• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Nu är det verkligen adventsfint här hemma. Så mysigt! Har äntligen fått upp en jätte-stjärna i köket. Den har en diameter på 110 cm, men så läckert det blev!
    Petiga som vi är passade inget vi hade i förra bostaden så allt blev nytt hit, det är härligt!!

    I helgen ska vi har våran myshelg i Helsingborg, vad jag längtar. Bara han o jag... *mmm*

  • Englali

    Kikar in en sväng. Om några timmar drar vi till Helsingborg, dags för VÅR helg. Bara han och jag *mmm* Me like!
    Har ringt hotellet o fixat lite mys tills checkar in, helt utan hans vetskap

    Idag har han slutat sitt jobb. Äntligen, känns verkligen som en otrolig "milstolpe" för oss. Allt kommer bli så annorlunda nu och förhoppningsvis till det bättre. Han börjar nya jobbet på måndag. Nästa vecka får vi nya fina bilen också! Bara positivt!
    För övrigt så jobbar jag SÅÅÅ mkt just nu, alla verkligen alla vill bli fina till jul *suck*

    Nehe, sängen nu!
    Natti natti brudar!

  • Englali

    Hello girls!

    Nu är vi hemma, åh vilken myshelg vi har haft. Vi har riktigt unnat oss att ta hand om varandra.

    Åkte tidigt i går och shoppade gärnet fram till 14.00 då vi checkade in på hotellet. Kvinnan i receptionen säger lite glatt "Vi har uppgraderat er till en av våra lyxiga sviter, det låter väl inte så dumt!?" Eh... nej. Ett såå läckert rum (eller ska jag säga typ lägenhet!?!) och mousserande vin, jordgubbar, exotiska frukter, choklad, bubbelbad... allt!! Vi stannade på rummet tills det var dags för Wallmans på kvällen
    Showen var jättetrevlig och mkt god mat. Efter det blev det faktiskt hotellrummet igen och idag en så välbehövlig sovmorgon.

    Låter som de felsta av oss här har haft en mkt trevlig helg!

  • Englali

    Pärplattan: Japp, supernice!!

    Annim: Vi njöt, det kan jag lova. Längtar tillbaka till bubbelbadet o bubbeldrickan

    Såå söt din lilla son är. Haha, vi får verkligen hoppas att eran tomte har "rätt" skor, annars kan det bli problematiskt att förklara detta.
    Själv fick jag jultomten avslöjad för mig ganska så tidigt. Tomten böjde sig fram mot säcken för att ta upp en julklapp, då passar våran kvicka lilla tax på att nappa tag i skägget till masken... och ja, resten förstår ni själva. På filmen från den julen kan man se en drygt 4-årig Johanna med hakan långt nere i golvet

    På tal om julklappar... vad ger ni era blivande män i år?? Jag känner att jag kört fast. Blir oftast kläder, kläder o kläder... Hade först tänkt en klocka, men ändrat mig till att jag nog vill ge honom en riktigt lyxig en som morgongåva från mig, med någon finurlig gravyr i. Så... tips på klappar någon!?!

  • Englali

    Hedebris: Ok, det förstår jag mkt väl. Härligt med spa, vart ska ni någon stans?
    Vi var i våras, i Varberg på Stadshotellet o Aisa spa, det kan jag VARMT rekommendera. Så ljuvligt! Har varit där flera gånger och det är alltid lika toppen.

    Jag får väl fundera vidare på julklapp. Vi hade också sagt att vi inte skulle köpa något spec. så, utan försöka spara. Men känner jag min A rätt så kommer han göra helt tvärt om. Hittade en så fin o prydligt inslagen julklapp här hemma. Men den envisas han med att det är något han fixat genom jobbet till bestmans sambo (min tärna) Så jag vet inte, är liiiite osäker

  • Englali

    Pärlplattan II: Ja... vi får väl se vad det blir. Han behöver ju ett gäng nya kläder till nya jobbet så jag får väl köpa sådant till honom. För min idé med maffig klocka, den vill jag nog faktiskt spara till morgongåvan... det låter väl rätt klokt!?!

  • Englali

    Livet kan verkligen vändas upp och ner på ett ögonblick!

    Min mamma ringde nu och berättade att hon ska opereras på torsdag. Har varit hos läkaren idag. Det är livmodern och det... uscha! De har hittat något, men det är inte malignt... dvs. cancer, tror de inte. Tack o lov för det!!!
    Men jag blev SÅ ledsen och hon var så orolig när hon ringde... min älskade lilla mamma. Usch, nu trillar tårarna!

  • Englali

    Tack tack, ja... det går säkert bra. Men ändå, man är alltid orolig när det är de nära och kära som inte mår bra!!

    Idag har A börjat nya jobbet. Han sitter i nya bilen på väg hem från Sthlm nu. Han tyckte det var super idag och kändes så rätt! Så det är dagens positiva då

  • Englali

    Pumpkin: Tack, ringde mamma igen förut o pratade en stund och det ska nog gå bra. Hon var betydligt lugnare än jag.

    Min älskade A har lovat att köra henne till sjukhuset och allt på torsdag. Pappa är o reser i jobb och detta kom ju rätt hastigt på så, han hinner inte komma hem. A är bäst, helt underbart snäll, omtänksam och ställer alltid upp. Lika mkt för min familj som för sin. Han borde nog komma hem snart... *längtar*

    Härligt Pumkin, att få vara uppe. Hade jag me velat, vill veta hur han haft det första dagen på jobbet, vill älta mamma lite och vill bara få vara. Utan att tänka på att jag ska upp 07.15 i morgon

    Sängen nu... jag är så attans trött. Vaknade ju 04.00 idag då min A skulle med flyget. Puh!!
    Natti natti alla brudar!

  • Englali

    Ni skriver i mängder som alltid...

    Jag är helt SLUT!!! Idag fick min blivande hänmta mig på jobbet 17.30 då var jag totalt färdig. Somnade i bilen hem. Chefen skickade hem mig då, fick återbud på sista kunden (tack o lov!!!) så då tyckte han jag kunde åka.

    Har varit så mkt överallt i mitt liv nu. Andreas o hans nya jobb - det är hur mkt som helst. Jag jobbar som värsta idioten och klipper tjuriga julstressade kärringar om dagarna som inte kan annat än att vara omständiga och otrevliga (inte alla... men de som finns är ju tyvärr de man kommer ihåg när arbetsdagen är slut)
    Mamma, min älskade mamma har opererats idag och vi vet ännu inte hur det gått. Får mer info i morgon. Så det är väl anledningen till att jag "gått som på nålar" hela dagen och spänt mig. Känns som jag har axlarna uppe vid öronen ungefär. En av mina närmaste har det tufft och jag stöttar och finns där så mkt jag bara kan.

    Känner att jag ger, o ger o ger av mig själv så snart finns nog inget kvar. Känner mig helt tom!! Trött... så trött.

    Pumpkin: Dú skrev att 7.15 var värsta sovmorgonen! INTE med min dygnsrytm. Är aldrig hemma från jobbet innan 19.00. Traskar in i lägenheten ca 19.05 varje kväll. Då ska det lagas mat, tvättas, pysslas och göras allt annat jag aldrig hinner. Så det blir rejält sena kvällar. Har lite försjukten dag med tanke på arbetstiderna!
    Grattis till jobbet förresten!

    Nu blir det sängen, lite tidigare ikväll men det är jag ta mig tusan värd! SKa krypa ner och längta efter han som är på innebandyträningen... Natti natti!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.