• Gyllan
    Äldre 22 May 14:01
    43953 visningar
    340 svar
    340
    43953

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • Miamaj­a
    Äldre 12 Aug 23:47
    #0

    Äh, vad larviga ni är, han hade säkert rätt. Min blivande vill gärna att jag tränar mer och det stör mig inte det minsta. Jag vill ju att han ska vara vältränad och sex vill jag ha mycket av
    Och jag vet att jag både kan och bör träna mer. Jag trivs ju också med en vacker kropp.

  • brud nästa år
    Äldre 12 Aug 23:53
    #0

    tycker inte det är larvígt jag skulle blivit så &%¤#¤#"¤ sårad om jag fick höra det vi är ju alla olika jag har problem med hur jag ser ut och skulle nog höra hans ord varje gång vi hade sex om han skulle sagt så till mig.

  • lillta­ss
    Äldre 12 Aug 23:55
    #0

    Eller hur! Jag skulle bli sjukt arg!

  • Miamaj­a
    Äldre 13 Aug 00:16
    #0

    Men är inte sex viktigt för er då? Om ni vill "straffa" era karlar är det väl bättre att sluta laga mat, låta bli och tvätta eller nåt annat som ni gör för dem. Sex har ni vällika mycket för er egen skull som för hans?
    Jag är absolut ingen perfekt kvinna och har alltid vägt för mycket men det har aldrig hindrat mig från att ha sex och njuta! av det. Att avstå från sex för att straffa honom är för mig helt omöjligt. Jag skulle bara straffa mig själv och det är väl inte meningen?

  • lillta­ss
    Äldre 13 Aug 00:37
    #0

    Va, nej jag skulle aldrig sluta med sex. Känns sjukt barnsligt. Men jag skulle bli jävligt arg och inte släppa det hela på ett tag.

  • cassio
    Äldre 13 Aug 01:37
    #0

    Ett par vänner till mina föräldrar blev föräldrar för ett litet tag sedan. Han är lite äldre än henne, ca 50 hon runt 35. Barnet kom två månader tidigt, så han var på en jobbresa utomland då men kom hem så fort han kunde. Då han kom till sjukhuset var han lite nervös för han vet att han ser mycket äldre ut än hon och han ville snabbt och smidigt få fram att han var barnets far, inte hennes far.

    Så direkt när han kommer in i rummet där hans fru väntade tillsammans med sin läkare och ett par sköterskor utropar han högt och tydligt "Det är inte jag som är pappan!" :)
    Det blev lite fel. Hans fru blev väldigt chockad och utropade "Men vad är det du säger?" Tog en liten stund innan de lyckades reda ut det hela. :)

  • Troll-­P
    Äldre 13 Aug 08:23
    #0

    *asgarv* !!!!!

  • mön
    Äldre 13 Aug 08:40
    #0

    Gud vad roligt !!!!!!!!!!!!!!!

  • mooogn
    Äldre 13 Aug 08:53
    #0

    cassio: Hahahaha!

  • kela81
    Äldre 13 Aug 12:19
    #0

    vi gifte oss förra helgen och naturligt vis så hände det en massa skoj då...men de roligaste komentarerna stod nog min 8 åriga syrra för...

    mendans de väntade på att vi skulle komma till festplatsen så böt hon ut sitt champangeglas (alkoholfri cider) mot pappas med alkohol i :...när detta upptäks (då har hon redan smakat av champangen) säger pappa strängt "men F så där får du INTE göra"
    Syrran "Vadådå?...jag ska ju inte köra hem ikväll"

  • mooogn
    Äldre 13 Aug 12:40
    #0

    smartiz: Vilken skön kommentar!

  • mön
    Äldre 13 Aug 18:34
    #0

    Sååå underbart
    Snacka om att hon kommer att få höra den kommentaren i ett tal på hennes eget bröllop.

  • DownUn­der
    Äldre 14 Aug 01:44
    #0

    En kompis till mig när jag gick på gymnasiet hade blivit gravid, men inte brättat för någon annan än pappan och närmsta kompisarna.

    Hon hade varit borta en del från skolan, så när hon kom tillbaka en dag mötte hon en lärare i korridoren som frågade vart hon varit. "Jag har mått så illa under en längre tid nu å har inte kunnat ta mig till skolan" blev hennes svar.

    Då skiner läraren upp som en sol, och utbrister högt och tydligt, "Men vadå, e du på smällen eller?" (med glimten i ögat och lite på skämt). Kompisen blev pionröd i ansiktet, och sa åt honom att vara tyst. Han blev helt chockad å bara: "va e d sant?"

