• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Liten med Mindre

    Bs - suger i mig av komplimangen. det är ju så kul att få komma ur lekuniformen ibland!

  • muggles
    Ore skrev 2011-06-10 13:08:01 följande:
    Instämmer i FREEEEEDAAAAAG!!!!

    Jag har ju dock haft semester sedan förra torsdagen, så jag är nästan veckovild Men trevligt har det varit!

    Väntar just nu ivrigt på sms om tvillingankomst, det skulle bli kejsarsnitt idag. Syrran har velat ha det, men inte fått gehör för det hos de läkare hon träffat, men igår, när det kändes som att förlossningen dragit igång så smått så fick hon träffa en som tyckte att det var bättre. Tycker vi nog allihop, faktiskt. Bebisen som ligger längst ner ligger i sätesbjudning, så det kanske är litet väl att satsa på en vaginal förlossning med både sätesbjudning och tvillingar?

    JAAAA, SMS!
    I Gbg hade det inte varit snack om annat än snitt med tv 1 i säte! Det bedöms som för riskfyllt annars. De får väl skärpa sig där ute i landsorten!!
  • muggles
    Tinga skrev 2011-06-10 14:10:03 följande:
    Kort rapport ifrån läkarbesöket: Piff hade gått upp OK i vikt och Puff hade gått upp jättebra. Och vi fick en remiss till ätspecialisterna! Utan ens antydan till diskussion eller kamp! Återkommer ikväll och berättar mer. Tack för alla hållna tummar; de hjälpte uppenbarligen.
    Jubel och fanfarer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kram Parnassia!
  • Lapinette

    Härligt Tinga!


     


    En kram skickas till Parnassia.


     


    Liten - vill se bild!


     


    Telis - känner igen mig i parfymförvillingen. Brukar också gå igenom sortimentet noggrant. Spraya på varsin arm och sedan undra vad i hela fridens namn jag hade på respektive arm. Jag måste alltid ha tid på mig .. gå tillbaka och sniffa etc. Därför helt otroligt att jag gillar den jag har nu (eftersom jag bestämde mig på 2 sek). Tror dock att jag skrev att det var Versace då det är Prada .. .but who cares .

  • porchez

    Hej hopp!! Tittar in lite snabbt nu för att checka läget Inför imorgon. Och tackar för att jag har Vickan med mig som iaf. kan lotsa mig till den där svampen hmm sist jag var inne på yr sa de regn?? Men hoppas och gissar att det ni läst stämmer bättre. Men om vi det är fint väder är det picknick? Finns det lämpligt ställe att köpa mat vid denna svamp eller på vägen till parken? Eller ska jag ha fixat det innan? Vickan vi ses på stationen imorgon då? Jag kommer vara där i god tid då jag tänkte hitta en billig parkering! Och ni, skräcködlor eller inte, jag är inte det minsta orolig för att ni inte ska va trevliga. Det vet jag ju att ni är. Värre med mig själv, vill ju inte göra bort mig totalt första gången heller

  • porchez

    Härligt Tinga! Grattis Ores syster! Och kram till parnassia!! Tråkigt att inte få träffa dig imorgon Lappis!

  • Snartis

    Hallå i värmen, Jisses vad varmt det är, 29 grader i skuggan vid denna tiden. Har inte kunnat följa er i tråden men hoppas alla som ses imorgon har det supertrevligt. Det kommer nog inte regna så ni får nog toppenväder att picknicka Kram till er alla

  • fru AM

    Porchez: det finns ett 'Sandys' (smörgåsar) precis melllan svampen och parken. Sedan finns det ett annat ställe med smörgåsar, wraps o sallader längre upp längs parken (jag tror det stället är öppet imorgon lördag jag tänkte köpa min picknickwrap där så jag kollar innan svampenträffen). I övrigt finns mcDonalds ett chiuhuahuakast bort samt även Vapiano där man kan köpa med sig salllad, pasta eller pizza. Det ska bli kul att träffa er alla!

  • viktualia

    Porchez - har du något tips på billig parkering hyfsat nära stationen?! Om inte annat så ses vi vid tåget, vi ska sitta i första vagnen. Vi får höras helt enkelt...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!