• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • Cantaton

    Det är väl ingen tantvarning!? Sådär har jag gjort sen jag var liten - tömt paketen alltså. Min sambo är helt fascinerad över hur mycket tandkräm jag kan få ur tuben trots att den är "tom".


    Aleta skrev 2010-04-13 10:45:48 följande:
    Förresten, här kommer en tantvarning!Mamma och jag upptäckte att min man, 41 år, inte kan klämma ur det sista ur filpaketen!Det var en sådan där hög tetra med skruvkork. Mamma plockade helt sonika upp den ur soporna och jag hämtade en tallrik för att bevisa att det fanns fil kvar. När jag hade plattat ut den som jag brukar så var det faktiskt en dryg deciliter i tallriken. 10% av innehållet. Jojo, vi tanter nickade förståndigt och min man skämdes litegrann.
  • Sonja68

    Å jag blir så arg på min karl för han ids inte ens platta till paketen utan bara slänger dem som de är, oursköljda och otympliga Tant, jag?! Jaa

    Storlek 37 på skor ibland 38 på stövlar (hög vrist som inte går att få i skaften ibland).

    Det där med barnet som blev påbackat är så hemskt tragiskt så jag börjar bara gråta så fort jag tänker på det. Undrar hur det gått för barnet.
    Här har också varit några såna där traktorolyckor med barn. En familj där barnet åkte med pappan och trillade ur och hamnade under traktorn. Min farbror åkte förbi precis när det hände och försökte med hjärt- och lungräddning, men förgäves. Den familjen, särskilt pappan var sååååååå knäckta av sorg. Men efter ett tag skaffade de fler barn.
    En annan skottade snö med barnet i traktorn och precis när han sänker skopan så sticker barnet ut huvudet genom nån ruta precis när armen till skopan går ner...ja, ni fattar själva. Det är verkligen ett ögonblicksverk... Hur orkar man vidare?? Har två fall i familjen/nära släkten där vederbörande varit vållande till annans död och det är verkligen gräsligt. Nåt de får leva med resten av livet. Förutom att de båda säger att de hellre själva dött, så lever de med ständigt återkommande depressioner och ångest, mardrömmar osv. Ett ögonblick av dumhet/ouppmärksamhet och ett liv kan vara släckt för evigt

    Här på jobbet är det tjorvigt igen, jag fick ett psykbryt igår men idag har jag lugnat ner mig lite. Tur att man har schyssta kollegor som muntrar upp en.

    Ikväll ska jag på Pilates och jag gruvar mig... HOn ledaren är helt hysterisk.

  • Heloise

    Otrolig servicekänsla Handelsbanken verkar ha Aleta! Det är obehagligt det där med kort, min pappas kort vart "kopierat" i Spanien, han hade ovetandes betalat en massa pengar till spanska vägtullar, banken upptäckte det och han fick tillbaka pengarna.

    Idag är jag ledig, underbart! Fast runt 6 i morse vaknade jag med en sådan halsbränna att jag omöjligt kunde somna om, så jag gick upp och gjorde mackor till Panzer och sen la jag mig med en bok, precis när jag slumrat in så ringer svärmor. Hon var väldigt pratsjuk och dessutom hade hon bokat tid för kastration och öronmärkning till Tirza( Panzers syrra ska oxå kastrera sin hona, så vi fick paketpris). Hon skulle betala det eftersom hon betalat nått åt Panzers äldsta syrra förra månaden, svärmor är väldigt noga med att det skall vara rättvist och hon är otroligt snäll, jag har tur som har en sådan fin svärmor!

