• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Frejis

    Tanten är här. Så klart.

    Ringde Huddinge sjukhus imorse ang ultraljud och FET. Fick tid för ultraljud nästa fredag - fattar inte varför de plötsligt vill göra en koll Och så började de med planering av FET som blev komplicerat eftersom de har stängt lördag söndag. Får se hur det blir med det, men det är först om två veckor.

    Ska läsa ikapp hur det gått för andra Bimare.

  • _koko_

    Sweet - Tack sötis. Låter bra med listor, det brukar jag också göra. Fast inte bara för att få struktur utan också för att jag glömmer hälften annars...

    Frejis - Skit då. Men ofattbart att det kan ha stängt på helger?? Som om du kunde planera din cykel på egen hand? Kram!

    Lappis - Kram till dig med, mirakel kan ske, men jag förstår att du vill vara realistisk.

    Nu ska jag snart också TA HELG! Men plötsligt, för första gången sen jag började jobba, har jag lite flyt och JOBBAR faktiskt... Konstigt, på en fredag?! Fast jag måste hem och avlösa, conny har haft en hemsk natt (jag sov dock igenom det mesta ) och tydligen även en rätt hemsk dag.

  • Frejis

    Lappis - såg att du har testat minus. Trist om det stämmer, men det finns ju fortfarande en gnutta hopp.

    Jag är specialist på att inte hoppas. Börjat fundera om jag inte råkat ut för en depression och vad jag i så fall kan göra åt det.

    Koko - trist med din farmor. Jättestor kram!

  • Frejis

    Koko - landstinget är tyvärr inte så konkurrensutsatt som det borde jag vet, helt korkat, men de får ju in pengar ändå. Skojade med barnmorskan att jag får väl se till att tajma min kropp efter deras öppetider, en enkel match Men jag känner inte att jag måste göra FET i december så att egentligen kvittar det.

    Börja jobba på en fredag, det är ju typiskt. Se till att inte jobba under helgen, lätt att trilla dit.

  • Fru E

    Frejis-va trist med tanten
    Depression låter inte bra, har ni pratat med någon kurator eller liknande under tiden?
    Viktigt att ta hand om varandra (vilket ni säkert redan gör)

    Trevlig kväll Lapinette och njut av vinet
    Tanten hittar säkert mig istället i helgen (så du slipper henne) så kan jag ta över från Liten

  • BrudSommar2006

    Frejis vad trist! Tänk att man måste passa in sin cykel med deras öppettider dessutom, otroligt! Fast ni ska väl köra på nu eller?

    Lapinette, ska titta in här i helgen och se hur det gått för dig!

  • Lapinette

    Gott med vin och pizza och mår absolut bättre och mer avslappnat nu än tidigare i veckan. Kunde inte låta blir när jag kom hem (10 minuter mellan jobb och träning) och stoppade tempen i munnen. Den låg låååågt nu! Visserligen ska man testa samma tid och efter att ha sovit en hel natt men jag tror nu på att det kommer att visa lågt imorgon och sen kommer tanten lagom tills BS's syssling kommit hit med sin gravmage på middag. Jag är faktiskt inte bitter!

    Frågade maken ikväll (igen) om han vill leva med mig även om jag aldrig kan ge honom ett barn. Hann inte ens avsluta meningen för han visst hört den frågan några gånger förr. Nej, nu är jag så där jäkla likgiltlig igen och känner vi skiter i det här. Orkar inte! Säger som nenne ... vi säljer lägenheten och drar runt jorden i 1 år istället.

  • Lapinette

    Frejis - sjukt att de inte har öppet på helgen för hur i herrans namn ska man kunna planera in sin cykel? Hoppas det funkar för er så att du får ditt ägg tillbaka i december så vi kan gruvas och må riktigt jäkla dåligt tillsammans.

  • FruCicci

    Vad är lågt Lappis, har den sjunkit pang bom jätte mycket ?
    Fan vad trist Freijs, jag blir så tröttt och ledsen, trodde så på er denna gången.
    Likas¨å på er lappis, det skulle ju bli ni nu och på vanlig väg ju- suck...
    Jag begriper inte hur ni orkar, jag skulle blivit sååå ledsen och jag vet inte vad.... jag blir ledsen för er skull nu...
    usch usch usch
    Att få ett barn är ju det finaste man kan, så ska det vara så svårt för vissa
    Jag håller iaf tummarna till du tempat i morgon, tanten har ju inte dykt upp, så jag ska inte måla fan på väggen ännu.

    STORA KRAMAR

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!