Fest

Så fixar ni den roligaste bröllopsfesten – 3 klockrena tips

Glöm inte gästerna när ni planerar er bröllopsfest! Att överraska gästerna med något utöver det vanliga efter bröllopsmiddagen är en kul detalj som får dem på gott humör. Här kommer några tips för er som söker inspiration.

Wedding Party Fun
Wedding Party Fun

Glöm inte gästerna när ni planerar er bröllopsfest! Att överraska gästerna med något utöver det vanliga efter bröllopsmiddagen är en kul detalj som får dem på gott humör. Här kommer några tips till er som söker inspiration.

Hyr in ett fotobås
Inspireras av Kim Kardashians och Kanye Wests bröllop och låt gästerna ta roliga foton i ett fotobås. Det här är både trendigt och i tiden! Ett tips är att lägga in kul rekvisita i båset, så kan gästerna ta lite mer kreativa bilder. Bilderna blir ett kul minne för gästerna att ta med sig hem och något brudparet kan skratta åt efteråt.

Överraska med en DJ
När bröllopsmiddagen är över och ni dansat er bröllopsvals kan ni låta en DJ kicka igång den riktiga festen. Efter maten kan man som gäst lätt bli trött och då kan en DJ eller något uppträdande av något slag – ett liveband eller varför inte en magdansare – höja stämningen och festkänslan.

Planera in en temafest
Även om ni hade en klassisk vigsel kan ni spexa till det på bröllopsfesten. Överraska gästerna, eller be dem ta med sig rekvisita, och låt bröllopsfesten vara en temafest av något slag. Antingen kan gästerna klä sig enligt det tema ni väljer, eller så kanske det räcker med att ni har ordnat en kul partydetalj som gästen kan ta på sig under kvällen. Varför inte ha en bröllopsfest i riktig Gatsby-stil? Eller låt bröllopsfesten bli en Las Vegas-fest, där ni satt upp ett casino och gästerna får spela poker och roulett!

Foto: Shutterstock

Se i videon nedan: Här är bröllopstrenderna 2020 – enligt bröllopskoordinatorn 

Powered by Labrador CMS