• Gyllan
    Äldre 22 May 14:01
    42341 visningar
    340 svar
    340
    42341

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • lotten­totten
    Äldre 22 May 15:02
    #0

    Jag fick en liknande kommentar från en på jobbet, snål som tusan är han.
    - Är det värt det?

  • Ungtpa­r
    Äldre 22 May 15:07
    #0

    jag hade precis gått klart alla mina år på högskolan och tagit examen, då tänkte min pojkvän och jag lyxa till det lite så vi gick till systemet och skulle köpa champagne.

    vi kommer dit och pratar med någon på systemet för att den sort som vi ville ha fanns inte och hon rekommenderade andra. vi pratade säkert i en kvart. sedan skulle vi gå till kassan och betala och då öppnade hon en och skulle expiditera oss. men då frågar hon om leg, min pojkvän visar upp det och sen ser hon frågande på mig. och jag berättar att jag inte hade mitt med mig. och då fick han inte köpa var att jag var delaktig i köpet och kunde vara minderårig...

    saken är den att jag är 27..lite larvigt men men..

  • gota
    Äldre 22 May 15:24
    #0

    När jag meddelade att vi skulle gifta oss sa min ingifte farbror:
    Med din pojkvän alltså? Han som var här?

    Saken är den att vi har varit tillsammans i 7 år - vissa fattar sent!

  • MrsMor­eira
    Äldre 22 May 15:29
    #0

    Jag berättar för mina klasskompisar (som jag inte alls umgås med) att jag ska gifta mig.

    "Va kul, då fixar vi möhippa åt dig!"

    Jag: "Eh, nej, det gör nog min bästa vän som är min TÄRNA"

  • Troll-­P
    Äldre 22 May 15:37
    #0

    lottentotten
    Jag har slutat prata om bröllop på jobbet. Fick bara en massa budgettips av killarna typ "buffé är billigare än trerätters" (jag vet!) och avundsjuka snålkommentarer av de ogifta ensamstående mammorna "jag har inte ens råd att köpa ny tv" (utan att de ens anar vad bröllopet kostar...).

  • Lilla Li
    Äldre 22 May 15:45
    #0

    MrsMoreira: Det tyckte jag nog var lite elakt av dig. Inte säger man väl nej om någon vill ordna en möhippa åt en? De kanske ville göra en liten bara med klassens tjejer åt dig?

  • Skalar­en
    Äldre 22 May 15:54
    #0

    Lilla Li, håller med. Jag vet fler som fått en extra möhippa med bara kvinnliga arbetskamrater t.ex. Man ska vara glad över sina vänner och att de vill lägga tid på en.

  • little­pixieg­rl - Mrs B
    Äldre 22 May 16:02
    #0

    Måste nog faktiskt hålla med lilla Li där. Snacka om att känna sig tillplattad om man uttryckte glädje och ville fixa en liten hippa så säger bruden "Nä tack, det gör nån annan". Det går ju faktiskt att ha mer änm en hippa! :)

  • B1LLy
    Äldre 22 May 17:51
    #0

    haha detta var ju en rolig tråd! =)
    jag fick höra i en brudaffär, när jag stod i en klänning jag verkligen inte tyckte om att-"jag skulle lära mig att tycka om den!" av honh som jobbade i butiken!? (klänningen kostade 17000kr!..då vill jag nog helst ääälska den från första början)
    ja ja... :)

  • fru-07
    Äldre 22 May 19:13
    #0

    Min kära svärfar tyckter att vi kan göra något "kul" för pengarna istället.

    Till saken hör att vi får vår bröllopsfest av mina föräldrar som bröllopspresent.

Svar på tråden Knasiga kommentarer?