycker det är att handla julklappar? Fantasin börjar liksom tryta när man ska hitta på dubbelt åt alla med så kort mellanrum.

    Snitte: Ja det är skönt att han förstår. Men just nu känns det som det kvittar hur mkt han än bedyrar att det är jag och bara jag för alltid. Jag måste nog få deppa igenom mig den här tiden bara.
    Hur delaktig är din blivande i planeringen? Är han superentusiastisk eller får du puffa och stöta på lite för att han ska ta tag i det och komma med idéer?

  • Englali

    Snitte: Där ser man, vad fyller du? (om man får fråga sådant ) Min är väl inte så delaktig som jag önskar, sällan han som tar upp själva planeringen om vi säger så. Han pratar gärna bröllop men inte så mkt planerande inte. Han tycker det är evigheter dit, han är inte den som tar itu med saker i god tid om vi säger så...

    Alvaereva: Säkert så var det så, du vet har man inget att gnälla över så skaffar man sig det
    Du har inget bra förslag på julklapp till mannen man bor med då? Vad har du tänkt hitta på?

  • Englali

    Alvaereva: precis, de har ju redan allt. Får se om jag kan vara lite påhittig! Det med rean lät inte så tokigt tycker jag!
    Ska bli spännande och se vad min kära darling hittar på till min födelsedag nu på torsdag och till jul. Hade önskat mig en ny kamera men det fick jag en förra fredagen... lite tokigt av honom att "avverka" en sådan bra present bara sådär när det är två stora dagar framöver.

    Snitte: Ok, ja, jag fyller hela 24 år haha!! Brukar retas lite med Andreas "tänk för lääänge sen när du var 24, kommer du ihåg?" Han är 28 snart
    Då ska du vara glad att du har en så engagerad kille. Andreas är rättså delaktig, men jag tror han tänker mkt mer på det än vad han får ur sig... tyvärr

  • Englali

    Alvaereva: Hm... precis vad jag också funderar på. En ny mobil tror jag ligger nära till hands på torsdag... men jag kan också ha SÅ fel. Han brukar dock vara duktig på att ge mig massa onödiga, men flashiga teknikprylar som jag behöver utan att veta om det Shit vad nyfiken jag blev nu!!

    Snitte: Ja, vi får hoppas du får en rosa kamera. Ska bli spännande och se vad de klurat ut åt oss.
    Ja Anderas är ju lite äldre då, sååå gammal Nej, serisöt så rätt lagom tycker jag. Vill inte att det ska vara så stor ålderskillnad.

    En kompis till mig är 20 år och hennes sambo är 35, de har varit tillsammans i över 2 år så det är inget nytt "roligt" så. Men det tycker jag personligen skulle vara på tok för stor skillnad, känns som man är på såå olika stadier i livet då. (inget illa menat till någon som kanske har denna skillnaden, men JAG skulle inte vilja ha det så)

  • Englali

    Håller med dig, lagom nära i åldern så man varit med om lite samma saker vid samma tid, är du med?! Mellan oss är det 3,5 år... helt ok. Så har vi ju vetat om varandra sen vi var små... alltid "haft koll" på varandra.
    15 år... hur kul är det när hon är 55 och han 70??

    Lovar att berätta vad jag fått. Eller så blir det bara något litet och han lägger pengarna till bröllopet istället, inte fel det heller!

    Hur går det med era planering Snitte? Vad har ni avklarat? Klänning, blommor, hår, trycksaker osv!?! *nyfiken*

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.