Möhippa i Stockholm: Ultimata guiden på aktiviteter

Lär er dansa hula hula, eller ta er genom Stockholm med limo! När det är dags för möhippa får ni slå på stort. Låt er inspireras med vår lista!

Arra en möhippa i Stockholm som faller bruden i smaken!
Arra en möhippa i Stockholm som faller bruden i smaken!

Att fixa en möhippa i Stockholm är riktigt kul, för det finns så mycket att göra! Åk limousine genom city, gå på spa eller ta en sminkkurs tillsammans. Det finns så mycket kul – och här listar vi lite inspotips!

Vad kan man göra på möhippan i Stockholm?

I Stockholm kan du fixa möhippan både i urban och lantlig miljö – men skärgården finns också som en ytterligare dimension. Fundera över var ni vill fira och vilken budget ni har. Här kommer några tips på vad ni kan hitta på!

TIPS! Se alltid till att vara ute i god tid, det är högsäsong på möhippor och bröllop på våren och sommaren.

1. Åk limousine genom city

Att boka limousine är inte svårt. Se till att alla bekvämligheter ingår: champagne, musik och en rolig tour genom stan. Glöm för GUDS SKULL inte att bestämma ut någon i gänget som tar bilder.

2. Gå på dryckesprovning

I Stockholm kryllar det av både krogar och museum som erbjuder olika dryckesprovningar. Lärorikt, gott, kul!

3. Ta blivande bruden på spa

En klassiker på en möhippa i Stockholm är att gå på spa ihop. Är ni ett gäng kan ni kolla med spa-anläggningen om den erbjuder grupprabatt!

4. Gå en rolig sexkurs

Orgasmskola med den kända sexologen Linn Heed? Eller kanske en tantrakurs? Oavsett vad ni väljer kommer ni både lära er något – men också ha väldigt kul ihop.

5. Gå på poledance-kurs

Ja, det här är ju lite samma som ovan. Men pole dance-kurs är en riktig klassiker om du vill gå på möhippa i Stockholm these days... Är det något som bruden skulle uppskatta och tycka var kul? Jamen, dåså!

6. Var med om ett äventyr

Det finns massa roliga, virtuella äventyr ni kan ta tjejgänget på när det vankas möhippa. I Stockholm finns det till och med hela VR-center. Ta er genom spännande uppdrag ihop eller var med om Squid Game "IRL"...!

7. Lär er dansa hula hula

Hula hula-kurser finns det gott om för din möhippa i Stockholm. Men som sagt, boka i tid.

Budgettips för möhippan i Stockholm

En billigare möhippa som passar er som behöver billigare alternativ är också mycket möjligt i Stockholm. Varför inte utmana bruden på en kram-jakt där hon får springa runt på stan i prinsesskläder och jaga kramar? När hon har fått ihop 10 kramar är det dags för bubbel.

I Stockholm är det inte ovanligt att springa på pågående möhippor på stan. Har ni inte råd med limousine? Det gör inget! Det är lika kul, om inte galnare, att fira möhippan på tunnelbanan. Allt är möjligt, bara man har lite fantasi!

Powered by Labrador CMS