Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej PB, trist med din mage. Jo, vi har ju varit iväg på vår sparesa nu, det var mysigt, men Bath var mycket större än jag trodde och därför inte riktigt så mysig som jag tänkt mig, även om det var gamla fina byggnader och torg och så, men det blev jättestressigt att hinna se det vi ville, plus shoppa, plus äta gott, plus att bada. Jag vet inte om du minns hur vi höll på och strulade och aldrig hittade rätt land/plats att åka till och till sist bara tog något för att komma iväg men efter att våra ursprungliga planer om Österrike inte gick att genomföra så var väl det här helt OK. Bara det att det blev lite för stressigt för mig och det jag verkligen ville undvika, vilket var att komma tillbaka tröttare och i sämre skick än innan vi åkte, ju faktiskt hände ändå.

  • BrudSommar2006

    Lanovia, kläder har de faktiskt inte för mycket av, så det blir det ju lite grand, särskilt Iris är det svårt att hitta kläder till så vi köper när vi kan. Hon är ju uppe på typ tonårskläder nu, 4 år gammal, det är ju inte roliga sagofigurer på dem precis. Pussel går väl åt också, vi har inte så många för jag har inte riktigt orkat pussla med dem, de verkar tycka att det är roligt, men ingen av dem har någon talang för det om man säger så...

  • BrudSommar2006

    Hej September, hur är det med dig och hur går det för dig?

    Jo, badat har vi gjort, först var vi på termalbadet mitt i stan men det var ingen höjdare faktiskt, även om de nog gjort det bästa av den byggnad de hade att tillgå, men omklädningsrummen var trånga och krångliga och låg på ett våningsplan, duscharna på ett annat, de olika baden på ett tredje och fjärde och så bastun på ytterligare ett annat våningsplan. Så plaskblöt skulle man stå där i hissen och åka upp och ner och frysa hela tiden.

    Fast på hotellet var det helt fantastiskt, verkligen helt underbart!

  • BrudSommar2006

    September, vi har haft tur i och med att Astrid aldrig stoppat saker i munnen, så vi har inte behövt vara oroliga för säkerheten, däremot har hon ju sönder Iris småsaker, möblerna till dockskåpet och hennes pyssel och så. Ett tag fick Iris vara uppe en halvtimme längre och pyssla efter att Astrid gått och lagt sig men det är inte lätt att få ihop det så heller.

  • BrudSommar2006

    EA, nej men stannade de inte kvar den här gången heller? Du plussade och sedan gick det inte alltså? Åh vilket skräp, jag måste missat detta när jag varit borta, jag ber om ursäkt!!

  • BrudSommar2006

    Det här är kanske en jättekorkad fråga, jag ber om ursäkt igen i så fall, men är det samma utredning man gör efter tre MF efter IVF- försök/frysisar, som efter andra MF?

  • BrudSommar2006

    Flamman, det går inte att hitta något begagnat på Blocket eller så?

    Usch ja, det är inte lätt med allt som kostar, och det stämmer nog att de vill ha ungefär lika många presenter.

    Däremot är i alla fall våra tack och lov små nog för att fortfarande tycka att det är lika roligt med Kinder-ägg som med större presenter typ.

    Visste förresten inte att de där Bratz-dockorna finns fortfarande, för längesedan läste jag att det blev någon tvist mellan hon som uppfunnit dem och de som sålde dem och så slutade det med att de fick lägga ner hela alltet, men alltså inte. Jaja, det var en bisak.

    Förra året var mina föräldrar med Iris på julspelet i kyrkan och de sade att det var så fantastiskt så i år måste jag försöka följa med, bara det passar med Astrids sovtid så.

  • BrudSommar2006

    Flamman, har exet några planer på att resa hit och träffa barnen regelbundet eller så? Tycker du verkar klara dig bra under omständigheterna i alla fall! Japp, väldigt lätt för mig att säga...

  • BrudSommar2006

    Hm, Iris önskar sig två saker i julklapp, en flickrobot med armar och ben och en pojkrobot utan armar och ben (men möjligen med armar och ben som man kan dra in och ut ur kroppen). Jag fattar inte var detta kommer ifrån.

  • BrudSommar2006

    Nej men äsch, jag försvinner iväg på massage och dagishämtning och då tittar Cicci in! Hej vännen, jag hoppas vi lyckas titta in här samtidigt förr eller senare, kram på dig!

    PB, usch för läbbig undersökning men man ska inte gå och vara orolig, bra gjort att skaffa läkartid!!

    Klockis, jag får sån lust att skicka en bomb på posten till ditt ex, det är ju för jäkligt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård