Gifta sig utomlands på en strand: Drömdestinationer

Hitta vackra platser för drömbröllopet utomlands.

Ett par som gifter sig på en strand utomlands
Det finns många fina destinationer för den som vill gifta sig utomlands.

Att gifta sig utomlands på en vacker strand är drömmen för många. För att få till det perfekta drömbröllopet krävs en hel del planering, och när ni väl har valt plats så gäller det att kolla upp allting som ni behöver veta innan ni ger er av. På vissa platser måste man till exempel vistas ett antal dagar innan vigseln äger rum, på andra ställen gäller diverse regler och lagar som man behöver förhålla sig till.

Men om vi struntar i allt det praktiska för en stund och fokuserar på det roliga, så är kanske det första man bör fundera över vart man ska gifta sig. Det finns trots allt många vackra stränder i världen, och det kan vara svårt att bestämma vart man vill att den stora dagen ska äga rum. Här kommer några alternativ.

Cooköarna

Även om Cooköarna kanske inte är det första man tänker på när man funderar över platsen för bröllopet, så är det faktiskt ett bra alternativ av många anledningar. Här får ni njuta av fantastisk natur och gästvänlig befolkning, samtidigt som det är relativt få turister här.

Maldiverna

Lite mer självklart känns kanske Maldiverna. Och om ni vill ha vackra solnedgångar, turkosa laguner och palmer så är det här ni ska gifta er.

Kreta

I Grekland finns massor utav alternativ för ett fantastisk alternativ, men om ni vill gifta er på en vacker strand så är det förstås Kreta ni ska välja. Här finns gott om kritvita stränder att välja mellan.

Thailand

Även detta resmål känns kanske självklart för bröllop men om det är just palmer, kritvita stränder och tropiskt klimat ni drömmer om så är detta faktiskt ett utmärkt alternativ.

Malta

Även utan ett bröllop är Malta ett fantastiskt resmål, som erbjuder mycket av allt. Här finns de vackra ständerna där bröllopet kan äga rum, men även mycket att se och göra dagarna innan eller efter bröllopet - bra shopping och historiska byar, till exempel.

Gran Canaria

Detta är som bekant ett populärt resmål, och det passar även utmärkt för bröllop. Vackra stränder, fina hotell, bra restauranger - ja, här finns verkligen allt ni kan tänkas behöva när det är dags för bröllop och mer därtill.

Powered by Labrador CMS