• Gyllan
    Äldre 22 May 14:01
    43279 visningar
    340 svar
    340
    43279

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • Värmlä­ndska
    Äldre 24 May 11:53
    #0

    När jag skulle börja leta klänning så var jag inne i en rätt stor butik med mycket personal. Utöver mig så fanns det en kund till som provade balklänningar. Jag tycker att det borde vara ganska tydligt när en kund går och lyfter i bröllopsklänningar att det kanske är läge att fråga om den vill ha hjälp. Men inte här inte... Gick nog tre varv och försökte få ögonkontakt för att kunna få hjälp, men maken till mer undvikande personal får man leta efter. De jobbade nog inte på provision!

  • spänna­nde!!
    Äldre 24 May 12:08
    #0

    Min väninna gifte sig för en tid sedan och hade en fantastiskt charmig präst som hade många bra kommentarer. Han sa vid deras första möte att de fick gärna ha sången "öppna landskap" bara den inte sjöngs.
    -"Kyrkan är inte för att man bränner sitt brännvin själv, men om den bara spelas är det OK, det är förresten en av mina favoritsånger"

    Strax innan väninnan och brudgummen går in säger han även "Ni ska inte vara nervösa, jag har gjort det här så många gånger innan" följt av

    "en gång svimmade nästan brudgummen innan dörrarna öppnades, men jag förvillade honom med att trolla fram en 5-kr ur näsan på honom. X, hur har du det? bra hoppas jag för jag har glömt växelmynt i bilen idag"

  • zukigi­rl
    Äldre 24 May 12:11
    #0

    spännande!! :
    *asg* Vilken härlig präst!!!

  • mr&mrs
    Äldre 24 May 12:36
    #0

    spännande!! :

    Underbar präst, får hoppas att vi får en lika charmig! :)

  • spänna­nde!!
    Äldre 24 May 13:43
    #0

    Det är faktiskt den enda prästen jag tycker om. Ett tag hade han garanti för att "hans" brudpar inte genomgick skillsmässa det första året! vet dock inte riktigt hur han kunde garantera det, men i alla fall.

  • kela81
    Äldre 24 May 14:44
    #0

    När jag hadde köpt min brudklänning och skulle boka tid för lite ändringar så gick jag till den butiken "min" butik smmarbeter med för sånt....jag skulle även prova skor där...

    jag: kan jag få pröva de här skorna i storlek 36 eller 36,5?
    Föräljaren suckar och går iväg och hämtar-ETT PAR 39:or
    -36 är aldeles för litet för dig,,,,så jag toh´g rätt storlek på en gång istället
    Och så höll vi på tills jag lyckats få henne att hämta ett par 36:or (varje gång med en suck)som satt perfekt....och får då kommentaren-
    de där kan du ju inte ha....de är ju alldeles för små.... Va...ursäkta?

    Sen så pratade vi om klänningen (som sks sys upp lite lite och sen så vill jag ha en knapp att hänga upp släpet på)
    försäljaren: Men vi kan inte sy upp klänningar med spetts....du får hålla upp den sitället...
    Och nån knapp att hänga upp släpet på kan vi inte göra.
    -varför
    -för det håller aldrig
    -men min kompis hadde så, det höll
    -nä...det gjorde det inte alls...det är bara nånting ni brudar har fått för er

    Behöver jag säga att jag gick till en annan butik för att få den fixad

  • jessis­ca
    Äldre 24 May 14:46
    #0

    asså seriöst, va har ni gått till för butiker allihop?! Jag har aldrig fått nånting annat än bra bemötande i de butiker jag har varit i...

  • kela81
    Äldre 24 May 14:47
    #0

    jessisca-alla andra butiker har de varit supertrevliga i....men det finns ju några som har "dåligt" ryckte

  • zukigi­rl
    Äldre 24 May 16:22
    #0

    Jag fick en kommentar från min väninna häromdagen när jag berättade att jag hade hittat den perfekta morgongåvan till min blivande. Då säger hon: Men... du ska ju inte köpa till honom! Det är ju han som ska köpa till dig!

  • toastm­astrar­na
    Äldre 24 May 16:32
    #0

    Svärmor drog upp byxorna på min svärfar (så de gick ännu högre upp än innan!) och säger till min sambo (hennes son) "ska du inte dra upp byxorna, så de sitter ordentligt" (grejen är att han hade dem NORMALT uppe...)

Svar på tråden Knasiga kommentarer?