• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hej tjejer! Äntligen... hemma en hel timma tidiare än vanligt. Det är underbart!

    Anja: Radhuset ser toppenfint ut, riktigt läckert! På minner lite om där jag bor. Vi flyttade in i nytt i juli i år, helt nybyggt. Har till och med valt lika dana tapeter som er ser jag och lika dan ekparkett

    Jobbigt att han är långsint. Är varken jag eller min sambo men jag känner igen mig i det du skriver om din Daniel att man eldar upp sig så mkt och sen bara rinner de över o man blir tokförbannad och skriker. Sån är jag, precis så. Du kunde inte ha beskrivit mig bättre! Min Andreas låter precis som dig, han talar lugnt, skriker inte utan är väldigt sansad. Är nog kanske meningen och tur att det ska vara en av varje i ett förhålllande, jag tror det väger upp!

  • Englali

    Anja: Förstår hur du menar och jag vill alltid diskuter igenom allt (efter jag lugnat mig ) men där brukar han backa. Han säger inget då utan tycker det är "överstökat" medans jag kan älta... haha, aldrig är det bra hur man än vrider sig.

    Hur går det annars med alla planer? Börjat kika något på klänningar eller så?

  • Englali

    Anja: Haha nej, jag och Emil har tydligen valt samma! Vi har den som fondvägg i köket och sen är resten vitt i alla rum förutom en ljust ljust går/vit i sovrummet.
    Emil har helt klart smak!!

  • Englali

    Haha, vilken go liten kille! Ja hade nog också helt klart förväntat mig djungel eller båtmönster eller nåt. En förståndig liten man!

    Ha de så trevligt på jobbet!

  • Englali

    Pumpkin: Haha, säger ju att vi är lika. Men det där ältandet... jag önskar såå att jag kunde låta bli ibland...

  • Englali

    God natt tjejer... lr inte än, men jag ska se Desperate housewifes så nu stänger vi av datorn för idag!

  • Englali

    Alvaereva hoppas allt går bra! Håller ALLA mina tummar för er och bebisen!

    Allt bra med er annars tjejer? Något nytt roligt?

    Har haft ljuvliga lilla Felix (10 månader) här hela kvällen. Skulle kunna öta upp den lilla godbiten!

    En fråga. Jag får inte "tummen ur" och fråga min tilltänkta tärna om hon vill vara det. Vet inte varför det är så svårt, skjuter upp det, letar rätt tillfälle och nu har jag hållit på såhär så länge att det har blivit världens grej av det ju!! Så himla töntig jag är. Skulle liksom vilja att det blir lite speciellt, lite minnesvärt när jag frågar henne...

  • Englali

    Hej tjejer!

    Pumpkin: Haha, det var inte dåligt att ta det för givet. Jag tror min tilltänkta hoppas lite, hon har nämligen ställt TUSEN frågor om bröllopt utom en enda... vem som ska vara tärna. Det ämnet tassar hon mkt försiktigt kring... haha! Som om hon inte vill få reda på att det inte är hon (fast det är det!!)
    Stackare med mensvärk, jag har en helvetisk sådan när det väl är dags.

    Ina: Hoppas det går bra, jobbigt bara nu under tiden för dig!! Håller alla mina tummar

    Snitte: Ja, jag får väl försöka med något sådant. Men hon kommer bli supermisstänksam om jag plötsligt bjuder ut henne på middag, jag lovar!!

    För övrigt en skittuff dag. Jag har magont och STOR ångest och nervositet inför helgen. Överlever jag till söndag kväll... då ni, då blir det champangne!!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.