Inlägg från: MrsMoreira |Visa alla inlägg
  • MrsMoreira

    Knasiga kommentarer?

    Jag berättar för mina klasskompisar (som jag inte alls umgås med) att jag ska gifta mig.

    "Va kul, då fixar vi möhippa åt dig!"

    Jag: "Eh, nej, det gör nog min bästa vän som är min TÄRNA"

  • MrsMoreira

    Lilla Li
    Men du känner inte dessa tjejer... allt handlar om att festa och supa, skita i seminarium och att man har ansvar inför andra i ens grupp osv osv. De ville inte göra en hippa för MIN skull utan för att de skulle få festa och göra bort mig.

  • MrsMoreira

    Jag förstår inte heller hur man kan vara så oförskämd??!! Min systers nära vän är gravid, men jag visste det inte. Inte ens när hon sa "jag är så trött nu på kvällarna så jag vet inte om jag orkar gå med ut på kvällen på möhippan" vågade jag fråga henne om hon var gravid... En annan vän till syrran var gravid i säkert tredje eller fjärde månaden och jag hade inte hört det heller. Man såg en mage men jag vågade inte fråga då heller. För tänkt om man har fel i sina aningar?

    Nej, folk borde tänka efter innan man frågar. Vill någon att man ska veta någonting så berättar de. Annars kan man knipa ihop.

  • MrsMoreira

    Vidalila

    Skäms man inte? Vet du jag tror att om man skulle slå bort någons hand och säga något i stil med: Rör mig inte, du har inte med min mage att göra" så skulle man nog själv ses som den oförskämda, för personen som faktiskt skämmer ut sig skulle aldrig förstå det......

  • MrsMoreira

    Jag är 21, min m2b blir 26 en månad efter bröllopet, vi har hus, katter, har bott ihop i 4,5 år snart och ändå får man hela tiden höra: Du är så ung, ska du gifta dig redan?

    Vad ska jag vänta på? Jag har ju ALLT annat förutom barn?

Svar på tråden Knasiga kommentarer?