Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det gick inte bra med min spruta igår kväll, jag har fått nya pennor att börja med men jag kom ju inte riktigt ihåg hur de fungerade. Så när jag trixat och fått i nålen och allt verkar som det ska så lyckas jag inte trycka av den. För mig måste det fungera på en gång, annars har jag tappat modet för länge sedan när nålen ska in i benet. Så när jag tryckt och tryckt ett tag och inte lyckats så var det bara att kassera den och gå och hämta en vanlig spruta med injektor, då gick det ju bra i alla fall. Fast jag slösade ju bort en veckodos, irriterande. Så provar jag att trycka ut den vid sidan om, då går det naturligtvis jättebra. Skräp. Dåligt humör var jag på också för jag hade fått med mig en med koksalt att öva på men den lyckades maken fiffla med och förstöra så att jag inte kunde prova med den först. Så jag var liksom redan lite ilsken innan...

  • BrudSommar2006

    Såg att det går fortsatt bra för Heloise och lillasyster i magen, vad skönt!

  • BrudSommar2006

    Har vabbat med Astrid hela veckan, men idag är maken hemma och jag på jobbet. Hoppas de hittar på något kul för hon är inte sjuk, bara snuvig.

  • BrudSommar2006

    Ja det är helt fantastiskt, vi har suttit hemma och undrat om det kanske är något fel på henne, vi har varit oroliga att hon har någon bokstavskombination eller ja, jag vet inte vad men vi har verkligen undrat varför hon är så stökig och inte verkar kunna koncentrera sig. Vi är så otroligt lättade!

  • BrudSommar2006

    PB, ja lite skräp faktiskt, och jag blev lite missmodig, men tur att jag har kvar av mina gamla och gillar jag inte de här nya, som ju har samma innehåll som de andra, så är det ju bara att jag säger till att jag vill ha kvar de gamla! Anledningen att jag fått de nya pennorna är ju för att underlätta, inte tvärtom. Det bara kändes inte riktigt så just då... Plus, jag är redan uppe i full summa så att all medicin jag hämtar ut är gratis så det är mer att det känns som slöseri på dyr medicin än att jag personligen drabbas.

  • BrudSommar2006

    Om en vecka ska vi till fjällen. Förra året samma vecka var vi ju också i fjällen, det var då jag gjorde gravtestet och sedan började diskutionerna om abort eller behålla. Beställde aborttid, ångrade mig flera gånger om, fick missfall. Nu har jag blivit sjuk och det där med en trea är inget att diskutera längre. Så kan det också bli.

  • BrudSommar2006

    PB, man ställs ju inför helt omöjligt svåra beslut att fatta, det är så mycket man måste satsa, det är ju enorma mängder både pengar och psykisk styrka som ska till. Även om man är stark och känner att man orkar rent känslomässigt, fast hur vet man det innan i och för sig, så är det så jäkla mycket pengar som man eventuellt bara slänger i sjön, bara det kan ju knäcka den starkaste. Man kan inte annat än konstatera att man fattade de beslut man gjorde baserat på det man visste då och så får man hoppas att man kan leva med det sedan. Jag skulle i vart fall gjort precis som ni i den situationen.

    Själv vill jag egentligen bara ha två barn men känner ändå ångest för att det inte blir fler barn. Helknasigt.

  • BrudSommar2006

    PB, ja tydligen är det redan ett år sedan, tiden går verkligen fort. Gissar att det kommer upp i tankarna nu för att vi ska iväg till fjällen igen.

  • BrudSommar2006

    Flamman, det låter väl ändå som bra beslut du kommit fram till för dig och ditt liv tillsammans med dina nära och kära. Man ska inte vara som jag som velar om allt och aldrig kan bestämma mig och som mår dåligt för att jag aldrig vet om jag väljer rätt, jag kan inte ens välja mellan gurka och morot, det är helt hopplöst.

    PB, jo det blir Sälen som vanligt, Stöten den här gången. Ett oprövat kort för vår del men vi har inte så höga krav så det blir nog bra. Jag känner mig nervös för slalomåkningen, vi var ju nybörjare allihop förra året och det var innan jag åkte på MS och känner mig yr och obalanserad. Samtidigt vill jag gärna prova åka för att se om det går. Jag borde kunna åtminstone ploga mig nedför korta barnbackarna tycker jag, vet inte om jag kan hålla balans i huvudet om det går fort, men bara det är ju bättre än att sitta och titta på för jag minns hur roligt jag tyckte att det faktistk var förra året.

    För övrigt tycker jag att du är jätteduktig som kämpar på med dina promenader och med din vikt och hälsa, jag borde också...

  • BrudSommar2006

    Lanovia, hur länge har hon varit sjuk? Hoppas att det bara är någon envis bacill som inte vill ge med sig men som är lätt att bli av med med rätt hjälp.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård