• Englali

    Det där facebook får jag nog försöka skaffa mig!

    Jo, det är tråkigt. Brukar inte känna såhär, inte så ynklig. Men ikväll är det hopplöst o bara för det spelar han extra långt bort o kommer hem ännu senare än vanligt =( Fy vilken gnällspik jag är!

    Blev så le på allt tjat ikväll "varför dricker du inte, gravid??" Varför måste det alltid vara så? Så trött på folk som inte inser att man faktiskt kan klara sig utan en lördagskväll *suckar* De där tycker nog jag var en gammal moralkärring haha!

  • Englali

    Vad är det för adress dit Pumpkin? Får väl sysselsätta mig med det ikväll då.

  • Englali

    Haha ja jag lyckades visst göra det. De plockade dig i min maillista, hade din adress där sen jag mailat över infon. till nya tråden. Haha, så jag lyckades rätt omedvetet kan jag säga!

    Ja det är tråkigt det där, men på något sätt så känns det som jag kommer bara längre o längre från allt det där. Det är inte lika roligt o gå ut längre. Börjar jag bli gammal kanske!?! Hm...

  • Englali

    Haha härligt o höra. Men allvarligt, jag finner inte så stor glädje i det. Så är det bara. En hemmakväll med god mat, härliga vänner kanske lite spel o trams DET är något jag verkligen gillar. Krogen?? Nej, faktiskt inte...

    Lovar, jag ska inte tjuvkika!!

  • Englali

    Pumpkin: Jo jag tror också det, vi känns rätt lika i sättet att tänka. Känns som att du som jag är en rätt principfast tjej va?
    Nu skickade han ett sms iaf min goding... är vad jag får nöja mig med ikväll =(

    Alvaereva: Låter som en snurrig men härlig dag! Du är ju fru nu ju!!! Så underbart!
    Vad heter du på facebook då?

  • Englali

    För att kunna se någons sida på Facebook, måste man ha den som "vän" på sin lista då? Lär mig, jag är ju nybörjare för tusan!!

  • Englali

    Jösses vad kort du lagt ut Pumpkin!!

    Anja: Såg du länkarna jag la ut till dig på husföretagen vi kikade på idag.
    Har du jobbat klart nu?

  • Englali

    Haha, har kikat igenom dem nu!
    Kom på att jag inte har en enda bild på mig eller Andreas någon stans, det måste fixas till snart, så ni får se spöket (jag alltså, inte han)

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.