• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Överdelen är såå jag. Strass, spetsar, gulligt o lite romantiskt...

    Åh.. jag vill gå och lägga mig, men samtidigt så vet jag att jag har så svårt att somna när inte min darling är hemma, ligger bara o vrider o vänder på mig. Så då kan jag lika gärna sitta här!

  • Englali

    Nej vikten kämpar jag inte med. Köpte en 36a som ska sys in, så här är nog problemet åt andra hållet. Aldrig kan det vara helt bra =( Var på hälsokontroll för en vecka sedan (fick gå genom jobbet) och enligt alla mått o prover där så var jag undernärd!! Bah, jag blev skitsur. Läkaren kan ju inte bara stirra sig blind på BMI...

    Hålle tummarna för dig att det går som du vill med vikten. Bara att kämpa på! Tränar du mkt o så? Äter rätt?

  • Englali

    Natti natti Anja!

    Blir nog sängen här med, iaf tvn tror jag!

  • Englali

    Halloj tjejer!

    Nu är den hemma, min fina underbara klänning. Provad den idag och jag, jag känner mig som en prinsessa. Provade med en ordentlig tyll-undnderkjol och det blev perfekt! Har precis varit o lämnat den hos mina föräldrar, lika bra att den får hänga där.

    Anja: Nja.. 10-15 kg behöver jag inte, är rätt nöjd ändå faktiskt. Är ju van att se ut såhär... jobbigt med passande kläder ibland barar.

    Pumpkin: Shit, du har haft en tuff dag hör jag tjejen! Har ni skrikit klart på varandra ännu? Inte ska bröllopet ställas in, det löser sig!

    Lite OT nu då. Har varit o kikat på 2 hus idag, två visningshus för nybyggnationer. Sambon var inte med (han jobbar för ovanlighetens skull *ler MKT ironisk*) så jag var ensam o tittade för oss båda. Ränkade även på lite kalkyler med min bankgubbe (som lyckligtvis befann sig på plats) o alltså vi borde klara det, o bygga ett. Är ju väldigt mkt beroende på hur mkt man vill ha kvar i slutändan varje månad... Men jag blev sååå sugen!!

  • Englali

    Pumpkin: Skönt, då kanske ni kan få en lugn o trevlig lördaskväll då? Själv ska jag till ett annat par en sväng ikväll... ensam givetvis. Han ska o spela.

    Ja nybygge är nog vad det lutar åt mest här. Blir inte sååå stor skillnad i slutändan, efter renoveringar och allt om man köper ett äldre.
    Och månadskostnaden på det förslaget vi fick idag var rätt ok, mindre än vad jag trodde det skulle ligga på.
    Ni funderade väl oxå på att bygga va?

  • Englali

    Pumpkin: Haha det får vi hoppas att ni gör.
    Jo det kostar ju. Tittade på en tomt idag och den går på 110 000 och sen 60 000 extra för va o avlopp + 50000 för fjärrvärmen. Inte farligt!!!
    Hamnade på en helt OK månadskostnad i slutändan.

    Snitte: Ja jag är så nöjd med klänningen... en himla tur den är hos mina föräldrar för annars hade jag nog gått med den på hela kvällen!!
    Ja, vi får se vart det bär iväg med byggplanerna. Sambon kom precis hem o sitter o kikar igenom kalkylen nu... Om vi bygger så ligger det iaf 2-3 år frammåt i tiden tror vi.
    Har också försökt hitta det perfekta huset som redan ska existera, i 1,5 år nu och utan reslutat. Så bygge känns som sista anhalten typ. Hur går det med eran bröllopsplanering då?

  • Englali

    Pumkin: Ja, det är det. Nej, jag vill inte ha för stor tomt. Är uppvuxen i jättehus på enorm tomt o sett hur mina föräldrar bara jobbat, jobbat o jobbat på sin lediga tid för att hålla allt i ordning. Så lättskött för min del tack!!

    Snitte: Vi kan bo där vi bor nu om vi blir en till och ev en liten + ett spädbarn, men dock endast för en kortare tid.

    Vad är du sugen på för bukett då?

  • Englali

    Alvaereva: Jättegrattis!!! Så himla härligt, känns de bra? Var det lyckat?

  • Englali

    Pumpkin: Nej det är nästa söndag, den 28 e, det är jag till 99% säker på.
    Jo, lagom tomt är nog bäst.

    Sitter o surfar lite på resesidor, vart bär bröllopsresan av för er alla och när? Ska ni ha den tätt efter bröllopet eller skjuta på den lite?

  • Englali

    Tillbaka!!

    Anja: Nja, det är lite olika hus. Idag var det www.st-annahus.se/ och www.st-annahus.se/.
    Vi får se. Vi räknar o kalkylerar lite, sen blir jag alltid lite feg o backar... haha! Men som sagt, detta ligger ca 2 år fram i tiden isf, fast ev. köpa en tomt nu då.

    Åh vilken kväll jag haft.. hm.. Varit på fest (utan o tagit en droppe, måste vara pigg i morgon, då är de massor som ska fixas) där de flesta drack betydligt mer än de borde. Usch, jag fick verkligen avsmak! Längtade hem som en tok o ännu mer efter sambon. Nästan så det kom en liten tår i ögat nu när ja kom hem, jag saknar honom som tusan!!! Vill han ska komma hem nu =(

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.