Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Sterila kvaddlar, nej usch, efter att ha sett något sånt där barnmorskeavsnitt på tv som gick innan min första förlossning så strök jag det ur möjliga alternativ och var noga med att meddela maken det. Tror faktiskt inte att det var på tal någon av förlossningarna heller.

    Apropå plötsligt händer det, jag skulle inte ha något emot att Astrid sov en hel natt, det skulle vara fint det.

  • BrudSommar2006

    Nej, ont har jag inte och har inte haft. Fast jag har ont i ländryggen av mitt gamla diskbråck, har bokat läkartid nu för att försöka få till en magnetröntgen igen, fick ju stryka den förra när jag blev gravid med Astrid. Nu borde jag väl verkligen ta tag i det där med sjukgymnast antar jag.

    Ja, träna vet jag inte, om yrseln släpper helt återgår ju allt till det vanliga igen, men som det är nu kan jag inte göra saker där jag lätt tappar balansen, kan nog inte rida tex och inte dansa. Springa kan jag, för jag sprang med Iris häst på lektionen i lördags och det gick ju bra, vet inte hur det är att gå på ojämn mark som i skogen typ, har inte provat det än, men kan tänka mig att det kanske blir jobbigt. Det beror faktiskt på vilken färg det är på underlaget också, som häromdagen när det var frost och allt var så där jämngrått, då var det mycket jobbigare att se var marken var. Nu när det är lite, lite mer snö är det märkligt nog lättare.

  • BrudSommar2006

    För att svara på frågan så tror jag att diskbråcket sätter mer käppar i hjulet för eventuell träning än vad min MS gör just nu i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Jag minns inga domningar i armarna, däremot en känsla av att inte kunna koordinera rörelser i armar och ben som förut. Fast det har mest varit en känsla, när jag sedan provar att utföra olika rörelser har det gått fint. Däremot yttrade sig ju det här som en domning i höger sida i somras, det var första tecknet, fast det gällde sidan av magen bara.

  • BrudSommar2006

    Båda barnen sov fint tills vi åkte till Öland över nyår, där började det strula och har fortsatt så. Stora drömmer mardrömmar och skriker på nätterna, fast sover åtminstone hela nätter, lilla vaknar vid olika tidpunkter från midnatt och när som helst framåt och kommer in till oss med kudde och täcke. Sedan far hon runt och sover oroligt och helst på mig. I natt när vi äntligen kommit till ro så kräks katten och så måste man upp och fixa det, sedan vaknade Astrid till igen och ville byta blöja och så plötsligt var det morgon.

    Ikväll börjar Iris bamsegympa igen, måste jobba på lite nu.

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, ha, magsjuk och missade resan, nej men det var tråkigt!! Har han blivit så här helknasig nu eller har tecknen funnits ett tag? 

    Apropå chokladask så har vi en hemma som legat sedan innan jul, fatta! Vi har inte öppnat den än och vi har haft den hemma typ jättelänge! Helt obegripligt för att vara mig faktiskt. Men äpplen är ju mycket bättre förstås... tack för äpplet!

    Fallande träd och fallande tvättlinor, allt på en gång, ojoj.

    Hemma fick Iris ett av sina vanliga skrikutbrott imorse vid påklädningen, man liksom funderar och funderar på om man skulle ha kunnat göra något annorlunda för att inte hamna i den situationen men man kommer aldrig på något... Iris: Jag vill välja kläder själv!!! Vi: Ja men gör det då, gå och ta fram kläder nu. Iris knäpptyst med sur min och med armarna i kors. Vi: Gå och ta fram kläder själv nu då, annars gör vi det. Inget händer. Vi: Jaha, men då går vi och tar fram kläder till dig nu då eftersom du inte gör det. Iris: NEEJ, JAG VILL VÄLJA KLÄDER SJÄLV!!! Vi: Ja men gå och GÖÖÖR det nu då, så får du hjälp att klä på dig sedan, öppna lådan är nu och ta fram kläder! Inget händer. Osv. Osv. Tills Iris bara står där och skriker rätt ut och stampar.

  • BrudSommar2006

    Soldemor, det där känner jag också igen! Fast det blev folk av din son till sist ändå antar jag?!

  • BrudSommar2006

    Någon motivation att göra smakportioner har jag aldrig haft...

    Vad det gäller AWs dotter så kan man ju egentligen inte veta vad som är sant men att hon upplevt att de inte haft någon bra uppväxt tror jag i vart fall alldeles säkert.

  • BrudSommar2006

    Soldemor, vad tråkigt att ni inte har någon kontakt, jag har tydligen missat det, plus historien om exet.

    Vad synd att flera här har sådana ex att dras med.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård