• Gyllan

    Knasiga kommentarer?

    Är det fler än jag som fått sin beskärda del av knasiga kommentarer? Tänkte vi kunde fylla på med såna där maninte vet om man ska skratta eller gråta...
    Här kommer mina exempel:

    * Var med min tärna i en brudbutik i centrala Stockholm för att köpa hennes klänning. Till saken hör att både jag och tärnan är ganska unga, 23 år. När vi kommer fram till kassan kvittrar expediten "åh, ska ni på skolbal"? Nej, det e till bröllop säger tärnan och expediten ser frågande på oss.

    * Jag är som sagt 23 och min m2b äldre än mig, han blir 35 i höst. Vi var igår och skulle prata igenom våran tårta, vad vi ska ha för fyllning, hur den ska se ut osv. Har stått där och pratat med konditorn ganska länge och frågar om de har några brudpar att sätta på toppen. Han tar fram några olika och vi pratar lite. Min m2b säger att "den här gillar jag". Då tittar konditorn på honomoch frågar, "är det du som ska gifta dig". Ja svarar min m2b, lite förvirrad och då frågar konditorn "är hon blond". Han hade alltså inte förstått att det var jag som var bruden, fast vi stått och pratat i säkert 15-20 min.

    Så, någon annan med knasiga kommentarer?

  • Svar på tråden Knasiga kommentarer?
  • Yllo

    Bara älskar den här tråden alltså

    Kom precis på en kommentar som min bror fällde i samband med att jag ringde upp honom och frågade om han, hans fru och hans barn skulle komma på vårt bröllop.
    Han: "Har jag något val?"
    Jag: "Nej, det har du inte"
    Han: Efter en djup suck "Ja ja vi kommer väl då. Men jag tänker inte stanna länge!"
    Jag: "Det är lungt... Barnen får ändå inte vara kvar efter kl 23 så då får du ta alla barn (7 st i åldrar mellan 11 och 17 år) med dig hem och vara barnvakt istället"
    Han: "ja ja.. ohörbart mummel...."

    Suck.. Nog för att jag vet att min bror är väldigt osocial av sig, men jag är ju i alla fall hans enda syster och hans fru och barn ville ju så gärna komma!!

  • happily married

    jag har två :) en lite kul :)

    när min äldsta dotter var 1 år o gick på dagis (jag lever inte med hennes pappa) så var det ju alltid jag som hämtade men en dag så visade han trynet på dagis o fröken sa - jaha är det morfar som kommer :D

    och en kommentar från min svärfar igår som gjorde mig jätte ledsen men han gör mig å andra sidan alltid ledsen..

    -Jaha har ni inte skiljt er än? (gifte oss den 12 maj...) jätte kul att höra som nygift. :(

  •  Miss Cee

    "men vad ska folk göööra hela kvällen??"

    Sagt av min mor beträffande att vi sagt att folk nog inte dansar så mycket. Sen att vi svarade att folk nog kommer att göra det folk brukar på fester, prata, lyssna på musik, umgås, dricka öl... det kunde hon inte förstå..

    "Jaja, men vad ska de göra sen? Det är ju flera timmar efter middagen?"

    Suck ;)

    Sen att folk stannade kvar till 03.00 trots att de inte "hade något att göra" är hon nog förvånad över ;)

  • Abrud

    Ha ha vilken rolig tråd Min svärmor hade en rolig en dagen innan bröllopet
    -Hon: Vilken tid är det i kyrkan och när börjar festen.
    -Min man: Ja men det står ju på inbjudan och vi har ju sagt det hur många gånger som helst.
    -Hon: Jaha ja jag har ju inte läst den så noga.
    Aaaahh grrrr!!!
    Då skrev jag ett schema för vad de som var hemma med barnen skulle göra så att de fick med sig barn och svärföräldrar till kyrkan. suck Tur att vi blev gifta ändå och svärmor var med.

  • Lainan

    *Ler stort*
    Vilka roliga kommentarer, tyvärr kan jag inte komma på en enda. Däremot kan jag bidra med en rolig händelse dagen efter bröllopet.

    Vi hyrde en lokal att ha vårt bröllop i och fick därmed stå för all städning mm själva. Nyckeln skulle lämnas vid 12 tiden. Våra snälla föräldrar städade allting, så att vi slapp.

    Hursomhelst, på kvällen dagen efter ringer mannen som har hand om lokalen min man och frågar vad vi har använt för medel när vi skurat golven - de är nämligen väldigt klibbiga. Ringer våra föräldrar som svarar att de endast har använt vatten. Mycket märkligt.

    De åker iaf ner där för att kolla och upptäcker att ja, golvet är otroligt klibbigt, man får nästan ta i för att foten ska lossna från golvet. Efter många om och men kommer de fram till orsaken...

    På bröllopsnatten hade våra föräldrar och serveringspersonal börjat att förbereda städningen och min far hade som uppgift att hälla all överbliven dryck från glas och flaskor i skurhinken. Dagen efter tycker svärfar att det var ju nimmt att någon redan fyllt upp skurhinken med vatten och börjar därför skura golven... Inte konstigt att det blev sjukt klibbigt, det innehöll ju bara läsk, cider, vin, sprit osv.

    Alla fick sig ett gott skratt iaf..

  •  Miss Cee

    Haha kom på en till.

    Min pappa var bedrövad över att vi skulle ha Toastmaster. det var helt galet enligt honom. För har man toastmaster så måste det bli stelt och tråkigt och festen skulle mer eller mindre självdö ungefär ;)

    Vi bara skrattade och sa att vi inte vill ha 10 pers som sitter och trycker på sitt tal till desserten och reser sig samtidigt, eller folk som håller ett 45 min långt tal. Och väl på festen så insåg han också att det var bra med någon som höll koll.

  • Yllo

    Lainan

    Ha ha ha.. helt underbart!! Jag gissar att ni fick skura om golvet

  • miz

    Jag testade klänningar... Testade alla modeller för att få ett hum om vad jag ville ha.

    Men jag fick inte testa sjöljungfru modell
    - You are to big! enligt tjejen som jobbade där.
    (Kan tillägga att jag är 173cm och väger 55 kg..)

    visst är det härligt med ärlighet!! haha, kan tillägga att jag bor i ett land med mini tjejer, så här är jag faktiskt ganska stor..

  •  Miss Cee

    miz>>

    Vi kanske skulle para ihop henne min "min" butiks-tjej...som tyckte att jag skulle ha sjöjungfruklänning trots att jag är en decimeter kortare och 15 kilo tyngre än du ;)

    DÅ är man positivt sinnad. (eller säljbenägen;)

Svar på tråden Knasiga kommentarer?