Roliga uppdrag till Möhippan

Här kommer tips på roliga uppdrag till möhippan.

Uppdrag till möhippan.
Uppdrag till möhippan.

Att planera en möhippa kan vara roligt men också tidskrävande. En viktig del av möhippan är att ha roliga uppdrag för bruden att utföra. Här kommer några förslag på roliga uppdrag som kan göra möhippan oförglömlig!

"Finn fem fel"

Ge bruden en lista med saker att leta efter i staden eller på platsen där ni befinner er. Det kan vara allt från specifika byggnader till konstverk eller butiker. Bruden ska leta efter fem fel på varje sak och ta en bild som bevisar att hon hittat dem alla. Ju svårare felen är att hitta, desto roligare blir det!

"Främling i en främmande stad"

Låt bruden klä ut sig till någon annan än sig själv och be henne utföra en lista med uppdrag. Uppdragen kan vara allt från att sjunga en sång på torget till att bjuda någon på en kaffe. Se till att alla uppdrag är lagliga och säkra för alla inblandade.

"Skattjakt"

Planera en skattjakt där bruden måste lösa ledtrådar för att hitta ledtrådar till nästa plats. Skapa en skattkarta och göm ledtrådar på olika ställen runt omkring där ni befinner er. Ledtrådarna kan leda till en liten present till bruden eller en rolig aktivitet.

"Foto scavenger hunt"

Ge bruden en lista med saker att ta bilder på under möhippan. Det kan vara allt från en selfie med en främling till en bild av en rolig skylt. Ge poäng för varje sak på listan som bruden hittar och låt henne ta bilder på allt hon kan hitta.

Läs mer förslag i vårt forum

Här är en tråd där det finns fler tips om uppdrag till möhippan!

Powered by Labrador CMS