• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    För vissa nej, men jag lider... undrar o hoppas han gör det med!!

    Nehe brudar, dags för film... med mannen. Kanske ska försöka smyga mig tätt intill. Nej, just det! Jag skulle ju INTE ge mig först o tro mig, jag är envis som synden!!

    Hej hopp!!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Pumpkin: Jag vann igår kväll Startade tydligen värsta sexdetbatten här inne. Men jag håller med er vad ni alla skriver... ingen trevlig gosig kille = inget annat heller!
    Ser mig inte som en sexgudinna heller, men 2 ggr i veckan iaf tycker jag är helt ok, lust föder ju lust som ni skrev... Nog om detta.

    Anja: Himla tjusiga kort! Löst sig med dig och mannen?? Lät som ett rejält gräl...

  • Englali

    Pumpkin: Haha, japp! Nu överlevar jag ett par dagar till Och det bäst var nog ändå att det inte var JAG som gav vika till slut... haha!

    Bellanote: Ett himla bra pris tycker jag. Vad ska du ha för bukett? Form, blommor, färger? *nyfiken*

  • Englali

    Pumpkin: Absolut! Har inte helt hängt med här känner jag, men har ni bestämt er för allt med maten o lokalen och det?

  • Englali

    Bellanote: Inte farligt alls! Helt sjukt billigt ju! Känner jag måste ta tag i florist biten. Om två veckor har jag tid, då tänkte jag att jag ska gå och prata med dem lite.

    Jag har ju inte ens riktigt bestämt mig för vad jag vill ha för några blommor.

  • Englali

    Pumpkin: Ok, vad ingår i det då? Om man får vara nyfiken... får ni lokalhyr och så utöver det också eller? Serveringspersonal?

    Bellanote: Jag tycker verkligen du ska vara nöjd med det! Hade jag varit.

  • Englali

    Pumpkin: Aha, men då tycker jag det är helt ok! Ni får ju helt klart mycket för pengarna. Ska vi börja räkna ihop allt så undrar jag vart det slutar per person... har inte vågat göra det

  • Englali

    Tycker jag verkligen att ni ska känna (att det är värt det i slutändan) Här finns inga bra restauranger så att ha det på så det får bli en annan typ av festlokal som vi kom sjukt billigt undan med för tre dagar (fre-sön): 1200:- (tack vare mina kära föräldrar som fixat genom kontakter) Där finns porslin och allt. Så det känns toppen!

  • Englali

    Pumpkin: Då förstår jag!

    Bellanote: Jo det är toppen. Ligger mysigt ute på Oknö heter det, en gammal "lada" typ loge med utrymme för dans utomhus också om vädret tillåter. Ligger inte långt från vattnet heller. Här här bruden (jag) bott alla sina somrar och firat alla midsomrar vid "ladan" så det känns lite speciellt också.

  • Englali

    Nehe tjejer! Här var det sååå lugnt ikväll. Dags för sängen nu, jag MÅSTE ladda till helgen. Nervös som tusan, men så himla skönt att äntligen få det gjort!

    Sov gott!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.