• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Brud 080524: Haha, det lär expediten bittert få ångra tror jag Kommer sluta med att de har en bild på dig bakom disken som varning... att när hon närmar sig butiken så... spring för livet eller lås dörren!! Haha

    Pumpkin: Han är rolig och underbar. Min pappa och jag... svårt att hitta något tajtare (möjligtvis mamma och jag då )
    Åh fy... så besviken jag hade blivit. Med studenten och allt. Visar han sig inte på bröllopet, då tycker jag synd om honom. Verkligen, för han kommer gå miste om ett sådant otroligt ögonblick som pappa så han lär få ångra det resten av livet. Usch så hård jag låter, men jag känner så med dig eftersom jag vet hur otroligt viktig min pappa är för mig. Tycker verkligen att du ska låta honom få veta detta, att bröllopet är hans sista chans liksom och that´s it. Annars får det vara...

  • Englali

    Hej tjejer! Vi hade snö... pyttelite i morse när jag vaknade. Men den är borta nu, skönt tycker jag!
    Blev väckt rätt bryskt i morse av sirener från brandbilar o ambulans. Kollade ut genom fönstret och ser att de slänger räddningsbåtarna i sjön (vi bor precis vid hamnkanten) och det är en massa bilar, båtar och grejer. Vet inte än vad som hade hänt men jag får en sådan obehagskänsla av sådant. Uach, man blir så nedstämd!

    Hemma från jobbet. Blev inte klippt idag. Jag hinner helt enkelt inte. Stressad som tusan! Ska ha hela släkten här på middag i morgon. Slår ihop mitt födelsedagsfirande med fars dag så det blir från både min och Andreas sida plus endel kompisar. Så... jag ska laga mat i em.

    Snitte: Ja det är nice, när vi väl tar oss tid till det. Man är inte direkt sugen på att stanna kvar när arbetsdagen är slut för att forstätta med samma grej man gjort hela dagen. Men visst, vad pengar jag sparar där. Jag gör ju iaf slingor var 5-7 vecka och klippning varannan gång där. Det blir endel på ett år!
    Jo min kompis mår dåligt över det där, fast hon däljer det väl om vi säger så Tyvärr!!

    Hedebris: Vi har också gemensam ekonomi. Kan bara instämma i vad Pumpkin skrev... det räddade mig när jag pluggade. Jag gick på en privatskola med hög avgift och fick inget csn ingenting. Då var det Andreas och mina föräldrar som gjorde att allt gick runt.

    Pumpkin o pärlplattan: Håller med snitte, tråkigt med eran självbild. Ni som verkar vara två toppengo o gulliga tjejer *kramar om* Men jag vet hur det kan vara, allt är inte på topp jämt och vissa mornar vill jag bara gå tillbaka o dra täcket över huvudet när jag sett mig i spegeln... tyvärr! Men försök med det som Snitte skrev, att säga så i spegeln och le mot er själva. Att le säner signaler till hjärnan som får kroppen att utsöndra ämnen som ger en positivare och gladadre känsla. (jag har gått sånna här sjävlkännedoms kurser, personlig utv. osv...)

  • Englali

    Hoho!?! Var är alla? Iofs... är väl kanske bara jag som har tid o vara här en lördagskväll, lite lagom menlös sådär

  • Englali

    Pumpkin: Inte så jag menade... aja, du förstår

    Jasså, vad är det för jobb? Kändes det bra då när du skrivit den!?!

  • Englali

    Haha, jag förstod!

    Ok, det låter ju inte så dumt. Har du pluggat något inom det på högskola/univer. eller?

    Själv finns det tusen saker jag skulle vilja göra. Finns SÅ mkt som intresserar mig och lockar... då är det jobbigt!

  • Englali

    Ok, men det låter ju bra.

    Vad har du påbörjat för utbildningar då?

  • Englali

    Pärplattan: Vilka fina bilder, ser jättehärligt ut!

    Pumpkin: Ok, du har ju påbörjat endel då
    Nu är jag själv igen, som alla andra lördagskvällar. Han åkte iväg för en stund sedan, ska spela på någon nattklubb. Försöker tänka: "Tänk på bröllopet, tänk på bröllopet, tänk på bröllopet"... mitt nya mantra nu mera haha!

  • Englali

    Mmm det lät mumsigt!
    Själv har jag babblat i telefonen i över en timma nu. En gammal kompis till mig (från tiden jag bodde i Värmland) ringde och vi har inte pratat sedan innan sommaren tror jag så det var mkt att ta igen. Jag som skulle fixa med maten tills i morgon... hm. Nu har jag två pajer att göra o jag är INTE motiverad att ställa mig med det nu

  • Englali

    Pumpkin: Är du inte pigg? Då är vi två... har känt mig lite allmänt halvrisig i två veckor nu (allt sedan det förbaskade gesällbrevet). Vill också sova, men det får nog bli lite pajbakande först... *suck o pust*

    Anja: Duktig du är, blir de fina då? Haha, härlig filosofi du har angående ekonomin. Låter lite för bekant bara tycker jag Men nu, äntligen så kommer jag ju komma upp mig en hel del på lönestegen också! Fast förhoppningsvi kommer det mest av det att sättas till bröllopet tror jag.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.