    Nu har jag dammsugit, ätit en macka och jag tror att jag ska försöka mig på en liten tupplur. Förhoppningsvis får jag vara ifred

  • Soldemor
    Heloise skrev 2010-04-13 12:08:45 följande:
    [
    runt 6 i morse vaknade jag med en sådan halsbränna att jag omöjligt kunde somna om,

    [/citat]
    Brukar inte halsbränna vara ett tidigt tecken på graviditet?
  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-04-13 12:12:30 följande:
    [runt 6 i morse vaknade jag med en sådan halsbränna att jag omöjligt kunde somna om,[/citat]Brukar inte halsbränna vara ett tidigt tecken på graviditet?
    Man kan ju alltid hoppas, men det kan ju vara stressig mage och dålig mat oxå
  • Fjällbruttan

     


    Aleta skrev 2010-04-13 10:45:48 följande:
    Förresten, här kommer en tantvarning!Mamma och jag upptäckte att min man, 41 år, inte kan klämma ur det sista ur filpaketen!Det var en sådan där hög tetra med skruvkork. Mamma plockade helt sonika upp den ur soporna och jag hämtade en tallrik för att bevisa att det fanns fil kvar. När jag hade plattat ut den som jag brukar så var det faktiskt en dryg deciliter i tallriken. 10% av innehållet. Jojo, vi tanter nickade förståndigt och min man skämdes litegrann.


    Här har jag i ren irritation köpt en såndär plastgrunka som man sätter på typ kaviartuben, min man klämmer rakt över tuben och jag blir nopprig av det, alltså slätas det till och kläms snyggt numera på alla tuber

    Jag har sovit som en gris i natt igen och på förmiddagen, sen har jag haft vänner här på fika och nu har jag sammandragningar så maken är nervös och packar bilen medans jag lugnt hänger vid datorn

    Men BB har inget val, imorgon ska Grodan vräkas Jag vill snusa bebis!!

    Cantaton, märkligt att sambon inte vill låna dina skor
    Tycker också det är praktiskt att sno makens skor ibland, helst när jag ska rassla ut med soporna eller till hönsen

    Sonja, skönt med bra arbetskamrater!!Kram

    Aleta, skönt med service från HB, jag  har också HM både privat och till företaget och tycker det funkar ypperligt!

    Heloise, jag satsar på icke skengravid Tycker smurfhuset ska fyllas med microsmurfar Så du kan läsa Stina Wirséns böcker för dem

    Kramen till alla!

  • Fjällbruttan

    Solde, kan du ta ett snack med högsta chefen så vi får en grodleverns i morgon, helst en snabb utan allför mycket smärta
    Kram

  • Soldemor
    Fjällbruttan skrev 2010-04-13 12:21:23 följande:
    Solde, kan du ta ett snack med högsta chefen så vi får en grodleverns i morgon, helst en snabb utan allför mycket smärta Kram
    Jag skall göra mitt bästa, vi har ju redan bestämt datum för dopet! Jag skall tala med Chefen!
  • Heloise
    Fjällbruttan skrev 2010-04-13 12:20:08 följande:
     
    Heloise, jag satsar på icke skengravid Tycker smurfhuset ska fyllas med microsmurfar Så du kan läsa Stina Wirséns böcker för dem Kramen till alla!
    Mmm microsmurfar skulle vara trevlig, om inte indianerna kommer så gör jag ett test på fredag. Kollade dum som jag var i söndags och det var ett stort fett -, men det var nog lite tidigt med BIM-4( hoppas jag).

    Ojojoj så spännande med grodleverans, undra om det är en flick eller pojkgroda? Jag hoppas också att det går snabbt och sp smärtfritt som möjligt!
  • Soldemor

    Vi var ju på utställning i helgen och det kunde väl gått bättre. Siena var alldeles för liten jämfört med de andra i sin åldersgrupp, domaren tyckte att hon var väldigt mycket bebis fortfarande. Visst, det är hon, hon ligger nog drygt en månad efter i utvecklingen och det beror på att mamman bara hade fyra fungerande spenar men fem småttingar. Så hon behöver växa till sig och få mer erfarenhet av utställningar, det var rätt läskigt emellanåt.
    Solde hade hux flux fått mjäll! (förstår ingenting!) så hon blev sist i sin klass, medan lilla S blev 4 av fem. Men Soldan var rätt så nöjd att få komma tillbaks till sin bur och sin kattmyntaråtta vi köpte där. Hon var i total extas och visste inte hur hon skulle vrida och vända sig.
    Likadant var det när någon kom förbi för att titta på henne. Hon är såå medveten om hur fin hon är. Fröken Linslus!
    Nu blir det paus några veckor, sedan blir det Gislaved 9 maj, då Lillan åker upp med en kusin.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången