• MalinF

    BT-träff Stockholm

    Hej alla!
    Sambon friade lite oväntat och nu ska vi gifta oss i februari. Det känns som om jag håller på att trötta ut alla mina tjejkompisar eftersom jag (nästan) bara har bröllop och bröllopsfixande i huvudet. Är det några blivande Stockholmsbrudar som har lust att t ex ta en fika och prata bröllop framöver?

  • Svar på tråden BT-träff Stockholm
  • skratt-maja

    Kan bara instämma med de tidigare inläggen att det var en lyckad kväll! Kom hem med huvudet fullt av idéer och ville berätta om mina funderingar och allt men ´fästmannen var inte så pigg på det när klockan var närmare tolv, så jag får ta det ikväll istället

    Håller tummarna för att jag även kan vara md på nästa träff.

  • lillsmurf

    Tack för en jättetrevlig kväll!!!

    Hoppas vi får till en träff snart igen, jag hade massa inspiration när jag gick där ifrån i går kväll, pratade hål i huvudet på min sambo när jag kom hem! hehe!

    Kan vi inte ta en mysig adventsfika i början på december, när julskyltning och annat kommit upp? Dricka lite glögg och käka lussebullar, eller kanske ses hemma hos någon?

  • lillsmurf

    Förresten om det är någon som känner sig sugen på en fika eller något, å prata bröllop å så, vilken dag som helst så är det bara att höra av sig så hänger jag gärna med, om jag kan vill säga, men det brukar jag kunna!

  • lillsmurf

    Vi pratade lite om bröllopsbutiker igår, bröllopsbutiken på St Eriksgatan hade inte så mycket utbud som jag förstod? Vad för butiker har ni varit på som har haft bra sortiment och trevlig personal?

  • Hjässan

    En fika är alltid trevligt... Jag jobbar ju i city och en fika innan man far hem är aldrig fel! Nästa träff SKA jag oxå med...Min första träff ska ju inte bli min sista. Känns som man lixom halkar utanför när man missar flera träffar i rad!

  • Popcorn

    Emlu: När jag kom hem i går pratade jag lite om träffen med min fästman och när jag sa att det var en tjej med ditt förnamn från Växjö med så blev han genast lite nyfiken (visst var det du som kommer därifrån, eller?). Min fästman och hans familj kommer nämligen också från Växjö (ursprungligen från Uruguay). Nu har du ju inte något ovanligt förnamn direkt men jag tänkte att jag kunde fråga i alla fall - du har möjligen inte tidigare varit tillsammans med/träffat (jag vet inte hur seriöst det var!) någon från Uruguay? Flummig fråga kanske men jag vill inte lägga ut några namn .

  • lillsmurf

    Vad säger ni om det här tjejer, en grupp på minst åtta krävs det om man ska få vara "slutet" sällskap! Någonting för framtiden kanske. Kombinerad skumpa och chokladprovning. Kolla in chokladprovningarna, mums!!

    Glöm inte ta bort mellanslagen

    www . baggus . nu/champagneprovning . htm

  • lillsmurf

    Skrutthumlan - pratade med min blivande, han menade att det blir nog "svårt" att få ett bättre pris än 49 kronor hektot, med arbete och allt vad det innebär! Men det var ju värt ett försök!

Svar på tråden BT-träff Stockholm