• Gyllan

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • rolander

    Jag började ett nytt jobb i höstas och när jag berättade för mina arbetskamrater att jag ska gifta mig var det en av tjejerna som utbrast "Men, herregud! Du har ju hela livet framför dig!" Jag är 22 år och hon har nog fått för sig att mitt liv kommer att ta slut i september :)

  • MKD

    Men hallåååååå!

    Vad e det med er alla som fått höra elaka kommenterar om vikt, mage, kommande bröllop etc, SÄG I FRÅN!!!

    Har läst massor av inlägg, visst man blir ju ställd, men en person som kan säga kränkande saker kan nog allt få tåla och höra någt beskt tillbaka.

    Ta inte all s**t.

  • Giiirly

    Min bror kom me en rätt skön kommentar efter att vi väntade vårt första barn. Han va då 19, jag 25. -men du sörran (göteborgska) har du tänkt på att ditt liv typ e slut nu. Tack älskade lillebror, jag ser det inte riktigt så :) för övrigt me butiksbiträden, även om man provar jeans som ser för jä... Ut så kan ju vissa stråla o säga att dom sitter så otroligt bra!

  • kela81

    jag fick höra av en frisör-Närvi pratade om bröllopsuppsätningar-
    men...hur gammal är du?
    25, snart 26,
    och du ska gifta dig?
    ja...
    men lilla vän....är du riktigt säker på det....

    hum...bör tilläggas att frisören var i typ 30 års åldern....

  • FruÖlandstok

    Haha, roligt att höra att fler fått kommentar på klädkod kavaj.. en av våra gäster ringer å säger "jaha, det står kavaj i inbjudan men vad ska tjejerna ha da? ska dom gå nakna då eller"

    Tilläggas på fullt allvar! Så vi fick snällt förklara vad klädkod kavaj innebär ;) Sen att det står fullt å tydligt på vår väldigt detaljerade hemsida som personen tydligen missat är en annan femma Men jag skrattade gott med min m2b bara blev irriterad på personen ;)

  • MrsMoreira

    Jag är 21, min m2b blir 26 en månad efter bröllopet, vi har hus, katter, har bott ihop i 4,5 år snart och ändå får man hela tiden höra: Du är så ung, ska du gifta dig redan?

    Vad ska jag vänta på? Jag har ju ALLT annat förutom barn?

  • miffolina

    Apropå magar. Det är en tjej på mitt jobb som har väldigt tydlig gravid-mage, grejjen är den att det är lite svårt att veta, för det är inte världens bästa passform på arbetskläderna, om man säger som så... BARA för den här tråden har jag fått lov att bita mig i tungan för å inte säga nånting UTIFALLATT ;):)
    Ja, sen började hon snacka själv, så d¨å kunde jag slppna av :o

  • Vidalila

    Hmm... man kan ju fråga "ska vi gå ut och ta en öl nån gång" då kanske de säger att de inte kan för de är gravida. kanske funkar?

  • Bettina 070428

    miffolina:

    Tycker Vidalilas förslag var bra.
    Jag träffade en kvinna i jobbet för nån vecka sen som jag tyckte skötte det riktigt snyggt.
    Hon förde in samtalet på sina egna barn och pratade lite allmänt kring dem, sen frågade hon liksom i föregående om jag hade egna barn eller om det var något vi funderade på.
    Så jag berättade att jag var gravid.
    - Ja jag tyckte nog det, men man kan ju aldrig vara riktigt säker. ;)
    Det tyckte jag var ett snyggt sätt att sköta det på.

Svar på tråden Knasiga kommentarer?