Planering: Vilka ska bjudas på möhippan?

Ska du planera en möhippa så kommer här information om vem som borde vara bjuden!

Här kommer en lista på vem som bör bjudas på möhippan
Här kommer en lista på vem som bör bjudas på möhippan

Att planera en möhippa kan vara både roligt och utmanande. En viktig del av planeringsprocessen är att bestämma vem som ska bjudas in på möhippan. Åsikterna går isär om vilka som borde bjuda och det finns inget rätt eller fel när det kommer till gästlista. Vissa väljer att bjuda alla kvinnliga gäster under en viss ålder, medan andra föredrar att bara ha sina närmsta vänner närvarande

Vem ska bjudas till brudens möhippa?

En möhippa är en rolig och minnesvärd händelse för den blivande bruden, men det kan ibland vara svårt att avgöra vem som ska bjuda in. Enligt en diskussion i vårt forum anser en del att man borde bjuda alla kvinnor och tjejer i lämplig ålder, inklusive de som inte är brudens närmaste vänner, medan andra tycker att man borde fokusera på brudens närmaste vänner och släkt.

Kommentarer från forumet

"Min tärna har bett mig göra en lista på vilka jag vill ha med. Jag har tänkt ha en trevlig dag med mina närmaste, därför vill jag att det ska vara de som känner mig och som jag känner, alltså inga som jag aldrig pratat med.Finns nog inga rätt eller fel, gör det som känns bäst!", skriver en person i forumet.

"Jag har aldrig hört att bruden bjuder till möhippan, det är ju vännerna som ordnar och pratar med dem de tycker skall vara med. Jag hade inget att göra med vilka som var med på min hippa- det var en överraskning för mig", skriver en annan person.

Tänk på vad bruden skulle föredra

Enligt Familjeliv.se kan det vara självklart att tärnorna inte tänker på att bjuda någon som är i brudens föräldrars generation, och ibland kan man inte bli bjuden på grund av att man tillhör brudgummens vänner snarare än brudens.

Det finns ingen rätt eller fel svar på vem man ska bjuda på möhippan, det beror helt på brudens önskemål och preferenser. Vanligtvis brukar brudens tärnor vara ansvariga för att organisera möhippan och bestämma vilka som ska bjudas in. Det kan vara bra att fråga bruden vilka hon vill ha med och om hon vill att hennes mamma eller svärmor också ska vara med på festligheterna.

Inbjudningar till möhippa

Om man vill skicka inbjudningar till möhippan finns det mallar tillgängliga online som man kan anpassa och skriva ut hemma.

Powered by Labrador CMS