• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    God morgon tjejer!

    Äntligen har också jag en ledig dag mitt i veckan. Har unnat mig lite semester faktiskt, tycker jag att jag är värd.

    Ska försöka få mig i ordning och åka bort till florsiten och prata lite om blommorna till bröllopet.

  • Englali

    Ja, ibland behöver man få unna sig det tycker jag. Utan att det måste vara något speciellt man ska göra. Det är ju lite det som är lyxen, att vara ledig utan måsten tycker jag...

    Nja... jag eller vi velar väl lite där. Blommorna är rätt mkt upp till mig tror jag. Jag kan inte bestämma mig om det ska vara rosa... eller gå åt grönt... Försöker tänka på allt annat som ska passa in, som tärnans klänning osv..

    Har du bestämt färger då?

  • Englali

    Haha ja så kan man ju också göra.
    Jag funderar på att låta min bukett gå i rosa och sedan får resten vara grönt. Vill inte ha allt i rosa nämligen, känns för "gulligt" på något sätt.
    Så min buktett får stå för det rosa och sen får resten gå i grötn. Kanske inte så tokigt?
    Eller blir min bukett vita orkideer, och resten i grönt, vitt och silver. Låter väl inte så tokigt? Det sista förslaget är det vi var inne på från början.

  • Englali

    Det låter fint!
    Någon bild du kanske kan visa, på liknanade ungefär?

    Ha inte det, bara sätt er ner i lugn och ro ikväll och skriv. Alltid bra att hjälpas åt att skriva sånt. Jag skrev Andreas ansökning + cv till det nya jobbet han fick nu. Haha, han hatar att skriva om sig själv så jag diktade ihop något tjusigt!
    Försök o trycka på dina starka sidor samt vad som är så positivt med dig och varför de helt enkelt inte kan vara utan dig. Berätta lagom mycket av allt, att väcka ett intresse så de vill höra mer!

  • Englali

    Gör gärna det!

    Ja... det är inte lätt. Ska du skicka in brev eller maila?

    Sitter här o klurar på allt. Jag blir helt snurrig av allt som ska passa ihop och ordnas och fixas... puh!! Det är inte lätt. Gästlistan är väl det svåraste. Men vi borde försöka få klart den om nu inbjudningskorten ska kunna gå i tryck någon gång.
    När planerar ni att skicka ut era inbjudningar?

  • Englali

    Stjärngudinnan: Tack tack, det stämmer! Känns underbart...! Hur går det för er med planeringen då? Kommit långt?

    Pumpkin: T-ordet betyder absolut otur. Jag var mkt noga med att inte tacka någon som önskade mig lycka till inför den gångna helgen Se så bra det gick!

    Ok, jag nogon stans där också tror jag det blir. Vill ju inte att folk som man gärna vill ha med ska ha hunnit boka semesterresor och liknanade. Hellre för tidigt än för sent!

  • Englali

    Haha ja det är ju också ett bra förslag... hm!?!

    Åh vad gott det lät. Måste försöka få i mig något. Så dålig på att äta när jag är hemma. Har inte ätit något än i dag... "hon som aldrig känner hunger"... tyvärr.

  • Englali

    Pumpkin: Ja... jag är lika dan. Hade jag jobbat nu hade jag varit tokhungrig, men jag har fortf. inte ätit något här hemma idag. Ska ordna med det.
    Har varit hos floristen nu och vad positiv jag blev. Kände mig superproffsigt bemött och fick många goda råd och tips. Inte bara om blommorna utan om allt till bröllopet. Skitbra kändes det!!

    Snitte: Här har du våran buffe, du kanske kan få något tips där. Ni ska kryssa i Västindien läset jag, vilka ska ni resa med? Bolag osv? Funderar lite kring detta också men tycker det är svårt att hitta på tex. nätet. Några tips?

    Buffen:
    Gaspaccio med citruscreme fraiche
    Färskpotatissallad med dijonvinenegrette
    Cesarsallad med parmesan och krutonger
    Plocksallad
    Prästostpaj
    Laxmousserulle
    Löjromståra
    Älgrostbiff
    Parmaskinksrulle fylld med soltorkad tomat
    Örtrostad färskpotatis (varma)
    Heta kycklingspett (varma)
    Såser och dressingar
    Smör
    Bröd
    Färskost
    Jordgubbscheese cake
    Mjölkchokladpannacotta med hallon

  • Englali

    Vi pratade om allt från gästlista hur man sållar där till bröllopsresa. Pratde färgkombinationer i övrigt och om tärnans kläder, bedstman och brudgum - hur man klär dem lika men ändå skiljer dem åt. Kommer inte ihåg allt, vi babblade så

    Har lagt in en ny bukett i mitt galleri... (den grön/vita) något sådant typ. Kolla gärna!

    Var din sallad god? En av mina absoluta favoriter... *avundsjuk*

  • Englali

    Pumpkin: Pioner är underbara... och gärna som här i en kombination av lite orkideer. Blev väldigt förtjust i den här buketten.

    Men då bör ju tärnan ha en grön klänning eller hur? Får hoppas att hon kan tänka sig det. Har ALDRIG sett henne i ett grönt plagg... haha!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.