Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman, en dag till har gått, ha en riktigt mysig helg med tjejerna!

  • BrudSommar2006

    Ja om jag inte var övertygad om det förut så är jag nu helt säker på att någon spiral, det blir det aldrig!

    PB, hoppas magen ordnar upp sig nu lagom till helgen!

  • BrudSommar2006

    Förresten, jag tror att jag kan räkna de gånger jag och maken gått och lagt oss samtidigt sedan vi träffades för åtta år sedan på ena handens fingrar!

  • BrudSommar2006

    Hvidis, jag upphör aldrig att förvånas över hur lätt allting går med Astrid jämfört med hur det var med Iris. Någon gång efter att hon fyllt tre började det bli lite bättre och efter fyra kom ytterligare en förbättring. Men jag minns tydligt hur vi bråkat med Iris, hur vi fick vara två för att få på henne overallen, hur maken fick bära in henne för hon var för tung för att jag skulle klara av henne, hur vi fick vara två och brotta ner henne för att lyckas borsta tänderna osv. Ändå har hon redan lagat två hål vid fyra och ett halvt för att vi inte borstat ordentligt och då har vi ändå kämpat altl vi kan för att klara av henne. Med Astrid så bara jaha, men vill du inte klä på dig så går vi utan dig och så skriker hon neeej och kommer rusandes och tar på sig och så är det med det. Sade vi så till Iris så låg hon och skrek på golvet i en timme. Vi har fortfarande mer problem med Iris än med Astrid.

  • BrudSommar2006

    Iris får längdskidor i julklapp och förmodligen en slalomhjälm. Slalomskidor hyr vi men jag tycker att de där hjälmarna är lite sådär när man hyr och Astrid kommer ju efter så det blir ju vidare användning för sakerna. Nya skridskor kanske, har inte kollat storleken på de gamla. Eller om allt det här fallerar av någon anledning har vi funderat på ett dataspel, hon har en kompis som använder sitt mycket. Värre är det med Astrid, hon har ju alla Iris saker att leka med redan.

  • BrudSommar2006

    Ja vad ska det blir av Iris när hon blir stor. Igår på ridskolan satt jag och tittade på de andra barnen som satt och fikade med sina föräldrar i cafetérian efter lektionen och de satt där med sig festis och vad det nu var. Sedan satt Iris och jag där vid ett bord "Iris, akta, dra inte ner duken, akta, vänd inte upp och ner på festisen, neej, ha inte ner ljuset, akta armbågen, nej men ner med foten, nu håller du på att dra ner duken igen, AKTA duken, hördu, vält inte stolen, sitt ordentligt, men VÄND inte festisen upp och ner sade jag, akta, sluta vifta, du har ut mitt te, hördu, sjung inte så högt, ta det lugnt nu, sätt dig ner och drick upp nu, AAKTAA duken sade jag..." Jag försökte vara tyst i tio sekunder men då höll något genast på att gå åt skogen. Ja, jisses.

  • BrudSommar2006

    Muggles, att vakna två gånger per natt vid den åldern tycker jag är jättebra, men det klart att det blir jobbigt ändå när man har två!

  • BrudSommar2006

    September, ja jag hoppas att du har rätt!

    Mysigt med födelsedagsfirande!

    Usch, jag vill inte tänka på att tjejerna en dag ska vara så stora att man ska börja fundera på droger och alkohol och usch igen.

  • BrudSommar2006

    Flamman, usch, skönt att få det gjort men nu är jag verkligen stärkt i mitt beslut att aldrig ge mig på att försöka sätta in en sån.

    Heloise, blir hennes syn sämre om hon inte har glasögonen jämt? Det är ju nästan omöjligt i den åldern kan jag tänka, det börjar väl inte gå att resonera med dem förrän de är uppåt tre år tidigast. Jag försöker sätta mig in i hur jag skulle få Astrid att ha glasögon på sig, det skulle ju vara helt jäkla omöjligt, överlag är det mesta knepigt med henne just nu och det är ju så i den åldern. Det skulle vara som att försöka få henne att ha strumpor på sig hela dagarna, de sliter hon ju också av sig, plus tar av sig tröjan när hon är riktigt missnöjd.

    Går hon på tå precis hela tiden då, växer det inte bort tror de? Iris har aldrig gjort det men Astrid går helst på tå, inte precis hela tiden men väldigt mycket och maken gick tydligen på tå när han var liten också men det växte ju bort. De har inte sagt något om Astrid i alla fall, man ser ju många barn som går runt på tå på bvc. Fast det kanske är annorlunda för henne?

    Skräp i alla fall, ni har ju nog att oroa er för!

  • BrudSommar2006

    Hej alla, jag har inte riktigt tid att skriva så mycket just nu, ska på sjukgymnastik om en halvtimme, har typ så många läkarbesök och annat just nu så jag får ju aldrig jobba en hel dag, det i sig blir jättestressigt och så mår man dåligt av det också. Jaja, tar det sedan.

    EA, det jag tänkte på var ju Lapinette, som fick alla sina frysta ägg upptinade för långtidsodling, bara ett klarade sig och av det försöket blev det ju inget bra så istället för att ha haft kanske åtta försök kvar så blev det bara ett och så slut sedan. Även om fler klarat sig så hade man ju då fått frysa dem igen och varje gång man håller på med det så faller ju en del ifrån har jag förstått.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård