• Gyllan
    Äldre 22 May 14:01
    43410 visningar
    340 svar
    340
    43410

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • miz
    Äldre 29 May 09:18
    #0

    Miss Cee

    Ha ha! Ja det kan vi göra!
    Antar att du inte köpte klänning av henne heller??

  • Miss Cee
    Äldre 29 May 09:19
    #0

    NOpe,hade tagit på den bara för att se hur det skulle se ut. Jag och min kompis stod och garvade ihjäl oss åt synen av mig i den när hon kom och kopplade på charmen :)

  • Lainan
    Äldre 29 May 09:31
    #0

    Yllo

    Japp! Men det gjordes med gapskratt, tom mannen som skötte om lokalen gapskrattade, hans fru också...

  • AggaP
    Äldre 29 May 20:22
    #0

    När jag var och provade klänningar hörde jag expiditen prata med en annan kund.

    Kunden var lite missnöjd och tyckte att klänningen hon valt var lite för kort, och undrade om det kanske gick att lägga ner den lite eller om det fanns någon som var lite längre.

    Expiditen svarade helt enkelt nej det är du som är för lång, det finns ingen lagom lång klänning för dig.

    (så lång var hon faktiskt inte...)
    Jag skulle blivit vansinnig....

  • Yllo
    Äldre 30 May 08:01
    #0

    Oj, kom ihåg en incident och en halvskum kommentar som jag hörde när jag var och provade balklänning förra sommaren.

    Jag var i en affär i Stockholm och provade balklänning inför en gala jag var inbjuden till. När jag står där och får hjälp med att nåla upp och in klänningen hör jag hur ägarinnan till butiken pratar med en brud i telefonen. Tydligen var det så att brudens klänning inte kommit som utlovat. Det här var en torsdag e.m. som jag var där och bruden skulle gifta sig på lördagen (samma vecka och det vet jag för jag frågade efteråt).
    Jag gissar att bruden var rätt så förtvivlad över att klänningen inte kommit och när jag hör ägarinnans kommentar höll jag på att smälla av!! Hon sa till den förtvivlade bruden "Jamen, är det så viktigt att du har just den brudklänningen? Det spelar väl ingen roll vad du egentligen har på dig, din blivande kommer ändå inte att komma ihåg det. Och som det är nu så får vi inte fram klännignen i tid... men den borde vara här om 2 veckor eller så. Du kan ju komma och hämta den då"

  • Noomi
    Äldre 30 May 08:39
    #0

    Yllo
    Herregud, hur kan man säga nåt sånt!
    Vet som väl var att det inte skulle hända i "min" butik. Ägarinnan där hade nämligen blivit ombedd av ett möhippegäng att ringa till bruden och säga att det blivit fel på klänningen och att hon måste komma dit. Hon totalvägrade, insåg väl att så tätt inpå är inte nerverna de lugnaste direkt.
    Hon sträckte sig till att ringa och säga att hon eventuellt skulle behöva göra lite ändringar på underkjolen, bara det hade gjort att bruden låg sömnlös natten innan. :)

  • Yllo
    Äldre 30 May 08:55
    #0

    Inte vet jag hur man kan göra så *ruskar förbryllat på huvudet* Det värsta är att jag vet att det där inte var ett möhippeskämt... Ägarinnan ringde runt, efter avslutat samtal med bruden, och försökte få tag i klänningen, eller en likadan klänning i samma storlek eller en som dom skulle hinna ändra till fredag e.m. Tyvärr vet jag inte hur det slutade.. om bruden fick sin klänning eller inte

  • MrsFel­lerA
    Äldre 30 May 09:16
    #0

    AggaP:
    Med tanke på du och din bror....jag har fått den kommentaren fast tvärtom. Stod i lunchkön här på jobbet och skulle betala för mig och min sambo (som trevligt nog hade vägarna förbi) och kassörskan frågar helt vänligt om det är min bror. Okej...vi är långa båda två och har blå ögon, men där slutar nog likheterna. Han har t.ex. spikrakt blont hår och mitt är mörkt och lockigt...*skratt*

  • Bettin­a.
    Äldre 30 May 09:58
    #0

    En brorincident råkade en kompis till mig ut för när hon och hennes nuvarande man precis träffats.
    De var sådär galet nykära som man är och satt längst bak i en stadsbuss och pussades, kramades, viskade gulliga saker och satt och var sådär allmänt tokkära.
    Efter en stund vänder sig en tant ett par säten längre fram om och säger med bestämd röst:
    - Nej vet ni vad, ni är väl ändå lite vän närgångna för att vara syskon!

    De blev så paffa att de bara gapade.
    Visst, de ÄR ganska lika varandra, men man tycker väl ändå att tanten kunde lagt ihop ett och ett...

  • Nessan
    Äldre 30 May 10:04
    #0

    Med risk för att komma lite mer bort från trådens ursprung klämmer jag in ytterligare en syskon-historia.
    En kompis var ute på krogen med sin yngre bror (inte jättemycket yngre, men något) och en äldre kille kommer fram till henne och fäller nån kommentar om att hon har skaffat sig lammkött! Han vägrade tro henne då hon gång på gång förklarade att det var hennes bror.

Svar på tråden Knasiga kommentarer?