• Lapinette

    Tur & retur

    Vilken gång i ordningen öppnar jag en restråd??!! Här fortsätter vi komma med restips, mattips och allt annat som förgyller tillvaron.

    Kläder safari:
    All around the world:

    Been there, done that:

    En värld full av möjligheter:

    Upp och ned, hit och dit:
    ...
    Restråden som aldrig tar slut:

    Nästa anhalt:

    Go to gate

    Resa mera
    Omwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3727430.html
    Så långt borta men ändå så nära www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3484455.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3365062.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3208871.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2532440.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2372831.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2212224.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2036077.html

  • Svar på tråden Tur & retur
  • Tinga

    Lappis - jo, vi bodde på Pigeon Point Lighthouse Hostel (http://www.norcalhostels.org/pigeon/) söder om San Francisco för några år sen, fast man bor inte i själva fyren utan i ett litet hus bredvid. Men de har en otroligt mysig jacuzzi som ligger på klipporna precis nedanför fyren, och där kan man njuta av solnedgången över Stilla Havet. *drömmer mig tillbaka*

    Smygehuk såg mysigt ut också; kanske skulle överväga det för en natt någon weekend. Man måste ju inte alltid semestra långt bort.

    Hm, Japantips; du verkar ju ha koll på det mesta. Atombombsmuséet i Hiroshima är förstås ett måste, men det har du säkert redan på listan. Det var den överlägset starkaste och bästa upplevelsen för mig på min Japanresa. Lite coolt var det att besöka baren på Park Hyatt Hotel också, där de spelade in Lost in Translation. Man har verkligen en grym utsikt över Tokyo, men det kan man säkert få från andra skyskrapor också. Men miljön var väldigt trevlig, och ibland kan det vara kul att frottera sig med de rika. (Måååånga designerväskor hängde över axlarna där.)

  • Tinga

    Igår kväll var jag på restaurang med mamma, syster och svägerska, och sen gick vi på bio. Vi åt tapas, och det var helt OK men inte fantastiskt. Filmen var däremot jättebra - såg Hämnden av Susanne Bier. Den var bitvis lite obehaglig, men hade ett lyckligt slut.

  • anne på grönkulla

    Måtte veckan snart ta slut, är nöstan ensam kvar på jobbet nu, men inte är det mindre att göra för det. Nåja, en dag kvar (knappt), sen blir det kompishäng, tjejsnack o konsert i helgen - skönt!

  • MuffinsTönt

    Tinga, vilken restaurang var det? För du bor i Götet va?

  • Tinga

    Muffin - nä, jag bor i Lund och det var här i stan vi var ute och åt. Fast ska du hit ger jag gärna restaurangtips.

  • MuffinsTönt

     


    Tinga skrev 2010-11-04 20:47:37 följande:
    Muffin - nä, jag bor i Lund och det var här i stan vi var ute och åt. Fast ska du hit ger jag gärna restaurangtips.

    Kan inte komma på vad jag ska göra i Lund. Om du inte har nån snygging att presenetera till mig förstås.

  • Lapinette

    Tinga - Park Hyatt ska jag försöka komma ihåg. Atombombmuseet är ett måste. Det är faktiskt en utställning på Armémuseet i Stockholm just nu om atombomben. Tror jag ska försöka gå dit med maken.

    Anne - trevligt med konsert. Vad ska ni lyssna på? Jag och maken gillar att gå på konserter men det har varit väldigt få i år då vi inte hittat något direkt som vi vill gå på. Förra året däremot var vi på en hel drös.

Svar på tråden Tur & retur