    Senare när kompisen var i typ 7 månaden eller något, och man TYDLIGT kunde se att hon var gravid, kommer rektorn förbi henne när hon sitter på en stol och håller sig om magen. "Men vad har du där då?" Säger hon och lutar sig över axeln på min kompis...

    "Eeh, ja... ett barn hoppas jag".

    Hade ju inte med bröllop att göra... men knepig kommentar iaf från rektorn. Läraren var ju bara mest pinsam eftersom hon inte gått ut med det än.

  • DownUn­der
    Äldre 14 Aug 01:52
    #0

    En annan jobbig kommentar som jag fått är när jag och min sambo flyttade ihop i en ny lägenhet.

    Min mormor kunde inte för sitt liv förstå hur jag kunde få en lägenhet, jag som "bara" är student. Det är jag som står på kontraktet. Hon sa att "det är nåt skumt med det här", och sedan skriver hon i mail till mig att hon tycker att när jag får chansen så ska jag skaffa mig en tvåa, och komma ifrån det "hemska" området jag bor i nu.

    Detta är min första helt egna lägenhet, och jag blev så ledsen, det är ju inte "fint nog". Sedan det här med att ta en tvåa (har nu en trea), Jag bor ihop med min sambo, och han har två barn...

    Tog det som ett "gör dig av med honom så fort du kan". Sårade både mig och min sambo. Jag blev jätte förbannad och ledsen. Mest förbannad.

  • Snart fru Carlss­on
    Äldre 15 Aug 11:39
    #0

    Det här är den bästa tråden på länge!

    När vi var och letade underkläder så kommer vi in i en bröllopsbutik och jag frågar om de har/säljer underkläder också. Hon svarar då vill du ha bekväma/sitter bra eller sexiga? medan jag bara blir stum och försöker funderar på vilket av valen jag ska ta, svarar min kusin som är med: ja inte ska dom vara fula iallafall.

    Alltså vilken kommentar. Visst ibland är de bästa inte så sexiga och tvärtom. men det hade ju räckt med att hon sagt, ja vi har olika modeller och sedan visat några så kunde jag funderat och provat inte behövt välja utan att ha sett dem.

  • Akvavi­t
    Äldre 15 Aug 12:24
    #0

    Jag var och provade brudklänningar i helgen och var på en affär i Stockholm. Visserligen hade jag hört en del inte alltför bra kommentarer om dem, men tänkte i alla fall prova.

    Det börjar med att hon frågar storlek och jag säger, tja, det beror ju på modell, men minst 40. Ok, sa hon, gå in där och klä av dig så kommer vi med de som du kan prova!
    Eh, får inte jag vara med och välja, eller får jag bara välja mellan de som finns i min storlek?
    Så provar jag den första och den går inte ens ner över höfterna. Nehej, sa hon, då är det nog ingen idé att du provar resten heller, för de kommer inte passa.

    Började bli riktigt förbannad, men jag tänkte, lite ska de få jobba i alla fall, så jag sa att jag ändå ville prova de andra, för att få se lite hur modellen såg ut och tyget kändes och så, så de hjälper mig på med nästa. Och med lite extra dragande i kjolen så gick den på och satt visserligen en aning tight, men ändå helt ok. Oj, sa hon, jag trodde inte att den skulle gå på!
    Ursäkta?! Är man säljare? Och detta var en äldre dam som jag antog skulle vara ägaren till butiken, för det första så otrevlig och för det andra ingen koll alls på kroppsform och klänningsmodeller!
    Köper inte därifrån!

  • Puman-­prinse­n
    Äldre 15 Aug 12:44
    #0

    Här kommer vår...

    1/8 - 07
    Vi står framme vid prästen och hon frågar:
    Tager du Martin...bla bla Lelle...bla bla till din fru?
    JA!
    Tager du Lelle...bla bla Martin...bla bla till din FRU?!!

    Hehehehe... JA!!!

  • Strump­an.
    Äldre 15 Aug 20:56
    #0

    Vilken rolig tråd

  • Puman-­prinse­n
    Äldre 16 Aug 08:54
    #0

    Jodie - Aaa... Det märkte hon men det var bara roligt! Kommer alltid att komma ihåg det som ett kul minne från vår dag

  • Troll-­P
    Äldre 20 Aug 19:06
    #0

    puffelipuff

Svar på tråden Knasiga kommentarer?