Fest

8 skyltar som gör ert bröllop till det lilla extra

En fin dekoration att ha på bröllopet är skyltar, de är både enkla och stilrena – och de går att sätta upp på alla möjliga olika ställen. Vi listar åtta tips på hur ni kan använda skyltar på ert bröllop!

Skyltar till bröllopet? Här har du all inspo du behöver!

Alltifrån skyltar i trä till upplysta neonskyltar – variationen av vilket material som en skylt kan vara gjord av är oändlig. Det som är bra med att dekorera med skyltar är att det inte är så smärtsamt för plånboken. Skyltar är lätta att göra hemma och då kan ni dessutom göra de mer personliga – varför inte addera ett fint citat som bara ni brukar säga till varandra?

Här är åtta tips på skyltar som ger ert bröllop det lilla extra.

1. Skylt till platsen för vigseln eller bröllopsfesten

Bildkälla: Unsplash

För att gästerna ska hitta rätt till bröllopet kan en skylt leda dem till lokalen eller platsen för vigseln.

2. Välkomstskylt

Bildkälla: Unsplash

För att välkomna gästerna till er vigsel kan det vara fint att ha en skylt vid den plats där ni ska vigas. Ni kan även addera personliga dekorationer vid sidan av skylten som på bilden ovan.

3. Vigseln

Bildkälla: Pexels

Vid platsen för vigseln kan en skylt stå för att ge gästen information om vigseln, likt denna ovan. Att även addera lite blommor eller en kvist ger skylten ett lyft.

4. Bordsplacering

Bildkälla: Unsplash

Till själva bröllopsfesten finns det oändligt med skyltar ni kan lägga till. Här är ett förslag på en handskriven bordsplacering med ett tillhörande kort som både har ett fint citat och blommor på. Ett annat förslag på bordsplacering kan vara att ha en skylt på ryggstödet till gästens stol, där dennes namn står.

5. Bröllopsmeny

Bildkälla: Unsplash

Det kan även vara roligt att göra fina skyltar där bröllopsmenyn står. Ps. Glöm inte att skiva dit allergier.

6. Bröllopstårtan

Bildkälla: Unsplash

Till bröllopstårtan kan ni lägga till en liten skylt som detalj. Antingen med ett fint citat eller med era namn på.

7. Utanför festlokalen

Bildkälla: Unsplash

Ofta glömmer man att dekorera utanför lokalen där festen sker. Passa på att dekorera med en skylt liknande den ovan eller en skylt med era namn på. Här kan ni även addera blommor för att följa bröllopets tema.

8. Inuti bröllopslokalen

Bildkälla: Unsplash

Inuti bröllopslokalen finns det gott om utrymme för både dekorationer och skyltar om ni vill. Varför inte göra skyltar som visar var gästen kan få tilltugg såsom snacks och dricka, eller dekorera med roliga ljusskyltar som ni kan tända senare under kvällen. Låt inspirationen flöda!

Powered by Labrador CMS