Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    MSW, vad mysigt att ni får bo själva! Vad mysigt med en liten lillasyster! Vad har hon för blodvärde nu? Astrid var nere på 60 då de började trycka i henne blod men vårt problem var ju ett helt annat. Det har dock gjort att jag aldrig kommer att donera blod för den psykiska pressen att mitt blod bröt ner min egen dotters var hemsk. Jag är så glad att allt verkar bra för er del och att ni verkar ha det mysigt. Kram! Och grattis igen!

  • BrudSommar2006

    Heloise, fasen vilket skräp, kram! Men om man har så oregelbunden mens som du verkar ha (precis som jag) så tror jag inte det funkar att köra utan stickor, man får börja jättetidigt, typ ett par dagar efter mens bara, och kan om man har otur få hålla på länge, det kan bli skitdyrt med stickor, men jag tror inte att man har en chans att träffa ÄL annars. Orättvist hur som.

  • BrudSommar2006

    Själv tänkte jag liva upp stämningen med att berätta att jag åkt på MS, grattis till mig, typ. Vad har man nu att se fram emot tro, rullstol? inflammation på synnerven? skakande händer? jävligt kul lär det väl bli i alla fall. Ska om ett par veckor prova ut bromsmedicin, tydligen i sprutform. Sedan får man hoppas att man kan hålla sig på benen tills barnen vuxit upp... Ja ursäkta för skitinlägg men jag kan säga att jag inte mår finfint direkt och det gör inte maken heller här hemma. Allt är bara mörker.

  • BrudSommar2006

    Lanovia, grattis, grattis! Nio timmar med tvåan, hu, tur att jag slapp det, jag missade sista träffen med Aurora-barnmorskan eftersom Astrid kom åtta dagar innan bf, hade nog behövt den egentligen.

    EA, vad bra att ni ska få komma på utredning hos den där läkaren!

    Heloise, jag hoppas så att allt är som det ska, usch, den är så totalt oförutsägbar, den där plusjakten.

    Hej förresten alla.

  • BrudSommar2006

    Heloise, phhuuu!!! Jippi, vad roligt!

    Soldemor, usch, vad tråkigt, ett bra och ett dåligt besked på rad här. Vad är CAGPIB, är det som CACIB?

    Klockis, tackar, det duger fint med tacogratäng! Här får du ett Äpple tillbaka!

  • BrudSommar2006

    Åh, får man ställa ut katter när de är kastrerade alltså?

  • BrudSommar2006

    Flamman, usch vilken situation att befinna sig i! Tur att det snart är över.

  • BrudSommar2006

    Flamman, jag har tid för röntgen nästa vecka och så läkartid efter det så än vet jag faktiskt ingenting alls mer.

    Hej Muggles, kram själv!

    Soldemor, hm, jag som egentligen hade funderingar på att försöka ställa ut men så orkade vi inte hålla på med p-piller och strula och kattungar kände vi att vi inte heller orkade med just då. Nu börjar man väl känna att det kanske hade varit roligt med en kull ändå, men, men, för sent! Lika bra det kanske.

  • BrudSommar2006

    Soldemor, oj, nu öppnar sig en ny värld, kan ingenting om kattutställningar!

  • BrudSommar2006

    Hej alla!

    Flamman, nu har ännu fler dagar gått!

    Stressig vecka det här, maken är i London och jag är själv med barnen, men jag har i och för sig fått mycket hjälp av mina föräldrar, de har både hämtat på dagis och fixat middagen nu eftersom jag inte kommit iväg till jobbet i tid på morgnarna. Imorgon kväll byter vi barnen mot hund och så blir det ju utställning på lördag. Upp tidigt och så vara borta hela dagen vad det verkar, vi går in nästan först i ringen direkt på morgonen och sedan har vi hamnat i någon avelsgrupp som går in sist också vad det verkar. Sedan ut till mina föräldrar igen och byta hunden mot barnen gissar jag och vid det laget kommer jag att vara helt slut.

    Jag är fascinerad över alla dessa brudöverlämningstrådar, att det finns så många, men jag orkar inte läsa dem längre.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård