Inlägg från: DownUnder |Visa alla inlägg
  • DownUnder

    Knasiga kommentarer?

    En kompis till mig när jag gick på gymnasiet hade blivit gravid, men inte brättat för någon annan än pappan och närmsta kompisarna.

    Hon hade varit borta en del från skolan, så när hon kom tillbaka en dag mötte hon en lärare i korridoren som frågade vart hon varit. "Jag har mått så illa under en längre tid nu å har inte kunnat ta mig till skolan" blev hennes svar.

    Då skiner läraren upp som en sol, och utbrister högt och tydligt, "Men vadå, e du på smällen eller?" (med glimten i ögat och lite på skämt). Kompisen blev pionröd i ansiktet, och sa åt honom att vara tyst. Han blev helt chockad å bara: "va e d sant?"

    Senare när kompisen var i typ 7 månaden eller något, och man TYDLIGT kunde se att hon var gravid, kommer rektorn förbi henne när hon sitter på en stol och håller sig om magen. "Men vad har du där då?" Säger hon och lutar sig över axeln på min kompis...

    "Eeh, ja... ett barn hoppas jag".

    Hade ju inte med bröllop att göra... men knepig kommentar iaf från rektorn. Läraren var ju bara mest pinsam eftersom hon inte gått ut med det än.

  • DownUnder

    En annan jobbig kommentar som jag fått är när jag och min sambo flyttade ihop i en ny lägenhet.

    Min mormor kunde inte för sitt liv förstå hur jag kunde få en lägenhet, jag som "bara" är student. Det är jag som står på kontraktet. Hon sa att "det är nåt skumt med det här", och sedan skriver hon i mail till mig att hon tycker att när jag får chansen så ska jag skaffa mig en tvåa, och komma ifrån det "hemska" området jag bor i nu.

    Detta är min första helt egna lägenhet, och jag blev så ledsen, det är ju inte "fint nog". Sedan det här med att ta en tvåa (har nu en trea), Jag bor ihop med min sambo, och han har två barn...

    Tog det som ett "gör dig av med honom så fort du kan". Sårade både mig och min sambo. Jag blev jätte förbannad och ledsen. Mest förbannad.

Svar på tråden Knasiga kommentarer?