• Pentan

    Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg

    Ett ställe för oss lite tyngre brudar som vill gå ned i vikt!
    själv väger jag ca 105 kg och vill ned till runt 70-75 kg.

    Ngn mer???

  • Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg
  • lönnsjö

    Pentan: Hoppas det går/gick bra på arb.intervjun.
    Var själv på en igår. Allt gick bra osv, jag svarade lugnt och sansat på alla frågor. Det hela avslutades med att jag fick info om att en person skulle omplaceras så den personen gick före... Blev så jäkla besviken. La ner så mycket energi och förhoppning till denna tjänsten. Har oxå varit mammaledig och vill arbeta dagtid pga dagis osv. Denna tjänsten hade passat utmärkt...

    Skrev in mig på viktväktarna igår. Oj, det var en massa nyheter. Kan ju äta hur mycket som helst känns det som. Det har fungerat bra än så länge. Hoppas på goda resultat vid nästa vägning. Ha det så bra alla viktkämpar där ute

  • Anniis

    Jag har haft en bra vecka inget onyttigt på hela "vardagsveckan" förutom idag, sitter här och njuter med min lilla godispåse.

    Nästa vecka tänkte jag skriva in mig på viktväktarn om det inte gått bra på vågen.

    Lönnsjö: fick du någon sådan här power start eller vad dem kallade det? Typ recept på vad man ska äta i en vecka? Hade dem innan och det var bra! Min kompis har gått ner 14kg på 14veckor med VV.Det är starkt jobbat

  • Lövnäs

    Fr.o.m idag så kör jag vv. Sista 2 dagarna har jag fått kväljningar av sopporna o igår fick jag bara i mig 1 1/2, o nästan 1 liter vatten. Insåg då att det inte funkar för mig, så nu blir det vv istället.

  • lönnsjö

    Anniis: Ja jag fick ett häfte med powerstart.Tycker de är toppen.Bara till att följa menyerna.Bra så här i början att få hjälp med matplaneringen.

  • Efter 11 år är det min tur

    Hej tjejer Sitter här med en sallad som lunch och skall ta mig en promenad innan jag drar vidare till jobb
    Det skall bli kul att se om jag minskat något på en vecka.
    Allat har känts bra men det är inget lätt detta som sagt... Ungarna skall få sitt lördags godis när jag gått till jobb så slipper jag det iaf..
    Ha en fin helg nu

  • Pingst09

    Åh, ska på fest kväll, eller snart kanske man ska säga. 10-årsjubileum sen 9:an. Tänkte hålla igen på både mat dryck och snacks men känner att jag inte kan slappna av och ha roligt då. Så det får vara. Begränsar mig i alla fall på alkoholen som man ska ha med själv. 4 öl får räcka från kl 17 och hela kvällen/natten!

  • Heloise

    Jaha idag har det inte blivit någon promis men gick 3 ggr i förr går och en riktigt lång tur i går samt att jag ska cykla till svärföräldrarna ikväll; men jag ska även på kräftskiva ikväll, med västerbottenpaj, vitlöksbaguetter och annat onyttigt. Antar att jag får gå i evighet i morron haha.
    Känner mig stark och lycklig; klart jag kan gå ner i vikt, jag kunde ju sluta röka!!
    Trevlig helg på er alla härliga tjejer!

  • Efter 11 år är det min tur

    Skit skit,ångest....Tog precis några bitar godis....h-vete.. jag som varit så duktig.
    Känner mig nere

  • zsandora

    Imorn är det allvar, både jag å min man måste ner nästan 20 kg var... han har stor matlust,kan vräka i sig en pizza med extra botten utan problem, plus att han äter godis hela dagarna... Jag älskar däremot att baka, å då slinker det både ner lite smet å nybakt.... Samt att de måste ta slut med min rökning imorn..

    Så nu sätter jag oss på GI metoden, även om det kräver en timme tidigare uppgång varje morgon så får det bli så....

    Så har nån lite tips runt detta tar jag gärna emot det...

    Lycka till på er alla andra duktiga tjejer

  • Pingst09

    Många som har vägdag i morgon? Jag ska prova med måndagar i alla fall, men i morgon lär det nog inte vara minus efter denna helg. Men attans vad kul jag hade på festen. Var inte hemma förrän halv fyra och hade då dansat i 3 timmar. Härligt!!

Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg